Başkan Oktay 'Veda' filmini vatandaşlarla birlikte izledi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla 'Veda' filmi mahallelerde gösterilmeye başlandı. Belediye Başkanı Mehmet Oktay da filmi Hisarönü Mahallesi'nde vatandaşlarla birlikte izledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Cumhuriyet’in 100. Yılı kutlamaları çerçevesinde mahallelerde film gösterimi gerçekleştiren Marmaris Belediyesi’nin ilk durağı Hisarönü oldu. Usta sanatçı Zülfü Livaneli’nin yönetmenliğini yaptığı ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını konu alan Veda isimli filmi Hisarönü Mahallesi Çok Amaçlı Salon’da ücretsiz olarak gösterildi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da filmi vatandaşlarla birlikte izledi.

100. yıl coşkusunu sporda, sanatta ve yaşamın her alanında yaşadıklarını belirten Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Usta sanatçımız Zülfü Livaneli'nin yönetmenliğini yaptığı, Ata'mızın hayatını konu alan Veda filmini Hisarönü mahallesindeki komşularımızla birlikte izledik. Dünyanın en büyük liderine sahip olmanın gururuyla Cumhuriyetimizin 100. yılını bir kez daha kutladık. Bizi yalnız bırakmayan tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyor, diğer mahallerdeki gösterimlere de yurttaşlarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Gururla, heyecanla kimi zaman da hüzünle filmi izleyen vatandaşlar ise Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayısıyla yapılan etkinliği çok beğendiklerini belirterek, “Büyük Atatürk’ün hayatını ve Kurtuluş Savaşı mücadelesini bir kez daha izledik. Bir kez daha Atamıza ne kadar minnet duysak az olduğunu hissettik. Organizasyon için Başkanımız Mehmet Oktay’a teşekkür ederiz” dedi.

Film öncesi vatandaşlara ücretsiz olarak patlamış mısır ve gazoz ikramında bulunulan etkinlik merkeze uzak mahallelerde devam edecek; 14 Kasım’da Atatürk Meydanı’nda son bulacak.

İHA- İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN