Yer Haberleri

Yer Haberleri

Muğlalı Sanatçı Demirtaş’ın ‘Kara Kışa Girmeden’ Klibi Yayınlandı

Muğlalı yerel sanatçı Hamdi Demirtaş’ın “Kara kışa girmeden” isimli klibini sevenleriyle paylaştı. Sanatçı Demirtaş’ın yeni klibi beğeni topladı.

Yeşil Vadi'de Konaklama

Yaz tatilinde Türkiye'de en çok tercih edilen yerlerin başında Fethiye geliyor. Fethiye'de gezilecek çok yer ama size denizden biraz uzakta serinlemek isterseniz burası tam size göre…

Açık alanda durmayın! Fethiye’ye çöl tozu geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) önemli bir uyarı geldi! Yapılan son değerlendirmelere göre, 24 Nisan 2024 Çarşamba günü Fethiye’de yer yer toz taşınımı bekleniyor. Bu durum, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara yol açabilir.

MSKÜ Kariyer Günleri başladı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nun öğrenciler için hazırladığı ve 2 gün boyunca sürecek olan Kariyer Günleri programı başladı.

Bilecik, Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 1. Ayağı'na ilk kez ev sahipliği yaptı

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nda sezonun açılış mücadelesi Bilecik ilinde yer alan Endurobil 365 Ekstrem Park’ta yaşandı.

Fethiye’de Fenerbahçeliler Olympiakos Maçını Hep Birlikte İzledi

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Finali ikinci maçında Olympiakos'u konuk eden Fenerbahçe, rakibine penaltı atışlarında kaybederek elendi. Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Genç Fenerbahçeliler grubu, maçı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde kurulan dev ekranda maçı birlikte izleyerek takımlarına destek oldular.

Marmaris’te Bir İşçinin Öldüğü İş Kazasında 4 Gözaltı

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler mahallesinde dün akşam meydana gelen ve bir işçinin olay yerinde hayatını kaybettiği bir işçinin de yaralandığı inşaat kazasında şantiye şefi, yüklenici firma yetkilisinin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Marmaris’te sahil yolu bisikletli zabıtalara emanet

Bisiklet kenti olan yerlerden olan Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaz sezonunda bisikletli zabıtalar görev yapacak. Özellikle sahil yolu, yürüyüş bandı ve bisiklet yolunda güvenliği sağlamak için görevlendirilen ekipler yaz boyunca pedal çevirecek.

Büyükşehir İtfaiyesi Bayram’da 134 Olaya Müdahale Etti

9 günlük Ramazan Bayramı sürecinde yerli ve yabancı binlerce turiste ev sahipliği yapan Muğla’da, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri vatandaşların güvenli bir tatil geçirmesi için 134 olaya müdahale etti. Ekipler ayrıca Antalya’da yaşanan teleferik kazasında kurtarma çalışmalarına katıldı.

Bugün Fethiye’de Hava Nasıl Olacak, Deniz Suyu Sıcaklığı Kaç Derece?

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Fethiye’ye tatil yapmak için gelen yerli ve yabancı misafirler hava durumunu merak ediyor. “Fethiye’de hava nasıl olacak?” sorusunu haberimizde derledik.

Kaymakam Yakuta Şehit Aileleri İle Bayramlaştı

Dalaman Kaymakamlığı, Ramazan Bayramı’nda anlamlı bir etkinlik düzenleyerek şehit aileleri ve gazilerle bayramlaştı.

Başkan Karaca, ‘Önlemleri aldık’

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde “Herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun” diyerek çeşitli açıklamalara bulundu.

Muğla Büyükşehir Meclisi Ahmet Aras Başkanlığında İlk Toplantısını Yaptı

31 Mart Yerel seçimlerinden sonra Muğla Büyükşehir Belediye meclisi Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras başkanlığında ilk defa toplandı ve 21 madde görüşüldü. Yerel seçimlerden sonra Büyükşehir Meclisi 49 CHP, 17 AK Parti, 3 MHP ve 1 İYİ Parti üyeden oluştu.

Fethiye Giyim Pazarı’nda Son Durum Ne? Fiyatlar Ne Durumda? Esnaf Kâr Edebiliyor Mu?

Muğla’nın Fethiye ilçesinde her hafta Salı günleri kurulan Giyim Pazarı adeta enflasyona meydan okuyor. Fethiye Giyim Pazarı’nda esnaf Ebru Korkmaz, fiyatların geçen seneki fiyatlara endeksli olduğunu belirterek fiyatlara çok zam gelmediğini belirtti. Peki Fethiye Giyim Pazarı’nda son durum ne? Fiyatlar ne durumda? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Başkan Karaca Vatandaşlarla İftar Yaptı

31 Mart yerel seçimlerinde güven tazeleyen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi'ne ait Çatalarık Sosyal Tesisi’nde vatandaşlarla iftar yaptı.

Milletvekili Otgöz’den Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz: “Kutsiyeti, bereketi ve rahmeti ile tüm Milletimizi kucaklayan bir Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hep birlikte, sağlıkla, mutlulukla nice bayramlara kavuşmak dileğiyle bayramımız kutlu olsun.”

Fethiye Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

31 Mart yerel seçimleri sonrası Fethiye Belediyesi ilk olağan Meclis toplantısını arefe günü gerçekleştirdi. Yeni dönemin ilk Meclis oturumunda çeşitli komisyonların asil ve yedek üyeleri seçildi.

Başkan Akdenizli, Ramazan Bayramı’nı Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak; “Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Vali Akbıyık’tan Ramazan Bayram Mesajı

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Milas’ta bıçaklı kavga: 3 yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde kapalı pazar yerinde meydana gelen bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.

Hapimag Sea Garden yerel istihdama destek için ‘Kariyer Günü’ düzenledi

Tüm faaliyetlerini sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda devam ettiren ve bu yıl Türkiye’deki 30’uncu yılını kutlayan Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, yerel istihdama destek için Milas Ticaret Odası ve Milas İşkur’la birlikte ‘Kariyer Günü’ düzenledi.

Fethiye’de MHP Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Cumhur İttifakı’ndan seçime giren ve meclis üyeliğine seçilen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyeleri, Fethiye Adliyesi’nde mazbatalarını aldı.

Başkan Karaca Mazbatasını Aldı

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde yeniden Fethiye Belediye Başkanı olarak seçilen Alim Karaca, Fethiye Adliyesi’nde düzenlenen program ile mazbatasını aldı. 31 Mart’ta kararı Fethiye halkının verdiğine dikkat çeken Başkan Karaca, “Bizlere yeniden 5 yıl daha yetki veren Fethiye halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Mazbatasını Alan Başkan Akdenizli: “Sen, Ben, Biz Yok, Seydikemer Var!”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yerel seçimlerin ardından mazbatasını alarak yeni 5 yıl için görevine başladı.

Alev savaşçılarının işbaşı eğitimleri başladı

Yangına en hassas iller arasında yer alan Muğla’da yangın sezonu öncesi alev savaşçılarının işbaşı eğitimleri başladı.

Büklü, ‘Yeni hedeflere yürüyeceğiz’

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından “Teşekkürler Seydikemer” diyerek açıklamada bulundu.

Akdenizli: “birlikte kazandık, birlikte kutlayacak, birlikte paylaşacağız”

Seydikemer’de 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak tekrar belediye başkanı olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, vatandaşların kutlama için çiçek ve hediye göndermek yerine Türk Kızılayı’na bağış yapmalarını istedi.

Başkan Gümüş’ten veda mesajı

31 Aralık yerel seçimlerinde aday gösterilmeyen Menteşe e Belediyesi’nin kurucu Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, görev süresinin dolması nedeniyle veda mesajı yayımladı. Başkan Gümüş, 2014 yılından bu yana yürüttüğü görevini Menteşe’nin ilk kadın Belediye Başkanı Gonca Köksal’a devredecek.

Başkan Aras’tan ‘Teşekkür Muğlam’ mesajı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yüzde 55’lik bir seçim zaferinin ardından Muğlalılara Menteşe’deki Seçim Koordinasyon Merkezinin bulunduğu 3 katlı binayı boydan boya kaplayan mesaj ile teşekkür etti.

Muhtar Cevdet Köse Güven Tazeledi

31 Mart yerel seçimlerinin gerçekleşmesinin ardından Muğla’nın Fethiye ilçesinde Akarca Mahallesinde Mevcut Muhtar Cevdet Köse güven tazeledi.