Hizmet Haberleri

Hizmet Haberleri

Muğla’da Hac Semineri Düzenlendi

Muğla İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Şubesi tarafından Menteşe ve Ula ilçelerinden kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için Hac semineri düzenlendi.

Büyükşehir evde bakım hizmeti ekipleri reçete yazmaya başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi evde bakım hizmetleri kapsamında hizmet verdiği, yatağa bağımlı engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara reçete yazabilecek.

İŞKUR Muğla İl Müdürlüğü İstihdam Teşvikleri için sahada

 Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Muğla, Ortaca, Datça, Bodrum ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyesi işverenlerine ve hizmet sektörünün öncü firmalarına yönelik istihdam teşvikleri hakkında bilgilendirme toplantıları düzenledi.

Akçaova Erkek Kuran kursu hizmete açıldı

Hacı Mehmet Fikret Çiçek Akçaova Erkek Kur'an Kursu alınan ruhsat ve izinler sonucunda hafızlık eğitimi vermeye başladı.

Fethiye Çalış plajında Not Just Beach hizmete açıldı

Cloud 9 bünyesinde bulunan Not Just Beach, Fethiye Çalış Plajı’nda hizmete açıldı. Toplamda 60 şezlongun bulunduğu plajda çeşitli koltuklar ve minderler de misafirlerin rahat etmesi için özel olarak tasarlandı. Fetiye Çalış Plajı’nda hizmet veren Cloud 9 adlı mekânın bünyesinde bulunan Not Just Beach hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılış programına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da katıldı. 

Fethiye İnlice Plajı hizmete başladı Plaja giriş ne kadar? yiyecek ve içecek fiyatları

Türkiye’nin turizm merkezlerinden biri olan Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde bulunan İnlice Plajı, Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hizmet verilmeye başlandı. Plajda satışı yapılan bazı ürünlerin fiyatlarını sizler için derledik.

Skymarine şirketinden lokma ikramı

Ramazan Bayramı heyecanı tüm yurdu sararken Fethiye'de hizmet veren Skymarine Şirketi tarafından ana iskelede Yunan adaları yolcuları için lokma ikramında bulunuldu.

Kumburnu Plajı’nda Ziyaretçi Sayısını Dengelemek İçin Hizmet Bedeli Alınmaya Başlandı

Fethiye’nin dünyaca ünlü Ölüdeniz, Kumburnu Plajı’nın yaya girişi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sualtı Araştırma ve Uygulama Merkezi raporuna göre ziyaretçi sayısını azaltmak ve bölgeyi korumak için milli park ve tabiat parklarında olduğu gibi saha hizmet bedeli alınmaya başlandı.

Başkan Akdenizli, Personeliyle Bayramlaştı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Bayramı öncesi birimleri ziyaret ederek çalışanlarla bayramlaştı. Başkan Akdenizli, belediye çalışanlarına sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini diledi.

Muğla BİLSEM ulusal öğrenci kongresi düzenliyor

Menteşe ilçesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı olarak özel yetenekli öğrencilere yönelik faaliyet gösteren Muğla Bilim ve Sanat Merkezi; (BİLSEM) Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliğinde “Bilim ve Sanat Öğrenci Kongresi” düzenliyor.

‘Numara Değişikliği’nde Büyük Zam

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Mobil Haberleşme Hizmetleri Azami Ücret Tarifesini güncelledi. Cep telefonu tarifelerine yüzde 65 oranında zam yapıldı.

Kökten, TOKİ Alanında İncelemelerde Bulundu

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye’de bulunan TOKİ alanında incelemelerde bulundu. Başkan Adayı Kökten, “Bizler önümüzdeki 5 yılda bu hizmetlerin yaygınlaştırılması için çalışacağız” dedi.

Bakan Özhaseki, “Fethiye’yi Hizmetlerle Tanıştıralım”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Fethiye’de ülke gündemini ve ilçeye kazandıracakları hizmetleri değerlendirdi. Özhaseki, “Fethiye’yi ve Muğla’yı hizmetle tanıştıralım. Ak Parti belediyeciliğinden onlar da istifade etsinler” dedi.

Muhammet kökten "Tuzla Mahallesi Fethiye'nin İncisi Olacak"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Mahalle toplantıları kapsamında Tuzla mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. "Ben şimdiye kadar kimseye çamur atmadım. Şimden sonrada atmayacağım. Ben her gittiğim yerde Fethiye için yapacak olduğum hizmetleri anlatıyorum" diyen Başkan Adayı Köten "Yapacak olduğumuz hizmetler ile Tuzla Mahllesini Fethiye'nin incisi yapacağım"dedi.

Bodrum turizm sezonuna hazırlanıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Bodrum’un en önemli sorunlarından kanalizasyon, atıksu arıtma tesisleri, terfi merkezleri ve istasyonları, içme suyu hatları gibi birçok farklı proje tamamlanarak Bodrum halkının hizmetine sunuldu.

Karaca: “Fethiye’mizi çok daha güzelleştireceğiz”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimlere az bir zaman kala Çalış Plajı’nda hizmet sunan esnaflar ile toplantıda bir araya geldi. Karaca, “Fethiye’mizi çok daha güzelleştireceğiz” dedi.

Fethiye ve Bodrum Devlet Hastaneleri Anjiyo cihazına kavuştu

Sağlık Bakanlığı tarafından Muğla’nın Bodrum Devlet Hastanesi ve Fethiye Devlet hastanesine tahsis edilen 2 adet Anjiyografi Cihazlarının kurulumları tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Marmaris Kaymakamlığı Öksüz Ve Yetimleri Unutmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kaymakamlığa bağlı hizmet veren Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, vakfa kayıtlı vatandaşlar, öksüz, yetim çocuklar ve ihtiyaç sahipleri için Ramazan ayının 15. gününde ve ‘Unutursan Yetim Kalır’ projesi çerçevesinde Dünya Yetimler Günü’nde iftar programı düzenlendi.

MEAH’ta Sağlıklı Yaş Alma Merkezi Yaşam Polikliniği Hizmete Açıldı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sağlıklı yaş alma merkezi yaşam polikliniği hizmete açıldı.

Kökten, Fethiye'de 5 Bin Kişilik İftar Yemeği Verdi

Cumhur İttifakı tarafından düzenelenen İftar proğramına katılım yoğun oldu. Programda katılımcılara hoşgeldiniz konuşması yapan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, "Bizler önümüzdeki beş yılda Fethiye'ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız"dedi.

Karaca, “Hizmet Nasıl Yapılır Gösterdik”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Pazaryeri Mahallesi Karapınar (Karamuar) Mevkii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kökten "19 İlçe Arasında Fethiye İlk 5’te"

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde ekibi ile birlikte Nif Mahallesi’ni ziyaret etti. “Nif’in çok büyük hizmetlere ihtiyacı var” diyen Başkan Adayı Kökten, halkın Sağlık Ocağı ile ilgili taleplerini bildiğini belirtti. Fethiye'nin il olması konusuna da değinen Kökten "Fethiye İl OLcak ilk beş ilçe arasında" diye konuştu.

Kökten, “İl Olma Konusunda Önemli Aşama Kat Ettik”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde ekibi ile birlikte Nif Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Nif’in çok büyük hizmete ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Kökten, “4 Yıldan Bu Yana Yatan Bir Belediye Var”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Yenievler Mahallesinde düzenlenen halk buluşmasında, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Kökten "Fethiye'nin il olması için söz aldım. Türkiye'de 19 ilçe il olacak. Ancak il olmak için müracaat eden 27 ilçe var. Önemli olan bu 19 ilçenin içinde yer almak” dedi. Bunun yanında 2025 yılında Fethiye bölgesine doğal gaz geleceğini hatırlatan, Başkan adayı Kökten "İmar planını tamamlamayan yerler, doğalgaz hizmetinden faydalanamıyor" diye konuştu.

Oyun Aynı Oyun, Senaryo Aynı Senaryo!

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, rakipleri tarafından yapılan algı oyunlarıyla ilgili bir vatandaşın sorusunu cevaplandırdı.Vatandaşın "Başkanım, seçime bir hafta kala çekileceğiniz dedikodusu yapıp milletin aklını karıştırıyorlar. Biz inanmıyoruz da, sizden de duymak istiyoruz" sorusuna Saatcı net cevap verdi. Seçimi kaybetme korkusu yaşayanların her seçim öncesinde böyle söylemler geliştirerek aciziyetlerini ortaya koyduğunu söyleyen Saatcı, "Allaha şükürler olsun şimdiye kadar çıktığımız hiçbir yoldan geri adım atmadık. 1 Nisan’dan sonra da Sizlere hizmetkârlık yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Milletvekili Otgöz: Muğla’nın Son 25 Yılı Boş Yıl Oldu

Muğla’yı 25 yıldır yöneten CHP’li Büyükşehir Belediyesi sadece laf üretti… Yeterince Yatırım ve Hizmet yapmadı…

Muhammet Kökten '31 Mart akşamı beşkaza meydanında biz olacağız'

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten  Eldirek halkı ile bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu gecede konuşan Kökten rakiperinin algı yapmaya çalıştığını söyledi.

İçmeler Hizmet İçi Eğitim Tesisinde çalışmalar devam ediyor

 2014 yılında Büyükşehir olan Muğla’da Devir, Tasfiye ve paylaştırma Komisyonu kararları kapsamında 1 Nisan 2014 tarihi itibari ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na devredilen, diğer kurumların aynı yerle ilgili talepleri nedeni ile mahkeme süreci uzun süren, hukuki süreç sonucunda Büyükşehir Belediyesi’nin olan Marmaris İçmeler’de Hizmet İçi Eğitim Tesisi yapımı devam ediyor.

Marmaris Belediyesi yaz sezonu hazırlıklarına başladı

Marmaris Belediyesi yaz sezonu öncesi hazırlıklara başladı. Destek Hizmetleri Müdürlüğü kış sezonunda yıpranan ve zarar gören bankları bakıma aldı.

Orman İşletme Müdürlüğü aracı kaza yaptı: 3 yaralı

 Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde kontrolden çıkan Orman İşletme Müdürlüğü hizmet aracının yol kenarına savurulduğu kazada 3 kişi yaralandı.