'Fikrini alarak projelerimizi şekillendiriyoruz'

10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nda Aksazlar Plajı'nda düzenlenen etkinliğe katılan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, program sonrasında açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Meral Dal

Fethiye’de 10-16 Mayıs Engelliler Haftası, Aksazlar Plajı’nda düzenlenen etkinlik ile kutlandı. Programa katılan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, etkinliğe davetli vatandaşlarla sohbet ederek keyifli vakit geçirdi.

Etkinlikte konuşan Karaca, şunları söyledi:
“Seçimlerden önce verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Farklı noktalarda yapmış olduğumuz alt yapı ve üst yapı çalışmalarında onları da işin içine katarak, onların da bizden biri olduğunu göstermek için Fethiye’nin bütün noktalarında yapmış olduğumuz kaldırım çalışmalarını da onların yaşayabileceği, hayata tutunabileceği şekilde onlara uygun bir hale getirdik. 

“Fikrini alarak projelerimizi şekillendiriyoruz”
Sizler de görüyorsunuz Ovacık, Hisarönü, Fethiye’nin bütün bulvar ve caddelerinde yaptığımız çalışmalarda onların hayatını kolaylaştırmak adına belediye olarak ciddi çalışmalar yaptık. Bütün kaldırımlarımıza sarı bant koyduk. Yine Fethiye’mizin farklı noktalarında Sakatlar Derneği başta olmak üzere, Altınokta Körler Derneği de olmak üzere birçok derneğimize dezavantaj gruplarından olmak üzere birçok yerler tahsis ettik. Onlarla birlikte birçok sosyal amaçlı proje yürütüyoruz. Onların da fikrini alarak projelerimizi şekillendiriyoruz. 

“Onlarla birlikte Fethiye’mize güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz”
Göreve geleli 4 yıl oldu. 4 yıldır da engelliler gününde, onların da bir nebze evde kapalı kalmamaları için bu organizasyonu yapıyoruz. Burada Fethiye Belediyesi bünyesindeki birçok sanatçımızla birlikte, dezavantajlı gruplara hoşça vakit geçirtiyoruz. 365 gün içerisinde de onlar için tekne turları düzenliyoruz, kendi istedikleri yerler olmak üzere şehir dışı etkinlikler organize ediyoruz. O insanların da hayata tutunabilmesi ve sosyalleşmesi adına da güzel oluyor, onlarla birlikte bu şehirde yaşıyoruz ve onlarla birlikte şekillendiriyoruz. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan etkinliklere de onları dâhil edeceğiz. Onların çok değerli fikirlerini alacağız. Onlarla birlikte Fethiye’mize güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN