Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

El arabası ile yol kenarındaki alüminyum ve teneke hurdaları toplayarak bin 373 kilometre yol yürüyecek

Çuvala geçirilmiş el arabası ile karayolu kenarındaki alüminyum ve teneke hurdaları toplamak için yaya olarak Antalya’dan yola çıkan Erol Adıyaman, Muğla’ya ulaştı.

Bodrum'da talihsiz kaza: Makineden fırlayan taş, oğlunun ölümüne neden oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ot biçme makinesinin fırlattığı taş, Nebi Kuş isimli vatandaşın boynuna çarptı.

Köprüde ayağı sıkışan kadını itfaiye kurtardı

Muğla’nın Datça ilçesinde doğa yürüyüşüne çıkan ve geçmek istediği köprüde ayağı beton taşların arasına sıkışan hamile kadını, itfaiye ekipleri kurtardı.

Bodrum’da yangın paniği

Muğla'nın Bodrum ilçesinde işçilerin kaldığı bir konteynerde çıkan yangın park halindeki araçlara sıçradı. Korku ve paniğe neden olan yangın, ekiplerin yoğun müdahalesiyle söndürüldü.

LİBYALI TURİST AKUT FETHİYE EKİPLERİ TARAFINDAN KURTARILDI

Fethiye’ye tatil için gelen Libyalı turist, AKUT tarafından kurtarıldı.

DEREYE DÜŞEN ARACI İTFAİYE KURTARDI

Fethiye Muğla Karayolu Yuvarlakçay Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada yoldan çıkan araç Yuvarlakçay’a düştü. Düşen araçta sıkışan şahsı olay yerine gelen itfaiye ekipleri kurtardı.

Marmaris’te ilçe protokolü Ramazan Bayramı’nı kutladı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Ramazan Bayramı kutlama programı Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy katılımı ile gerçekleşti. Kutlama programı çerçevesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Marmaris Öğretmenevi'nde sabah saatlerinde başlayan Ramazan Bayramı kutlama programında Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral İbrahim Kurtuluş Sevinç, İlçe Emniyet Müdür V. Oktay Kapsız, İlçe Jandarma Komutanı J.Yarbay Murat Çam, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Yüzbaşı Uğur Özdoğan, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İmran İnce, İlçe Orman İşletme Müdürü Akın Ünler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sibel Kısa ve ilçe siyasi parti temsilcileri ile bir araya geldi.

Konteyner alevlere teslim oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde işçilerin kaldığı konteyner, çıkan yangın sonucu alevlere teslim oldu. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Depoda Yangın

Tarım arazisinde kullanılan depoda yangın çıktı. Çıkan yangın Fethiye İtfaiye Grup Amirliği tarafından müdahale edilerek söndürüldü.

Muğla’da tatilciler hem uyarıldı, hem broşür dağıtıldı

Ramazan Bayramı tatili tedbirleri çerçevesinde Muğla Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü Gökova Trafik İstasyon Amirliği ekipleri Marmaris, Datça ve Fethiye'de tatillerini geçirecek sürücülere hem uyarıda bulundu, hem broşür dağıttı.

Menteşe sanayi hurdalığında yangın

Muğla'nın Menteşe Sanayi sitesinde bulunan hurdalıkta çıkan yangın Menteşe İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Küçük Enes Sevenlerini Üzdü

Bayram tatili için ailesi ile birlikte Fethiye’ye gelirken, Manisa’nın Akşehir ilçesinde annesi Ülkü Günlü’nün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kazada ağır yaralanan 13 yaşındaki Bayram Enes Günlü hayatını kaybetti. Günlü’nün cenazesi sevenlerinin göz yaşları eşliğinde Bozyer Mahallesinin Karamersin Hamza mezarlığına toprağa verildi.

Antalya - Muğla karayolunda bayram bayram yoğunluğu başladı

Denizli'de bayramı memleketinde veya tatil yaparak geçirmek isteyenler Antalya-Muğla Karayolunda yoğun trafik oluşturdu.

Cinayet zanlısı ormanlık alanda ölmek üzereyken yakalandı

Muğla'nın Yatağan ilçesi Mesken Mahallesinde araç içinde eski eşi ile birlikte sevgilisini bıçaklayarak öldürdükten sonra firar eden zanlı olay yerinden kuş uçumu 8 kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda bitkin vaziyette Jandarma ekiplerince yakalandı.

Kaymakam Bayar’dan emniyet kemeri uyarısı

Muğla'nın Bodrum ilçesi Kaymakamı Bilgehan Bayar, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçeye tatil yapmaya gelenlere emniyet kemeri başta olmak üzere trafik kurallarına uyma tavsiyesinde bulundu.

Jandarma’dan bayram öncesi helikopterli denetim

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi yerli ve yabancı turistlerin huzur ve güven içinde bayram tatilini geçirebilmeleri için Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler havadan ve karadan denetimlerini sürdürüyor.

Marmaris’te Kaymakam Aksoy’un katılımı ile ’bayramınız kemerli olsun’ denetimleri yapıldı

Muğla'nın Marmaris ilçe merkezinde 'bayramınız kemerli olsun' projesi çerçevesinde 4 farklı noktada denetimler yapıldı. Denetimlere katılan Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy sürücülerin bayramını kutlarken; emniyet kemerlerini taktıkları için teşekkür edip, araçların içinde bulunan çocuklara boyama kitabı, şapka ve 'hayata sıkı tutun' yazılı tişörtler hediye etti.

‘Huzur ve Güven’ uygulamasında 9 tutuklama

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin JASAT timleri koordinesinde gerçekleştirdiği 'Huzur ve Güven' uygulamasında aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar sonunda 9 şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Marmaris’te bayram öncesi yol denetimleri arttırıldı

Muğla'nın turistik kentlerinden Marmaris ve Datça'nın kara yolu ile tek giriş noktası Marmaris ilçe girişine 21 kilometre mesafedeki Çetibeli Jandarma Kontrol noktasında Ramazan Bayramı öncesi ilçelere giriş yapan araçlara emniyet kemeri ve güvenlik kontrolleri yapıldı.