Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Polisler aileleri ile yanan alanlara fidan diktiler

Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıldönümü etkinleri çerçevesinde Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 200 polis ve aileleri, 500 adet fidanı toprak ile buluşturdu.

İTFAİYEDEN ENGEREK OPERASYONU

Kış uykusuna yatan soğukkanlı hayvanlar havaların ısınmaya başlaması ile beraber uyanmaya başladılar. Kış uykusundan uyanarak yolunu şaşırıp bir eve giren engerek yılanı Fethiye İtfaiyesi Ekipleri tarafından yakalanarak doğal ortamına salındı.

Cennet koyunu cehenneme çevirdiler; ekipler dedektif gibi iz sürdü

Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Cennet koyu, kaçak hafriyat dökümleriyle cehenneme çevirdiler. Ekipler cennet koyuna kaçak hafriyat dökenlerin peşine düştü, dedektif gibi çalışan ekipler kargo poşetlerinden dökümü yapanlar ulaştı.

Araçta sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı

Muğla-Aydın Karayolu Yatağan Devlet Hastanesi önünde meydana gelen trafik kazasındaki araç içinde sıkışan vatandaş itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Silah kaçakçıları tutuklandı

Muğla'nın Fethiye ilçesi turistik Göcek Mahallesinde silah kaçakçılığına yönelik yapılan operasyonda 7 silah yakalanırken, iki şüpheli tutuklandı.

Yabancı uyruklu göçmen kaçakçısı tutuklandı

Düzensiz göçle mücadele calışmalarında Muğla il Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu Fethiye Katrancı Koyuna H.D. isimli şahsın araç ile yasadışı göçmen getireceği bilgisi alındı.

Bölge trafik ekipleri 1 saatte 30 bin lira radar cezası kesti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bölge trafik ekipleri çevre yollarında radar hız, emniyet kemeri ve belge kontrolü yaparak 1 saat içinde 190 araç kontrol edip toplamda 30 Bin Lira para cezası uyguladı.

Köyceğiz’de Polis Haftası kutlanıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 177'nci kuruluş yıl dönümü ve 4-10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Emniyet Müdürü Vekili Ali Aydın ve beraberinde polis teşkilatının farklı birimlerinde görev yapan personel, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak'ı makamında ziyaret etti.

Kapak açıldı, gaz betonlar yola saçıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gaz beton yüklü tırdaki betonların bir kısmı, karayoluna döküldü. Tırın arkasından gelen bir otomobilin dökülen gaz betonlara çarptığı kaza, maddi hasarla atlatıldı.

Datça’da öğretmene darp iddiası

Muğla'nın Datça ilçesindeki Yılmazlar Ortaokulunda öğrenci yakını tarafından bir öğretmenin darp edildiği, okul müdürü ve müdür yardımcısının da küfür ve hakarete maruz kaldığı iddiası sonrası eğitimciler sendikası olaya tepki gösterdi.

Bodrum’da kamyon kazası

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kamyonun hafif ticari araca çarptığı kaza, maddi hasarla atlatıldı. Vatandaşlar ise ilçede ağır tonajlı araçların süratli seyrettiğini dile getirerek önlem alınmasını istedi.

Yatağan’da orman yangını

Muğla'nın Yatağan ilçesi kırsal Katrancı Mahallesi ile Çallı mevkii arasında orman yangını başladı.

Kaçak etlerin sahibine ve otobüse ceza

Menteşe şehirlerarası otobüs terminalinde Büyükşehir Zabıta ekiplerinin otobüsten indirilen çuvallarda yaptığı aramada toplam 696 kilogram sağlıksız et yakalamış ve Menteşe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine bilgi verilmişti.

Can salına bindirip denizin ortasına bıraktılar

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında can salı içerisindeki göçmenler Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

Kayalıklarda 4 gündür mahsurdu, AKUT kurtardı

Muğla'nın Ula ilçesi kırsal Karabörtlen Mahallesindeki sarp arazide mahsur kalan keçi ile yavrusu Marmaris AKUT ekibinin müdahalesi ile kurtarıldı.

Datça’da uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Muğla'nın Datça ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'nin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda yakalanan H.Ş (40) isimli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi.

MEYVE SUYU KUTUSUNDA UYUŞTURUCU

MEYVE SUYU KUTUSUNDA UYUŞTURUCU Fethiye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince yapılan operasyonda meyve suyu kutusuna zulalanmış vaziyette uyuşturucu madde ele geçirildi.

Milas’ta Polis Haftası, etkinliklerle devam ediyor

Polis Haftası etkinlikleri dahilinde Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gündüz bilgilendirme çalışması yapıldı, akşam ise iftar yemeği düzenlendi.

KURBAĞA KAÇAKÇISINA 600 BİN TL CEZA

Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Ekipleri, endemik türde yetişen ve nesli tehlike altında olan Göcek Semenderi isimli kuyruklu kurbağa türünü Uzakdoğu ülkeleri başta olmak üzere yurtdışına gönderen şahsa operasyon yaptı. Yapılan operasyon sonucunda yakalanan şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken 600 bin TL idari para cezasına çarptırıldı.