Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Cinayet gibi kaza 16 yıl sonra aydınlatıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 2006 yılında faili meçhul olarak kayıtlara geçen ve bir kişinin öldüğü trafik kazası 16 yıl sonra aydınlatıldı. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Gasp-Cinayet Büro Amirliği ve Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerinin yaptığı incelemede olay zamanı 30 yaşındaki M.S. 'yi çarpıp kaçan şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

Genç veteriner kazada yaşamını yitirdi

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında genç veteriner hayatını kaybetti.

Selimiye belediye eski başkanı Gül hayatını kaybetti

Muğla'nın Milas ilçesi Selimiye Belediyesi'nde 13 yıl boyunca belediye başkanlığı görevinde bulunan Mustafa Gül yaşamını yitirdi.

Eğlencenin adresi Zilly’e büyük iftira

Tarihi Paspatur Çarşısı’nda bulunan ve eğlence denince ilk akla gelen işletmelerden biri olan Fethiye’nin saygın mekânlarından olan Zilly adlı işletme ve işletmecisi Pasha Haktan Koç’a sosyal medya üzerinden habercilik yaptığını sanan bir haber sitesinde yapılan haberle iftira atıldı.

Jandarma ve Zabıta'dan ortak kurtarma operasyonu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kayalıktaki çukur içerisinde mahsur kalan keçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Tekne alev alev yandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde karada bulunan bir teknede çıkan yangında alev alev yanan tekne ve yanındaki çam ağacı, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Jandarma huzur ve güven uygulamasında 19 tutuklama

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Muğla genelinde sorumluluk bölgelerinde huzur ve güven uygulaması geçekleştirdi.

Bara giren kirpiyi polisler teslim aldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir bara kirpi girdi. İşletme sahibi kirpiyi ayak altında ezilmesin diye battaniye ile alıp devriye gezen yunus polislere teslim etti.

Milas’ta aranan 10 şahıs yakayı ele verdi

Muğla'nın Milas ilçesinde çeşitli suçlardan araması bulunan 10 şahıs, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri tarafından yapılan çalışmayla yakalandı.

Bodrum’a uyuşturucu ile girerken yakalandılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 100 gram uyuşturucu ele geçirildi, 2 kişi tutuklandı.

Kaza yapan yaralı motosiklet sürücüsü olay yerinden kaçtı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen ve otomobile çarpan motosiklet sürücüsü olay yerinden yaralı şekilde kaçtı.

Köyceğiz’de araç yangını

Köyceğiz ilçesinde park halindeki araçta çıkan yangında araçta büyük hasar oluştu.

Ev yangınında bir kişi öldü

Muğla'nın Menteşe ilçesi kırsal Doğanköy Mahallesinde gece saatlerinde çıkan ev yangınında bir vatandaş yaşamını yitirdi.

Görevine son verilen Muğla İl Sağlık Müdürü Gencer’den açıklama

Muğla'da geçtiğimiz hafta bir uzman çavuşu hekim ve sağlık çalışanı tarafından şiddete uğraması ve olayın kamuoyuna sanki sağlık çalışanları ve doktor şiddet görmüş gibi lanse edilmesi olayının güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıkması ile başlayan olaylar zinciri kapsamında görevden alınan Muğla İl Sağlık Müdürü İskender Gencer açıklama yaptı. Olay tarihinde Muğla'da değil Ankara'da olduğunu kaydeden Gencer, Kimse beni hedef göstermesin ifadelerini kullandı.

Kontrol noktasında durdurulan araçta uyuşturucu maddeler bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde jandarma ekiplerinin yol kontrol noktasında durdukları araç içerisinde uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, bir şüpheli gözaltına alındı.

Dalaman’da 38 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Dalaman ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik uçağı tarafından tespite dilen lastik bot içinde 38 düzensiz göçmen yakalandı.

Seydikemer’de 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranıyordu yakalandı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü Jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Hafriyat kamyonu uçuruma yuvarlandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde uçuruma yuvarlanan kamyonun sürücüsü, yaralı olarak kurtarıldı.

Doktor hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Serviste Uzman Çavuş ile doktor arasında yaşanan arbede sonrası görevli doktor hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.