Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Üç Gündür Haber Alınamıyor

Fethiye'ye bağlı Esenköy Mahallesinde yaşayan Zekai Özdemir'den 3 gündür haber alınamadığı belirtildi.

Balık yemi yüklü kamyon tamamen yandı

Muğla'nın Milas ilçesinde seyir halindeki balık yemi yüklü kamyonda çıkan yangında, kamyon tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Bodrum’da yanan ev kullanılamaz hale geldi

Bodrum'da tek odalı bir evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, büyük çapta hasar gören ev kullanılamaz hale geldi.

Bodrum polisi uyuşturucuya geçit vermedi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından ilçe girişinde kovalamaca sonucu durdurulan araç içerisinde yapılan aramalarda 750 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 3 kişi de gözaltına alındı.

Dereye düşen araçtan yaralı kurtuldu

Foça Mahallesinde gece saat 00.40 civarında bir araç dereye düştü. Araç sürücüsü İtfaiye Grup Amirliği tarafından hafif yaralı olarak kurtarıldı. Kurtarılan sürücü ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Datça’da 35 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde 35 düzensiz göçmen yakalandı.

Akrep Nalan’ın cenaze programı belli oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşamını yitiren ünlü sanatçı Akrep Nalan, uzun yıllardan beri yaşadığı Bodrum'da toprağa verilecek.

Koyuncu Ailesi’nin Acı Günü

OSCAR Renta-Car Sahibi Osman Koyuncu’Nun babası Hüseyin Koyuncu hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Hüseyin Koyuncu Eldirek Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Muğla’da trafik kazası: 2 yaralı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

Bodrum’da sağanak yağış etkili oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan sağanak yağış, günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

Fethiye’de uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda biri Rus uyruklu 2 şüpheli gözaltına alındı.

Menteşe’deki eğlence mekanlarına sıkı denetim

Menteşe Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muğla Emniyet Müdürlüğüne bağlı ilgili şube müdürlüklerinden ekiplerin katılımıyla Menteşe ilçesindeki eğlence yerlerinde denetim gerçekleştirildi.

Seyir halindeyken yanan kamyonet kullanılamaz hale geldi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde seyir halindeyken yanan kamyonet, kullanılamaz hale geldi.

KADES uygulaması Datçalı kadınlara tanıtıldı

Muğla'nın Datça ilçesinde Emniyet Müdürlüğü tarafından kadınların acil durumlarda kullanabileceği mobil uygulama olan Kadın Acil Destek İhbar Hattı (KADES) tanıtıldı.

El ele tutuşup denize atlayan yaşlı çift, otele yerleştirildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde el ele tutuşup denize atlayan ve vatandaşlar tarafından kurtarılan yaşlı çift hastaneden taburcu edildi. Çiftin damatları ile sorun yaşadıkları ve bu yüzden evden ayrıldıkları öğrenilirken, Bodrum Belediyesi tarafından otele yerleştirildiler.

Dalaman’da uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinde, uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

Menteşe Zabıtasından Marketlere Denetim

Menteşe Belediyesi Zabıta ekipleri, 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun ve fiyat etiketi yönetmeliği kapsamında ilçede bulunan ulusal ve yerel ölçekli marketlerde denetim gerçekleştirdi.

Çaldığı ineği otomobilin arka koltuğuna gizledi

Muğla'nın Milas ilçesinde devriye görevi yapan jandarma ekipleri şüphe üzerine durdurdukları aracın arka koltuğunda çalındığı tespit edilen bir inek ele geçirildi.

37 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Marmaris ve Datça ilçesi açıklarında Yunanistan Sahil Güvenlik unsurlarınca Türk karasularına geri itilen 37 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen kaçakçısı yakalandı.