Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Seydikemer Zabıtası, Kdv Denetiminde

Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, temel gıda ürünlerinde KDV'nin yüzde 8'den yüzde 1'e düşürülmesinin ardından marketlerde denetim yapıyor.

Fethiye Narkotik Polisi Uyuşturucu Satıcılarına Göz Açtırmıyor

Fethiye Narkotik Polisi uyuşturucu madde ticareti yaptığını tespit ettiği 5 şahsı yaptığı operasyonda çok farklı çeşit uyuşturucuyu ile birlikte piyasaya süremeden suçüstü yakaladı.

Uçaksavar mermisi ele geçirildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Büro ekiplerince İzmir ve Muğla'da eş zamanlı gerçekleştirilen 'Kaçakçılık' ve 'Sahte içki' operasyonlarında sahte alkolün yanında Uçaksavar mermisi ele geçirildi.

Jandarmada’dan Kaçamadı

Fethiye İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından yapılan operasyonlar sonucunda hakkında “kasten yaralama, görevi yaptırmamak için direnme” suçlarından 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan B.D. isimli şahıs yakalandı.

Uyuşturucu Satıcısı Yol Kontrolünde Yakalandı

Bodrum İlçe jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından Kızılağaç yol kontrol noktasında yapılan uygulama sırasında hakkında uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama” suçundan 14 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan B.E. isimli şahıs yakalandı.

Marmaris Belediyesi, sağanak yağışla birlikte yaşanan olumsuzluklara anında müdahale etti

Yangının yaşandığı Marmaris'te etkili olan sağanak yağış nedeniyle İçmeler'de yine sel felaketi yaşandı. 14 ev ve bahçeyi su basarken Marmaris Belediyesi ekipleri gün boyu sorunlara müdahale etti. Belediye Başkanı Mehmet Oktay da ekibiyle birlikte sahadaydı.

Bodrum’u hortum vurdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan hortum, elektrik tellerini kopardı, konteynerleri sürükledi.

Bodrum’da uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Narkotik ekiplerinin yaptığı operasyonda uyuşturucu taciri, uyuşturucular ve hassas teraziyle ele geçirildi.

Marmaris-İçmeler karayolunda ulaşım tek şeritten sağlanıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sağanak yağışla birlikte yollar göle dönerken, güvenlik nedeniyle trafiğe kapatılan Marmaris-İçmeler karayolunda tek şeritten ulaşım sağlanıyor.

Marmaris’te yollar göle döndü, bazı evleri su bastı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sağanak yağışla birlikte yollar göle dönerken, bazı evlerin bodrum ve zemin katlarında su baskınları yaşandı.

Marmaris’te sağanak yağış etkili oluyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Oluşan sel suları yolları göle çevirdi.

Üzümlü’de Gece Yangın Çıktı

Üzümlü’de gece saat 01.30 sularında sebebi bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında maddi hasar meydana geldi.

Bir günlüğüne araba kiraladı, evinin önündeki arabasından oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan Lider Kızıl iki yıl önce Denizli'den kiraladığı araba için imzaladığı senet yüzünden evinin önündeki arabasından oldu. Kızıl, kiralama şirketinin kendisini dolandırdığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Bodrum’da ölü deniz kaplumbağası sahile vurdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde caretta caretta cinsi deniz kaplumbağası ölü olarak sahile vurdu.

Eroin İle Yakalandı

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Fethiye Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda şüpheli S.İ üzerinde Eroin ile yakalandı.

Aspiratörden çıkan yangın korkuttu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir evin mutfağında çıkan yangın büyümeden söndürüldü, dumandan etkilenen bir kişi ambulansta tedavi edildi.

Milas’ta kundaklanan kulüp binası önünde açıklama yapıldı

Muğla'nın Milas ilçesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklanan spor kulübü binası ile ilgili olarak Gençlikspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, yaptığı açıklamada 'Kupalarımız, başarı belgelerimiz, arşivimiz kısacası kulübün tüm hafızası yok oldu' dedi.

Huzur ve güven uygulamasında yakalanan 8 şüpheli tutuklandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı JASAT Timleri tarafından gerçekleştirilen 'Huzur ve Güven' uygulaması kapsamında çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik JAST ekiplerince 19 kişi yakalandı.

Milas Gençlikspor Kulübü’nde çıkan yangında maddi hasar meydana geldi

Milas Gençlikspor Kulübü'ne ait bina da yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında yaralanan olmazken, kulüp binası kullanılamaz hale geldi.