Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Fethiye’de otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde işe giderken yolun karşına geçmek isterken otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti.

Bekçiler Muhtarı Ayan, Dualarla Toprağa Verildi

Geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Seydikemer’in Bekçiler Mahallesi Muhtarı Şevket Ayan, dualarla toprağa verildi. Muhtar Ayan’ın ani vefatı yakınlarını yasa boğarken Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de başsağlığı diledi.

Seydikemer’de Kaçak İçki Operasyonu

Seydikemer Merkez Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sahte alkol ürettiği tespit edilen 1 kişi yakalandı.

Yılbaşı Öncesi Kaçak Alkol Denetimleri Sıklaştırıldı

KOM Şube Müdürlüğü ve Dalaman İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sahte ve kaçak alkol satışı yapan 2 kişi yakalandı.

Uyuşturucuya Geçit Yok

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu satan 1 kişi yakalanarak, tutuklandı.

Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırılmıyor

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan çalışmalar sonrası 2 kişi tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Tersanede İş Kazası: 1 Ölü

Fethiye Tersanesi’nde Angelo 3 isimli teknede meydana gelen iş kazasında elektrik akımına kapılan Suriye uyruklu 20 yaşındaki Ahmet El Ahmet isimli şahıs hayatını kaybetti.

“Operasyonu Biliyorduk” Sözlerine Soruşturma

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’in “Belediye Operasyonu, bizim Belediye Başkanımız ve Cumhuriyet Başsavcımızla beraber 8 aydır yürütülen bir olay. Belediye Başkanımız Alim Karaca’da ben de Cumhuriyet Başsavcımız da biz bu olayı biliyorduk” sözlerine Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Demir, ifadesi alınmak üzere Savcılığa davet edildi.

Karadere’de Hortum Seralara Zarar Verdi

Seydikemer’in Karadere Mahallesi’nde meydana gelen hortum seralara zarar verdi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, yayınladığı mesajıyla mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bodrum’daki kazada araçta sıkışan sürücü güçlükle kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında araçta sıkışan sürücü güçlükle kurtarıldı.

Şat Burnunda Şüpheli Ölüm

Fethiye Çalış Mevkii şat burnunda Şafak Atay(43) Şat burnu Plajında ölü olarak bulundu.

Lüks otomobil alev topuna döndü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde park halindeyken yangının çıktığı lüks otomobil, alev topuna döndü. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Muğla’da Soydu Fethiye’de Yakalandı

Muğla’da bir evde soygun gerçekleştiren şahıs Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından düzenlenen film gibi operasyonla evden aldığı eşyalar ile beraber yakalandı.

Tehlikeli köpeği olanlar dikkat!!!

7332 sayılı "Hayvanları Koruma Kanunu İle Türk Ceza Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" 14/07/2021 tarihli ve 31541 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre Amerikan Pitbull Terrier, Dogo Argentino, Fila Brasilerio, Japanese Tosa, American Staffordshire Terrier ve American Bully ırkı köpekler tehlike arz eden hayvanlar olarak belirlendi. tehlike arz eden köpekleri üretmek, sahiplenmek, sahiplendirmek, barındırmak, beslemek, takas etmek, sergilemek, hediye etmek ve bunların ülkemize girişini, satışını ve reklamını yapmak yasaklandı. Bu kanuna aykırı davrananlara 11 bin TL. sokağa terk edenler 30 bin TL ceza uygulanarak hayvanlarına el konulacak.

Fethiye Belediyesi ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğü protokol imzaladı

Fethiye Belediyesi ile Fethiye Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı

Fethiye’nin değerli simalarından Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Kurucu Başkanı ve Onursal Başkanı Nuri Arıkan, 71 yaşında vefat etti. Evli ve 2 çocuk babası Arıkan, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Narkotik operasyonunda 5 tutuklama

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Emniyet Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Sahte Ruhsata 3 Tutuklama

Geçtiğimiz Perşembe günü aralarında Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürülüğü'nde Ruhsat İşleri Amiri olarak görev yapan A.A ve İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görevli A.S'nin de bulunduğu toplam 22 kişiye yönelik yapılan sahte ruhsat operasyonunda 3 tutuklama kararı çıktı.

Jandarma 90 litre etil alkol yakaladı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yol kontrolünde durdurduğu bir araçtan Marmaris'e sevk edilen 90 litre etil alkol ele geçirildi.