Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Trafik kazasında ölen belediye personeli için tören düzenlendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren evli ve 2 çocuk babası Mehmet Ali Top için uzun yıllar çalıştığı Bodrum Belediyesi önünde tören gerçekleştirildi.

Yunan adalarından Türk karasularına geri itmeler sürüyor

Yunanistan'ın Ege kıyısında bulunan adalarına ulaşan düzensiz göçmenler, Yunan Sahil Güvenlik unsurları tarafından 12 kişilik can sallarına 18-20 düzensiz göçmeni bindirerek Türk karasularına geri iterek açık denizde adeta ölüme terk ediyor.

Bodrum’da motosikletle otomobil çarpıştı: 1 ölü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında evli ve 2 çocuk babası adam hayatını kaybetti.

Anne kedi sıkışan yavrusu için miyavlayarak yardım istedi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tabela ile duvar arasında sıkışan yavru kedi için itfaiye ekipleri seferber oldu.

Datça’da 23 düzensiz göçmen kurtarıldı

Datça ilçesi açıklarında Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından lastik bot içinde geri itilen 23 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Muğla’daki orman yangını kontrol altına alındı

Muğla'nın Milas ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Muğla’da orman yangını

Muğla'nın Milas ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Muğla’da batan göçmen teknesi ile ilgili 2 kişi tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, geçen cuma günü göçmen teknesinin battığı olayda Filistinli uyruklu bir göçmenin daha cesedine ulaşıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı, gözaltında bulunan bir şahsın ise adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kesinleşmiş hapis cezası ile aranıyordu, JASAT yakaladı

Milas ilçesinde iki ayrı konuttan hırsızlık gerçekleştiren ve hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şüpheli Milas JASAT ekipleri tarafından yakalandı.

Akbük koyunda yıkımlar tekrar başladı

Muğla'nın Menteşe ilçesinin denize kıyısı olan Sarnıç Mahallesi Akbük koyunda idari ve yargı süreci tamamlanan imara aykırı binalar yıkılmaya başlandı.

Filistinli göçmenin cesedine ulaşıldı, kayıp 2 kişi aranıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde içerisinde düzensiz göçmenleri olduğu fiber tekne batması sonucu kaybolan 3 düzensiz göçmenden birinin cesedine ulaşıldı.

Kurtarma operasyonunda 2 kişi kurtarıldı

İki kişinin Kabak-Cennet koyları arasında mahsur kaldığı ihbarı üzerine Karaçulha Kayıkseki mesire alanında “Haritacılık, Navigasyon ve GPS Eğitiminde” bulunan AKUT Fethiye, Marmaris ve Kaş-Kalkan ekiplerinden 7 gönüllü; Jandarma Arama Kurtarma ekibi ile ortak operasyon gerçekleştirdi.

Milli Park yetkilileri ölü ayıyı bulunduğu yerden kaldırdı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde doğada ölü bulunan ayı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri tarafından bulunduğu yerden kaldırıldı.

Kirpi'nin yardımına itfaiye ekipleri yetişti

Muğla'nın Milas İlçesinde bir evin avlu kapısına sıkışan kirpi Milas itfaiye grup amirliği ekiplerince kurtarıldı.

Marmaris'te ölmüş ayı bulundu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir vatandaş, çıktığı doğa yürüyüşünde ölmüş bir ayı görüp fotoğrafını çekti.

Sokaktaki köpeğe acımadan vurdu, 3 kadın da fişekten çıkan saçmalarla yaralandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir şahıs kendisine havladığı gerekçesiyle sokaktaki bir köpeğe acımasızca ateş etti. Şehrin göbeğinde omuzunda tüfekle motosikleti ile öfkelendiği köpeğin bulunduğu yere gelen şahsın, acımadan köpeğe ateş etmesi güvenlik kameralarına yansıdı. Bu sırada bir kafede oturan 3 kadını daha vuran şahıs daha sonra suç aleti tüfekle birlikte gözaltına alındı.

Bodrum açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan tekne battı: 3 kişi kayıp

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında düzensiz göçmenlerin bulunduğu tekne battı. Teknedeki 7 kişi kurtarılırken, 3 düzensiz göçmenin arama çalışmalarına devam ediyor.

Trafikçilerden gece mesaisi

Muğla merkez ilçe Menteşe'de Üniversite öğrencilerinin ve gece hayatının en yoğun olduğu Kötekli Mahallesinde Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şube Müdürlüğü ekipleri saat 24.00-02.00 arasında uygulama gerçekleştirdi.

Astsubay, boşanma avukatının ofisinde kendini vurdu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde boşanma avukatlarının ofisinde boşanma işlemlerinin ardından anlaşma protokollerini imzalamak için eski eşi ile buluşan astsubay, beylik tabancasıyla kendini vurarak hayatını kaybetti.