Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Menteşe’de trafik kazası: 1 yaralı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde kamyon ile otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Bodrum’da 26 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2 ayrı olayda Yunanistan unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 26 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yolunu şaşıran kirpi korkuluklara sıkıştı

Köyceğiz'de bir evin bahçesine giren kirpi bahçe kapısının korkuluklarına sıkışması sonucu itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak doğal yaşam alanına bırakıldı.

Arazi anlaşmazlığı can aldı!

Seydikemer Çatak Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı nedeniyle meydana geldiği öğrenilen olayda Adnan B., (58) Yasin B., (29) ve Tahsin B. vurularak hayatını kaybetti. Olayın faili olduğu öğrenilen R.B. kayıplara karıştı.

Ölüdeniz’de kaza 1 yaralı

Ölüdeniz Mahallesi Ölüdeniz Caddesi Oluklu Mevkii‘nde meydana gelen kazada yaralanan sürücü araç içerisinde sıkıştığı yerden Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılarak olay yerine gelen 112 Ambulansı ile hastaneye kaldırıldı.

Marmaris’te etkili olan fırtına ağaçları devirdi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde gece başlayan ve saatteki hızı 40 kilometreyi bulan fırtına ağaçları devirdi.

Yunanlılar göçmenleri özel tekne ile geri gönderdi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında 48 düzensiz göçmen Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılırken, 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi yakalandı.

Direkler kırıldı, konteynır sürüklendi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde seyir halindeki tırın dorsesine, telefon kabloları takıldı.

Bodrum'da akıl almaz kaza

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazası görenleri şaşkına çevirdi. Virajı dönerken kamyonetin ön dingili ve tekerlekleri yolun ortasında kaldı, kamyon ise dere yatağına devrildi.

Tayvanlı uluslararası suç şebekesi Bodrum'da villa kiralamış

Muğla'nın Bodrum ilçesinde villa kiralayan Tayvan uyruklu uluslararası suç şebekesi Jandarma Genel Komutanlığı ve Tayvan kolluk kuvvetlerinin düzenlediği operasyon ile gözaltına alındı.

Alkollü sürücü üflememek için direndi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin yerleşkesinin bulunduğu Menteşe Kötekli Mahallesinde Trafik, Asayiş ve Narkotik ekiplerinden oluşan 100 kişilik sivil ve resmi emniyet personel gece saat 24:00-02:00 arasında denetim yaptı.

Emniyet trafik motorize timlerine taze kan

Muğla Emniyet Müdürlüğü 6'ncı dönem motosikletli trafik timleri sürüş teknikleri eğitimini tamamlayan 12 personel sertifikalarını aldı.

Oğuzhan Kemçin davasında adli tıp raporu çıktı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 7 Temmuz günü alkollü olduğu ileri sürülen sürücü Mestan Göksal'ın çarptığı bisikletli 17 yaşındaki Oğuzhan Kemçin yaşamını yitirmiş, Göksal'ın, ailesi ve muhtar akrabası ile birlikte 3 kez olay yerine git-gel yaptıkları halde 112'yi aramadıkları ortaya çıkmıştı.

Kullanılmayan evde çıkan yangın korkuttu

Menteşe İlçesi Kavaklı Mevkii’nde Naci Can’a ait 2 katlı evde yangın çıktı.Çıkan yangın büyümeden söndürüldü.

2 olayda 37 göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında Yunanistan Sahil Güvenlik unsurlarınca Türk karasularına geri itilen 37 düzensiz göçmen Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kazadan 3 hafta sonra yaşamını yitirdi

Muğla-Denizli karayolu 10'uncu kilometresi Yaraş Mahallesi mevkiinde 3 Kasım'da gece saatlerinde yaşanan trafik kazasında ağır yaralanan otomobil sürücüsü Ali Göndoğdu kazadan üç hafta sonra yaşamını yitirdi.

Muğla’da silahlı saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti

Muğla'nın Menteşe İlçesi Kötekli Mahallesinde meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan 33 yaşındaki Samet Demir hayatını kaybetti.

5 yıldır ortalarda görünmediği iddia edilen adamın cesedi bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, 5 yıldır kimsenin görmediği iddia edilen bir vatandaşın çürümüş haldeki cesedi evinde bulundu.

Temizlenmeyen logarlar taşkınlara neden oldu

Fethiye’yi 2 günden bu yana etkisi altına alan sağanak yağışlar bazı ev ve işyerlerinde su baskınlarına neden oldu.İşyerlerini su basan esnaflar kendi imkanları ile işyerlerine giren suyu tahliye etmek için büyük çaba harcadılar.Esnaflar logarların zamanında yeterince temizlenmediği için bu su taşkınlarının meydana geldiğini ifade ettiler.