Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Elektrik Arızası Yangın Çıkardı

Menteşe İlçesi Orhaniye Mahallesi Vakıf Mevkii’nde yayla evinin müştemilatında çıkan yangın korkuttu. Yangının elektrik arızasından dolayı çıktığı tahmin ediliyor.

Oyun salonundan hırsızlık anı kameralara yansıdı

Muğla'nın Menteşe ilçesindeki oyun salonunda bir şahsın çantasındaki oyun kolu ile işletmedeki orijinal oyun kolu değiştirdiği anlar kameralara yansıdı.

Muğla’da trafik kazası: 1 ölü

Muğla'nın Yatağan ilçesinde yağışlı hava nedeniyle meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Hitit dönemine ait vazo ele geçirildi

Muğla'nın Yatağan ilçesine bağlı kırsal Gökpınar ve Bahçeyaka Mahallelerinde Jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.

Bodrum’da kaçak iskeleler teker teker yıkılıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaçak konutların yıkımının yanı sıra kaçak iskelelerin yıkımı da başladı. Deniz üstüne yapılan kaçak iskeleler teker teker yıkılmaya başladı.

Asansör tamir ederken ağır yaralandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir işçi tamir ettiği asansörün düşmesi sonucu ağır şekilde yaralandı.

Datça açıklarında 25 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 25 düzensiz göçmen Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Fethiye’de 53 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 53 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalanarak cezaevine gönderildi.

Yunanların ölüme terk ettiği göçmenleri Sahil Güvenlik kurtarıyor

Yunanistan güvenlik unsurları tarafından Ege kıyısındaki adalara geçen düzensiz göçmenler geldikleri gibi tekrar lastik bot, can salı ve teknelere bindirilerek açık denizde ölüme terk ediliyor.

Akyaka'da lodos tekne batırdı

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Sakin Kent unvanlı Akyaka Mahallesinde deniz seviyesi yükseldi, oluşan dalgalar sonucu bir tekne kurtarma çalışmalarına rağmen su alarak battı.

Lodos iskeleleri kopardı, tekneler hasar gördü

Türkiye’yi etkisi altına alan fırtına ve lodos Muğla’nın Ula ilçesi Akyaka mahallesinde teknelerde zarara neden olurken, ahşap iskeleler büyük hasar gördü.

Lodos, Bodrum’da lüks yatı karaya sürükledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle lüks yat karaya vurdu.

Kayıklar alabora oldu, tekne kıyıya vurdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle balıkçı kayıkları alabora oldu, tekne karaya sürüklendi, feribot seferleri yapılamadı. Balıkçılar, teknelerinin batma ihtimaline karşı nöbet tuttu.

Kendini ve annesini evde diri diri yakmaya çalıştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde evini ateşe veren şahıs annesini ve kendini diri diri yakmaktan son anda yapılan müdahale ile kurtarıldı.

Uluslararası suç şebekesi üyeleri tutuklandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde villa kiralayan 22’si Tayvan, 4’ü Çin ve biri Malezya uyruklu uluslararası suç şebekesi üyesi 27 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Karaca için verilecek karar ertelendi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca bir vatandaşla yaptığı telefon görüşmesinde küfür ettiği iddiasıyla CHP Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Toplanan CHP Disiplin kurulu Karaca için verilecek kararı 3 Ocak tarihine erteledi.

Bodrum’da fırtına kabusu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde hızı 80 kilometreye kadar ulaşan fırtınada ağaçlar yıkıldı, direkler devrildi, elektrik telleri koptu.

Bodrum’u lodos vurdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinde başlayan lodos nedeniyle dev dalgalar sahilleri dövdü. Meteoroloji kırmızı kod uyarısı verirken, fırtına saate 80 kilometre hıza çıktı.

Amcasını ve kuzenlerini vuran şahıs tutuklandı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle amcasını ve iki kuzenini av tüfeği ile öldüren kişi tutuklandı.