Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Bodrum’da Kaçak Yapı İle Mücadele

Yıkım kararı çıkan, kaçak ve izinsiz tüm uygulamalara hiçbir ayrım yapmadan müdahale eden Bodrum Belediyesi, en son Gölköy ve Akyarlar Mahallesi’nde kamusal alana yapılan kaçak binaların yıkımını gerçekleştirerek, yasadışı yapılaşmanın önüne geçti.

Kavaklıdere’de 87 litre etil alkol ele geçirildi

Muğla'nın Kavaklıdere İlçesinde yılbaşı öncesi denetimlerini artıran İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından 87 litre etil alkol ve çok sayıda cinsel güç arttırıcı hap ele geçirildi.

Bodrum’da kayık motoru hırsızlığı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaklaşık 2 hafta önce alınan kayığın 20 beygir gücündeki dıştan takma motoru çalındı.

Sahte Ruhsata Operasyon

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görevli bazı personellere yönelik olarak, Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nce yapılan tespitlerden sonra Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın talimatı ile savcılığa intikal eden sahte ruhsat iddialarına yönelik olarak operasyon yapıldı. Yapılan operasyonun ardından iddialara yönelik araştırma ve incelemeler devam ediyor.

Jandarmadan kaçak içki operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından yeni yıl öncesi Muğla genelinde sorumluluk alanlarında kaçak içkiye yönelik denetimler sürüyor.

Jandarmadan kask denetimi

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube ekipleri sorumluluk alanlarında gerçekleştirdiği motosikletlere yönelik denetimde Bin 526 motosikleti denetledi.

Yılbaşı Öncesi Sanal Dolandırıcılığa Dikkat!

Siber güvenlikte dünya lideri olan ESET, yaklaşan yılbaşı alışverişlerini göz önüne alarak online alışverişte dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Özellikle popülerliği artan hediye kartlarına dikkat çekerek siber suçluların kullanabileceği yöntemleri inceledi.

Güvenli Bir Muğla İçin Toplandılar

Muğla'da son yıllarda art arda işlenen cinayetler, son olarak Samet Demir'in Kötekli'de öğrencilerin gözleri önünde silahlı saldırı sonucu öldürülmesi vatandaşları çileden çıkardı. 'Yeniden Güvenli Muğla' sloganı ile Menteşe Sınırsızlık Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, Muğla'nın barış, huzur ve demokrasi kültürünün korunması ve devam etmesi için çağrıda bulundu.

Üzümlü Yolu’na Dikkat!

Fethiye Yeşilüzümlü arasında yol genişleme çalışması yapılıyor.Virajlı olan yolda yapılan yol çalışması sürücüler için tehlikeli olabiliyor.

İsmail Çiloğlu İçin Lokma Hayrı

Geçtiğimiz yıl geçirdiği rahatsızlık sonucunda hayatını kaybeden SADİM Söndürme Sistemleri Sahibi İsmail Çiloğlu hayrına ailesi tarafından Cuma Namazı’nın sonrasında lokma dağıtılacak.

“Tedbirsizlik ve ihmal felaket getirdi”

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay, CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Balcı ve Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ile birlikte, sel ve su baskını yaşanan Marmaris’in İçmeler Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Erbay, Marmaris’te yaşanan sel ve su baskınlarının nedeni olarak gerekli tedbirlerin alınmaması ve ihmalleri işaret etti.

Jandarmadan Kaçak İçki Operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından Fethiye istikametinden Dalaman istikametine gitmekte olan bir araçta yapılan aramada kaçak ve sahte alkol ele geçirildi. Şüpheli S.G sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Kavgaların adresi DSV Yatçlık’ta sular duruldu

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Bozburun Mahallesinde bulunan DSV Yatçılık Firması'nda ortaklar arasında aylardır devam eden kavgaların ardından mahkeme kararını verdi. Muğla Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından verilen ara karar ile yabancı ortak Ulviye Ali-Zade Kuceruk'un yetkileri tedbiren kaldırılarak diğer ortak Muzaffer Özlü'ye münferit yetki verildi.

Datça’da çeyrek asırlık ağaç rüzgarın etkisi ile devrildi

Muğla'nın Datça ilçesinde çeyrek asırlık ağaç sağanak yağış ve rüzgarın etkisi ile büyük bir gürültü ile devrildi.

Marmaris’te Sele Karşı Savaş Devam Ediyor

Yaz mevsiminde tarihinin en büyük orman yangınını yaşayan Marmaris; bu kez de aşırı yağışlar sonucu oluşan su taşkınlarıyla mücadele ediyor!..

Menfez Borusunda Mahsur Kalan Köpek Kurtarıldı

Yağış sonrası biriken su nedeniyle Menfez boruda mahsur kalan köpek ve yavrusu Milas İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bodrum’da fırtınanın saatteki hızı 70 kilometreye ulaştı; dalgalar sahilleri dövdü, bir tekne sahile vurdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle bir yelkenli tekne karaya oturdu, dalgalar sahil kenarından bulunan işletmelerin duvarlarını dövdü.

Araç İçerisinden İtfaiye Yardımı İle Çıkabildiler

Seydikemer’de meydana gelen trafik kazasında iki kişi araçları içerisinde sıkıştı.Sıkışan şahısları olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkıştıkları yerden çıkardı.Şahıslar ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Ölüdeniz’de Komşularını Soydular

Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkii’nde İngiltere vatandaşı Max ROBİNSON ve Josh COX’un kaldıkları villaya giren komşu villada oturan hırsızlar kendilerini fark eden ev sahiplerini bıçakladıktan sonra villayı soydular.Yakalanan soyguncular tutuklanarak Eşen Kapalı Cezaevi’ne gönderildiler.