Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Trafikçilere tutanak düzenleme ve kurallara uyum eğitimi

Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli personele trafik kural ihlali tespit tutanağı düzenleme trafik kurallarına uyum eğitimi verildi.

Datça'da 67 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında can salları içinde Türk karasularına geri itilen 67 düzensiz göçmen Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Festivaldeki paraşüt kazaları kameralara yansıdı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 40 ülkeden bin 500 paraşüt pilotunun katıldığı 21. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali, dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'da gerçekleştirilirken, festivalde yaşanan bazı kazalar ise kameralara yansıdı.

Canan Karatay’ı da dolandırmışlardı, yine yakalandılar

Muğla'nın Marmaris ilçesinde 80 yaşındaki vatandaşı telefonda kendisini Milli İstihbarat Teşkilatı görevlisi olarak arayan ve terör örgütü FETÖ tarafından hesaplarının ele geçirildiği iddiası ile 9,5 kilo altınını dolandıran şüpheliler polisin Adana ve Marmaris'te düzenlediği operasyon ile yakalandı.

Karşılıklı husumet aileleri dağıttı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde geçtiğimiz aylarda üvey babası ve ailesi ile birlikte yaşadığı evden kaçan, bir süre sonra evlerinin yakınındaki bir samanlıkta yarı baygın halde bulunan Ö.E., halasının oğlunun kendisini taciz ettiği iddiasında bulunarak, konu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yaşanan olayın ardından üvey baba Özcan T., kız kardeşi ve ailesi tarafından şikayetlerini geri çekmedikleri için oturdukları evden atıldıklarını iddia ederken, yeğen Okan A. ise evin tapusunun kendileri üzerine olduğunu iddia ederek suçlamaları kabul etmedi.

Motosiklet aracın altında metrelerce sürüklendi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde hafif ticari aracın çarptığı motosikletin sürücüsü yaralandı.

Uygulamada 8 araç trafikten men edildi

Menteşe'nin Kötekli Mahallesinde Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen alkol uygulamasında 2 saatte 270 araç sorgulandı.

Jandarmadan denetlemeler sürüyor

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Milas İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan Milas - Ören Yolunda havadan trafik denetimi gerçekleştirdi. Denetlemeler sonucunda toplamda 7 şahsa 1518 TL cezai işlem uygulandığı öğrenildi.

Fethiye’de Tatil Yapan Turistlerin Cüzdanlarını Çaldılar

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde tatil yapan Ukrayna uyruklu turistlerin cüzdanını çalan şahıslar yakalandı.

O Muhtar Görevden Uzaklaştırıldı

Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde 17 yaşındaki Oğuzhan Kemçin’in bisikleti ile evine dönerken bir Mestan Göksal’ın arabası ile çarpması sonucu hayatını kaybetmesi ile ilgili Göksal’ın dayısı Muhtar Bayram Güner’in olay anında 112’yi aramaması tepki toplamıştı. Muhtar Bayram Güner’in görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

Eşini bıçakla öldüren sanık için ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde eşini kendisini aldattığı iddiasıyla bıçaklayarak öldüren, tutuklu yargılanan koca hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

Fethiye’de motosiklet kazası: 1 ölü

Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Trafik ekiplerinden alkol uygulaması

Muğla’nın Menteşe ilçesinde üniversite öğrencilerinin yoğunlukta olduğu Kötekli Mahallesinde Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme, Bölge Trafik ve Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından alkol denetimi yapıldı.

Oğuzhan Kemçin davasında polis ve 112 ekibi olay gününü anlattı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 7 Temmuz günü alkollü sürücü Mestan Göksal'ın çarptığı bisikletli Oğuzhan Kemçin yaşamını yitirdiği kaza ile ilgili davaya devam edildi. Bugünkü duruşmada olay yerine giden polisler ve sağlık ekipleri dinlendi. Ayrıca otopsi raporunun henüz gelmediği öğrenildi.

Paraşüt pilotlarının talihsiz kazası

21'nci Ölüdeniz Uluslararası Hava Oyunları festivalinde iki yamaç paraşütü pilotu kalkışın ardından düşerek yaralandı.

Kuyuya düşen inek kurtarıldı

Muğla'nın Milas ilçesinde su kuyusuna düşen inek itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sahibine teslim edildi.

Fırtına nedeniyle batan lüks tekne 5 gün süren çalışmalar neticesinde kıyıya çekildi

Muğla'nın Datça ilçesinde sahil kesimlerinde etkili olan fırtına nedeniyle 15 Ekim Cuma günü batan lüks tekne 5 gün süren yoğun çalışmaların ardından kıyıya çekildi.

Fethiye’de 300 Bin Liralık Cinsel Güç Arttırıcı İlaç Ele Geçirildi

Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde piyasa değeri 300 bin TL olan MAX-48 gıda takviyesi adında cinsel gücü artırıcı ilaçların üretimini ve satışını yapan Y.A. isimli şahıs jandarma ekiple tarafından yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Yelkenli teknede 26 göçmen yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında yelkenli tekne ile Yunanistan adalarına geçme hazırlığında olan 26 düzensiz göçmen yakalandı.