Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Feci kazada ağır yaralanan öğrenci yaşamını yitirdi

Muğla'da şoförü direksiyon başında kalp krizi geçiren tur otobüsü, karşı yönden gelen okul servisiyle çarpışmış, kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 49 kişi yaralanmıştı. Feci kazada ağır yaralanan lise öğrencisi 16 yaşındaki Can Polat Yöndem kazadan 20 gün sonra hastanede yaşamını yitirdi.

DSV Yatçılık’ta meydan savaşı gibi kavga

Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı Bozburun Mahallesi'nde bulunan ünlü yat firmasında bu kez kan döküldü. DSV Yatçılık firmasının resmi ortağı Muzaffer Özlü, avukatı ile birlikte kontrol için gittiği tersanenin güvenlik görevlisi tarafından bıçaklandı. Jandarmanın gözü önünde meydana geldiği belirtilen bıçaklı saldırıda yaralanan Marmaris Yapı'nın sahipleri hastaneye kaldırılırken, gece yarısı yaşanan meydan savaşı gibi kavganın görüntüleri objektiflere yansıdı.

Ekmek teknelerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler

Muğla’da Gökova Sakartepe rampasında park halinde bulunan ve yiyecek-içecek satışı yapan minibüs çıkan yangında tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Bodrum’da makilik alanda yangın

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabaha karşı ziraat ve makilik alanda çıkan yangın söndürüldü.

Menteşe’de yıldırım kaynaklı çıkan orman yangını kontrol altına alındı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yıldırım kaynaklı çıkan orman yangınını ekipler tarafından kontrol altına alındı.

Menteşe’de ormana düşen yıldırım yangına neden oldu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yıldırım kaynaklı çıkan orman yangınına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor.

Minibüs Kanala Uçtu; 1 yaralı

Fethiye'de gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs sulama kanalına uçtu. Kazada araç içerisine sıkışan Onur T.yi çevredeki vatandaşların yardımı ile itfaiye ekipleri kurtardı.

Ünlü yat firmasının ortakları arasında sular durulmuyor

Avrupa’nın en büyük tersanesi olarak nitelendirilen Muğla’nın Marmaris ilçesi Bozburun Mahallesi’ndeki DSV Yatçılık firmasında ortaklar arasında sular durulmuyor.

Bu defa şiddet kadınlar arasında yaşandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde müvekkilleri ile şirket toplantısına giden kadın avukat, firmanın diğer ortağından şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayette bulundu.

Dev Yatırıma Ortak Engeli

Avrupa'nın en büyük yat üretim tesisi olarak nitelendirilen Muğla'nın Marmaris ilçesindeki DSV Yatçılık'da ortaklar arasında çıkan anlaşmazlık şirketi zarara uğratmaya devam ediyor. Yatçılık sektörüne milyon dolarlık yatırım yapan DSV Yatçılık firmasında iki ortağın anlaşmazlığı yargı sürecine rağmen bir türlü çözülemiyor.Şirketin ortağı Marmaris Yapı firması yetkilileri gazetecilerle birlikte firmada açıklama yapmaya kalkınca ortalık karıştı. DSV Yat firması yetkilileri ortaklarının yönetim kurulunun izni olmadan basın açıklaması yapmalarını ileri sürüp jandarmaya başvurdu. Şirketin kurucu ortağı ve müdürü Hülya Alizede Kuçeruk, ortakları tarafından şirketin haksız ve hukuksuz bir şekilde ele geçirilmeye çalışıldığını ileri sürerek yargıyı göreve çağırdı.

Bodrum’da makilik yangını

Bodrum Turgutreis Mahallesi yakınlarında öğlen saatlerinde yangın çıktı. Söndürme ekiplerinin yanı sıra Bodrum Belediyesi'nin temizlik işleri görevlileri ve çevredeki vatandaşların da müdahale ettiği makilik alandaki yangın büyümeden söndürüldü.

Seydikemer’de kamyonetler çarpıştı; 2 yaralı

Fethiye-Antalya Karayolu üzerinde Seydikemer’e bağlı Sarıyer Mahallesi’nde çift taraflı trafik kazası meydana geldi. 34 JP 9603 ve 15 HK 354 plakalı kamyonetlerin çarpışması sonucunda yaşanan olayda bir kişinin araç içerisinde sıkıştığı öğrenildi.

Yük gemisi balık havuzuna girdi, bir milyon balık denize kaçtı

Muğla'nın Milas ilçesinde, Güllük Körfezi'nde Queensland bandıralı yük gemisi çarptığı 1 havuzu parçalayıp, 2 havuza zarar verirken, havuzlarda bulunan ve toplam ağırlığı yaklaşık 400 tonu bulan 1 milyon civarındaki balık denize kaçtı.

Marmaris'te 16 göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında iki ayrı düzensiz göçmen olayında toplam 16 düzensiz göçmen Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Zihinsel Engelli Kadına Cinsel Saldırı; 5 Tutuklama

Fethiye’de yüzde 50 zihinsel engelli kadına zorla cinsel saldırıda bulunup, para karşılığında sattığı iddia edilen 5 şahıs tutuklandı.

Marmaris’te fuhuş çetesine ‘Sezon 3’ operasyonu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 9 şahıs gözaltına alındı. 'Sezon 3' adı verilen operasyonda, yurt dışından getirdikleri kadınları çeşitli vaatlerle kandırıp, fuhşa zorladıkları belirlendi. Kadınların çıplak fotoğraflarını çektikleri, ayrılmaları halinde ailelerine göndermekle tehdit ettikleri öğrenilen şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler biri sevk sırasında tanınmamak için yüzünü maskeyle kapatırken bir diğer şüphelinin ise başına poşet geçirmesi dikkat çekti.

Tüp Değişimi Sırasında Patlayan Tüp Yangına Neden Oldu

Seydikemer Kıncılar Mahallesi'nde değişim sırasında alev alan mutfak tüpünün neden olduğu yangında evde maddi hasar meydana geldi.

Yemek yerken sırtından bıçaklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yemek yerken sırtına 4 bıçak darbesi alan bir kişi, hastanede tedavi altına alındı.

Park halinde bir anda yanmaya başladı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde park halindeyken bir anda yanmaya başlayan araçtaki yangın, güvenlik kameralarına yansıdı. İlk olarak süpermarket çalışanlarının müdahale ettiği yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.