Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Ağıl alevlere teslim oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıkan yangın hızlı müdahale ile söndürülürken 5 koyun telef oldu.

Muğla’da şüpheli ölüm

Muğla'nın Menteşe İlçesinde 51 yaşındaki Fahrettin Birdal bir yakını tarafından evinde ölü olarak bulundu. Şahsın alkol bağımlısı olduğu, sürekli olarak el yapımı alkol tükettiği, bulunduğunda ise ağız kısmından köpük geldiği ileri sürüldü.

2 can salında 26 göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından geri itilen 26 düzensiz göçmen Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Marmaris'te konut yangını

Muğla'nın Marmaris ilçesinde boş evde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Menteşe'de kaza: 1'i hafif 2 yaralı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde motosikletin çarptığı yaya yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

19 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Fethiye'de çöp kamyonu ile motosikletin çarpışması sonucu 19 yaşındaki motosiklet sürücüsü Kaan Solak hayatını kaybetti.

Otomobil beton direğe çarptı: 2 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otomobilin beton direğe çarptığı kazada 2 kişi yaralandı.

Dalaman yangını kontrol altında

Muğla'nın Dalaman ilçesi Ataköy Sarıdere mevkiinde gece saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Altı yaşındaki Arif trafik kazasında hayatını kaybetti

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bisikleti ile yolun karşısına geçmeye çalışan 6 yaşındaki Arif Coşkun isimli çocuk hayatını kaybetti.

İskoç turistler ölümden döndü

Marmaris'te ATV motoru ile geziye çıkan İskoçyalı karı-koca Armutalan Mahallesi seyir terasından 35 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Dalaman yangını kısmen kontrol altında

Muğla'nın Dalaman ilçesinde gece saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin havadan yoğun müdahalesi ile kısmen kontrol altına alındı.

Dalaman Orman Yangını Devam ediyor

Dalaman'da gece saatlerinde çıkan yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

Menteşe’de uçuruma yuvarlanan aracın şoförü hayatını kaybetti

Muğla'nın Menteşe İlçesinde meydana gelen çift taraflı kazada yaklaşık 15 metre uçuruma yuvarlanan aracın şoförü hayatını kaybetti.

Menteşe’de 3 araç birbirine girdi: 2 yaralı

Muğla'nın Menteşe İlçesi Uğur Mumcu Bulvarında üç araç zincirleme kazaya karıştı.

Ölüdeniz'de paraşüt kazası; 1 yaralı

Fethiye Babadağ yamaç paraşütü pistinden single atlayış yapan Türk asıllı Alman vatandaşı Seçkin Aydın paraşütün kontrolünü kaybedince kayalıklara düşerek yaralandı.

Bensu’nun katilinin cezası belli oldu

Muğla'nın Milas ilçesinde Bensu Narlı'yı av tüfeği ile öldüren sanık müebbet hapis cezasına çarptırılırken, sanığa yardım ettiği iddia edilen arkadaşına ise 11 yıl hapis cezası verildi.

Otel yangınında yaralanan personel İstanbul’a nakledildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde çıkan yangında yaralanan otel personeli, ambulans uçakla İstanbul'a nakledildi.

Muğla’da Sahil Rüzgarı-2 operasyonu

İçişleri Bakanlığı koordinesinde Muğla, Antalya, Aydın, Adana, Bursa, Çanakkale, İzmir, Kocaeli ve Mersin gibi sahil illerinde suç örgütlerine yönelik Sahil Rüzgarı-2 operasyonu düzenlendi.

Muğla'da 131 düzensiz göçmen kurtarıldı

Türk Sahil Güvenlik ekipleri Muğla kıyı şeridinde Yunanistan tarafından Türk karasularına lastik bot ve can salı içinde Türk karasularına geri itilen düzensiz göçmenleri kurtarmaya devam ediyor.