Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Fethiye'de sağanak yağış etkili oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, bazı iş yerlerini su bastı.

Plastik ürün dükkanı alevlere teslim oldu

Fethiye'nin Karaçulha Mahallesi Toptancı hal girişinde bulunan plastik ürün satışı yapan iş yerinde yangın çıktı. Yangına vatandaşlar ve itfaiye ekipleri müdahale etti.

Datça’da olumsuz hava şartları nedeniyle batan lüks tekne 2’nci gününde de kurtarılamadı

Muğla'nın Datça ilçesinde sahil kesimlerinde etkili olan fırtına nedeniyle batan lüks tekne 2'nci gününde de kurtarılamadı.

Marmaris’te 10 ton atığın denize ulaşmasını engelledi

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, yaşanan orman yangınları sonrasında yağışlarla birlikte derelerden denize dökülebilecek atıkların engellenmesi için çalışma başlattı. Yapılan çalışmada bugüne kadar 10 ton atık toplanarak, denize ulaşması engellendi.

Yön değiştiren rüzgar denizcileri vurdu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına bir yelkenli tırhandili karaya sürükledi, bir şişme bot ile sandalı batırdı, iskelede bağlı teknelerde hasar oluştu.

Datça'da 328 düzensiz göçmen kurtarıldı

Datça ilçesi açıklarında Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından lastik bot ve can salı içinde Türk karasularına geri itilen 28 düzensiz göçmen kurtarıldı.

İsale hattı patladı, çukura otomobil düştü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde patlayan isale hattı sonrası yol çöktü, cadde ve sokaklar göle döndü. Yolda oluşan çukura giren otomobildeki 2 kişi kurtarıldı.

Sürüklenen bottaki göçmenleri Sahil Güvenlik kurtardı

Muğla'nın Bodrum ilçesinden Yunan adalarına geçmeye çalışan ve motoru bozularak sürüklenen botun içerisindeki 11 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Radyo vericisi çalındı

Muğla'da yerel yayın yapan radyonun Köyceğiz Çakmaktepe'de bulunan radyo vericisi çalınması üzerine radyo vericisinin şikayeti üzerine jandarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Datça’da fırtınaya dayanamayan bir tekne battı

Muğla'nın Datça ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtınada bir tekne battı. Yetkililer fırtına ve sele karşı bölgede vatandaşların gerekli tedbirleri alıp duyarlı olmalarını istedi.

36 düzensiz göçmen kurtarıldı

Fethiye ilçesi açıklarında Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından lastik bot içinde Türk karasularına geri itilen 36 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Kelebekler Vadisi davasında tutukluluğa devam kararı çıktı

Fethiye'ye tatil için gelen ve Kelebekler Vadisi'nde fotoğraf çektirirken kayalıklardan düşerek yaşamını yitiren 7 aylık hamile eşini iterek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi.

25 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Yunan askerlerince Türk karasularına geri itilen 25 düzensiz göçmen Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Datça açıklarında sürüklenen tekne kurtarıldı

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında makine arızası nedeniyle sürüklenen tekne Kıyı Emniyet kurtarma botu tarafından kurtarıldı.

Menteşe’de trafik kazası: 1 yaralı

Muğla'nın Menteşe İlçesi Muhsin Özbay Caddesi üzerinde yol kenarından bir anda yola çıktığı iddia edilen elektrikli bisiklet sürücüsü S. A. O'ya, S. Ç idaresindeki 48 EC 950 plakalı otomobil çarptı.

Köyceğiz’de trafik kazası: 1 ölü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yolda ilerleyen üç tekerlekli elektrikli bisiklete bir aracın çarpması sonucu bisiklet sürcüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Karşıya geçmek isterken hayatını kaybetti

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Sancı mevkiinde yaya olarak ilerleyen 22 yaşındaki genç araba çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Alışveriş için gittiği markette asansör boşluğuna düştü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçen 18 Temmuz günü alış veriş için gittiği süpermarkette etrafında güvenlik önlemi alınmayan asansör boşluğuna düşerek ayağı kırılan avukat Aygin Kuruloğlu, süpermarket yetkililerinden şikayetçi oldu.

Fethiye'de Kayalıklara Düşen Rus Paraşütçü Kurtarıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, kayalık alana düşen Rus uyruklu yamaç paraşütü pilotu 3 saat süren çalışmanın ardından kurtarıldı.