Eğitim

Son dakika Eğitim haberleri, en son Eğitim haberler,, Eğitim haberleri burada, haber oku | Eğitim

Eğitim Haberleri

Femder’de Eğitim Çalışmaları Devam Ediyor

Kısa adı Femder olan Fethiye Emlakçılar Derneğinde eğitim çalışmaları ve bilgilendirme seminerleri devam ediyor.

Ali Yörük, “Çalışın, çalışın, çalışın!”

Fethiye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçemizin yetiştirdiği örnek şahsiyetlerin deneyimlerini, Fethiyeli gençlerimizle paylaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Kariyer Günleri’nin ikinci konuğu Alyork şirketler sahibi, Elektronik Yüksek Mühendisi Ali Yörük oldu.

Kariyer Günlerinin Konuğu: Ali Yörük

Fethiye Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ilçemizin yetiştirdiği örnek şahsiyetlerin deneyimlerini, Fethiyeli gençlerimizle paylaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen “ Kariyer Günleri”nin ikinci konuğu Alyork şirketler sahibi, Elektronik Yüksek Mühendisi Ali Yörük… Söyleşi 17 Mart Cuma günü saat: 14.00 da, Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Üniversiteye Dönüşümü İçin Başvurulacak

Mart ayı olağan toplantısını yapan Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Fethiye’de açılan 3 fakültenin üniversiteye dönüşmesi için Ankara’ya talepte bulunacak.

Özel Fethiye’de Sokak Hayvanları Bilgilendirme Semineri

Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine Fethiye FETAV Hayvan Dostları Grubu tarafından “Sokak Hayvanları” konusunda bilgilendirme semineri düzenlendi.

Özel Fethiye’de Deprem Tatbikatı Heyecanı

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulunda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Ftso Personeli Eğitimle Gelişiyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasınca, üyelere verilen hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla çalışanlarının kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimlerin düzenlenmesine devam ediliyor. Bu kapsamda düzenlenen “Birbirimizi Anlamak” konulu eğitim FTSO çalışanlarınca ilgiyle izlendi.

Minik Kalemler Kitaplarını İmzaladı

Fethiye Yunus Nadi İlkokulu öğrencilerinin ‘Hadi Yazalım Gari’ projesi kapsamında yazdığı hikâye kitaplarının ‘Minik Kalemler İmza Günü’ne veliler ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi önünde düzenlenen ‘Minik Kalemler İmza Günü’ne öğretmenler, veliler ve vatandaşlar katıldı. 3’üncü kez düzenlenen imza gününde 93 öğrenci yazdığı kitapları hem satışını yaptı hem de imzaladı.

Minik Yüreklerden Büyük Paylaşımlar

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin “Paylaşarak Sevindir” projesine Gökçe Zeynep Gönen İlkokulu’nda okuyan minik öğrencilerden destek geldi.

Toplam 940 haber.