Siyaset

Son dakika Siyaset haberler, en son Siyasethaberler, Siyaset haberler burada, haber oku | Siyaset

Siyaset Haberleri

Fethiye’ye Yeni Hizmet Binası Projesi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, bir taraftan mahalle ziyaretleri ile sorunları tespit ederken; diğer yandan ekibi ile birlikte Fethiye’ye yeni kazandırılacak projeler konusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Adayı Kökten, Taksici Esnafının Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’de hizmet sunan taksi duraklarını ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “İçinde bulunduğumuz süreçte Fethiye’miz için canla başla çalışacağız. Trafik ve otopark sorununu, hep birlikte kökten çözeceğiz” dedi.

Karaca, “Bölgemizde 3 Milyar 657 milyonluk bir yatırım yaptık”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bugün Ankara Spor Salonu'nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. Özgür Özel, Muğla’nın 13 ilçe adayını ve Büyükşehir adayını Türkiye’ye tanıttı. Aday tanıtım toplantısında açıklamalarda bulunan Özgür Özel, aday belirleme sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Aras “kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor”

Seydikemer’de Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerle ilgili bilgilendirme toplantısında partililere bir konuşma gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Aydın Ayaydın’ı hedef göstererek “Çok güçlü bir şekilde kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor” dedi. 

Cumhur İttifakı Adayı Kökten'den bir dizi ziyaretler

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Kökten, beraberinde Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin,  Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri ile beraber Esenköy, Çamköy, Eldirek, Karaçulha ve İnlice Mahallerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Kökten'den seçim çalışması

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Muhammet Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri eşlik etti.

Başkan Adayı Saatcı, muhtarlar ile bir araya geldi

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye'de görev yapan mahalle muhtarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda Başkan Adayı Saatcı, muhtarların taleplerini dinledi.

Tuzla Mahallesinde Çalmadık Kapı Bırakmadılar

Cumhur İttifakı Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri broşür dağıtımı yaptılar.

Aday Saatcı, “İlk İcraatım Belediyeyi Toparlamak”

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçimi kazandığı takdirde ilk işinin belediyeyi toparlamak olduğunu ifade etti. Saatcı, “Maalesef bizden sonra belediyeyi bir partinin arka bahçesi haline getirdiler” dedi.

Başkan Adayı Saatcı, Paylaştığı Anket Hakkında Konuştu

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, AREA Kamuoyu Araştırma Şirketi tarafından yapılan çarpıcı anketi değerlendirdi. Saatcı, “Siyaset süreci 15 rauntluk bir maçtır. Biz 1. maçı önde bitirmiş olduk. Daha oynanmamış 14 maç var” dedi.

Başkan Adayı Saatcı, Basın Çalışanları İle Bir Araya Geldi

Fethiye’de görev yapan ulusal ve yerel medya mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, basının yerelde ve genelde iktidarı ayakta tutan ana unsur olduğunu belirtti.

Kökten "Projemiz Hazır Fethiye'de, Tüm Pazarların Üstünü Kapatacağız"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında sırası ile Çiftlik Semt Pazarı, Kargı Mahallesi ve Yanıklar Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Gerçekleşen seçim çalışmasında Kökten'e Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Av.Murat Çağlar Ayıkol ve çok sayıda partili eşlik etti. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Fethiye Belediye Başkan Adayı Kökten " Var olan bu sorunların mevcut bütçe ile çözülmesi mümkün değil. Merkezi hükümetin desteği olmadan bu sorunların çözülmeyeceği belli oldu. Fethiye'nin artık bir beş yıl daha kaybetme lüksü yok. Bunun için desteğinizi bekliyorum"diye konuştu. Çiftlik Semt Pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, pazarcı esnafı ile çay içerek sorunlarını dinledi.

Saatcı Yaptırdığı Anketlerin Sonuçlarını Açıkladı

Fethiye’de 1999-2019 yılları arasında dört dönem belediye başkanlığı yapan Behçet Saatcı’nın, AREA Kamuoyu Araştırma Şirketi'ne yaptırdığı Şubat ayı başında gerçekleştirilen anket çalışmasının sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı.

Muğla Yerel Seçim Manifestosu İmzalandı

Muğla Yerel Seçim Manifestosu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras tarafından imzalandı.

Kökten, "Kutlu bir yola çıktık"

STK başkanları ve bazı siyasiler, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'i seçim koordinasyon merkezinde ziyaret ettiler. 

Kökten Esenköyspor Başkanı Balcı ’ya Ziyaretde Bulundu

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten  seçim çalışmaları kapsamında  Esenköy Spor Kulübü'nün Başkanı Ramazan Balcı'yı ziyaret etti.

Başkan Akdenizli: “Seydikemer’de Rekor Oy Kazanacağız”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti ilçe teşkilatının düzenlediği akşam yemeğinde teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Akdenizli: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Seydikemer’den rekor bir oy kazandıracağımızın sözünü verdim. Sizlerin desteği ve gayretiyle bu sözümü tutacağıma inancım tam” dedi.

Karaca’ya Ziyaretler Sürüyor

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya yoğun destek ziyaretleri sürüyor.

Seydikemer’de İyi Parti Adayı Harun Sağır Adaylıktan Çekildi

Seydikemer İttifakı adayı olarak seçim çalışmalarını yürüten İyi Parti Seydikemer Belediye Başkan Adayı Harun Sağır ittifakın bozulması sebebiyle çekildiğini açıkladı. Sağır bu süreçte teveccüh gösteren herkese teşekkür etti.

Toplam 2207 haber.