Cumhur İttifakı Adayı Kökten'den bir dizi ziyaretler

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Kökten, beraberinde Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, MHP Fethiye İlçe Başkanı Abdülkadir Tekin,  Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri ile beraber Esenköy, Çamköy, Eldirek, Karaçulha ve İnlice Mahallerinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Yaptığı açıklamada Fethiye’de her alanında ciddi bir sempati ve hoşgörü ve karşılama olduğunu belirten Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten; “Öncelikle herkese mutlu Pazarlar diliyorum. İyi hafta sonları diliyorum bizim Fethiye’mize gönül verenler arkadaşlarımız kardeşlerimizle birlikte bugün Esenköy’den başladık Çamköy, Eldirek Karaçulha da çeşitli ziyaretlerde bulunduk şuan da İnlice mahallemizdeyiz. Halk buluşmalarıyla seçim çalışmalarımız güzel gidiyor. Şu anda halkımız da ciddi bir enerji ve coşku var, iyi karşılanıyoruz ve destek görüyoruz. Fethiye’de her alanında ciddi bir sempati ve hoşgörü ve karşılama var bu da bizi mutlu ediyor.” İfadelerini kullandı.

“Vatandaşlarımızın beklentilerini sıkıntılarını dinliyor ve tek tek not alıyoruz”
Saha çalışmalarında vatandaşları dinleyerek sorunları tek tek not aldıklarını vurgulayan Muhammet Kökten; “Şehir merkezine biraz daha uzak olan kısımlarda altyapı, yol, trafik ve imarla ilgili sorunlar öne çıkıyor. Biz bu sorunları çözebileceğimizi vaad edebiliyoruz. Nasip olduğu zaman 1 Nisan itibari ile tüm sorunları çözmek için kendileriyle birlikte el ele kol kola olacağımızın sözünü veriyoruz” şeklinde konuştu. 

“Genelde gezdiğimiz tüm alanlarda en büyük istek imar”
Adaylığı açıklandığı günden bu yana çalışmalarını sürdüren Kökten, Fethiye’de en büyük sorunun İmar olduğunu vurgularken açıklamalarına şöyle devam etti;  “İmarla ilgili ciddi bir sorun var şu anda Fethiye’nin genelinde bu Göcek’ten Kabak’a ve Karagözler’e kadar en büyük sorun imar. Bunun haricinde altyapı var trafik var yollar kaldırımlar içme suyu kanalizasyon şebekeleri ile ilgili de ciddi bir istek var.  Biz tüm sorunlar ile ilgili projelerimizi üretiyoruz projelerimiz hazır.  Bu sorunları ilerleyen zamanda çözeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın"

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN