Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

FRT TV “Spor Günlüğü” yorumcusu Fevzi Sevinç

Fethiyespor camiasında tanınan Fevzi Sevinç, Necati Kanbur ile “Spor Günlüğü” programında sporseverlerle buluşacak.

Fethiye Belediyespor İkinci Maçını Manisa Deplasmanında Oynayacak

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, ilk hafta maçında evinde ağırladığı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’a; son saniyede potasında gördüğü üçlükle 74-72 kaybetmişti.

Antrenör Çeliktaş, “Amatör kulüpler desteklenmeli”

Fethiye Gençlik Spor Kulübü 30 Ekim’de başlayacak olan 1. Amatör ligi maç sezonuna hazır. Fethiye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Altay, “yeni sezonda bütün takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Müdür Yiğit, “Herkese sporu sevdireceğiz”

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Amatör Spor Haftası’ Fethiye’de renkli görüntülerle başladı.

Tenis sevdalıları Fethiye’de buluşuyor

Çalış’ta bulunan Fethiye Belediyesi tenis kortları bu hafta sonu erkekler turnuvasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Teknik Direktör Yılmaz, ''Hayatımdaki en zor maçlardan birini yönettim''

Fethiyespor, deplasmanda Trabzon ekibi Ofspor’u Serhan Yılmaz, Nurettin Çakır ve Ali Han Tuncer’in attığı goller ile 4-0 yendi. Maçın ardından Fethiyespor’lu ve Ofspor’lu oyuncular FRT TV’ye özel açıklamada bulundu.

Dinçel, “Galibiyet serimiz devam edecek”

Fethiyespor, deplasmanda Trabzon ekibi Ofspor’u Serhan Yılmaz, Nurettin Çakır ve Ali Han Tuncer’in attığı goller ile 4-0 yendi. Maçın ardından FRT TV’ye özel açıklamalarda bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “İlk yarı istediğimiz skoru yakaladık. İkinci yarıya avantajlı başladık ve kontrolü elimizde tutarak bu skoru elde ettik” dedi.

Amatör Spor Haftası çeşitli etkinliklerle başladı

“Amatör Spor Haftası” etkinlikleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla bu yıl 4-10 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak kutlanan Amatör Spor Haftası, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

Fethiye Belediyespor evinde kaybetti 72-74

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, ilk hafta kendi evinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor ile oynadı. Fethiye temsilcisi son periyodda 18-0'lık seri yakalamasına rağmen, konuk takım karşılaşmayı 8 saniye kala Mert Ulutaş'ın üçlüğü ile 74-72 kazandı.

Hakemler yeni sezona Marmaris’te merhaba dedi

Muğla'daki futbol maçlarında görev alacak olan hakem ve gözlemciler yeni sezona Marmaris'te merhaba dedi.

Otomobil severler “Tuning Fest” etkinliğinde buluştu

Fethiye'de bir araya gelen modifiye araç tutkunları, “Fethiye Otomobil Spor Kulübü Derneği’nin” düzenlediği etkinlikte bir araya geldi. Birbirinden farklı yaklaşık 350 otomobil buluşmada yerini aldı.

Fethiyespor’a Karadeniz Havası İyi Geldi 0-4

Fethiyespor, deplasmanda Trabzon ekibi Ofsporu Serhan Yılmaz, Nurettin Çakır ve Ali Han Tuncer’in attığı goller ile 4-0 yendi. Fethiyespor aldığı 3 puanla toplam puanını 12’ye çıkararak liderlik koltuğundaki yerini korudu.

Fethiye Spor Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Fethiye’de ikincisi düzenlenen Uluslararası Fethiye Spor Festivali düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Organizasyon kapsamında “halk oyunları”, “Ölüdeniz Açık Su Yüzme Yarışı”, “Oturarak Voleybol Turnuvası”, “Likya Gronfondo” ve “Göcek Tenis Turnuvası” müsabakaları gerçekleştirildi.

Uluslararası Likya Granfondo Heyecanı Seydikemer’de Yaşandı

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü tarafından organize edilen, Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Fethiye Uluslararası Likya Granfondo bisiklet yarışlarının Seydikemer etabı tamamlandı.

“Açık Su Yüzme Yarışı” sporcuları kıyasıya mücadele etti

Fethiye’de ikincisi düzenlenen "2. Uluslararası Fethiye Spor Festivali" başladı. Festival “Ölüdeniz Açık Su Yüzme Yarışı”, “ Oturarak Voleybol Turnuvası” ve “Göcek Tenis Turnuvası” müsabakaları ile start aldı.

Yelkencilerin rotası yanan koylar

Deniz dünyasının her yıl heyecanla beklediği Bodrum Cup yelken yarışları başlıyor. Bu yılın rotasını yanan kıyılara çeviren yelkenciler, 19 Ekim'de yelkenler fora diyecek.

Marmaris Selimiye’de plaj voleybolu heyecanı başlıyor

Marmaris turizminin son yıllardaki parlayan yıldızı Selimiye önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapıyor. 30 Eylül'de başlayan plaj voleybolu turnuvasında Selimiye sahili birbirinden heyecanlı maçlara sahne oluyor.

Optimist Türkiye Şampiyonası tamamlandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen TYF 2021 Optimist Türkiye Şampiyonası, ödül töreni ile sona erdi.

İlman “Muğla’da devletimiz gençlerimizin her daim yanındadır”

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman Yurtlarla ilgili bir açıklama yaptı.

Toplam 2748 haber.