Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Tenis Turnuvası Fethiye'de yapılıyor

Türkiye Tenis Federasyonu 13 yaş üstü tenis turnuvası Fethiye Belediyesi’nin Foça Mahallesi’ndeki Tenis kortlarında yapılıyor.

Yelkenler açıldı, rota Çökertme Koyu’na çevrildi

Bodrum'da bu yıl 33'üncüsü düzenlenen Akdeniz'in en büyük deniz festivali American Hospital The Bodrum Cup ikinci yarış etabı için yelkenler Çökertme Koyu'na çevrildi. Yangından büyük yara alan Çökertme Koyu'ndaki esnaflara destek amaçlı rotasını Çökertme Mahallesi'ne çeviren yelkenli tekneler renkli görüntülere sahne oldu.

Dinçel, “İstediğimizi almak için çalışıyoruz”

3.Lig 3. Grupta bulunan Fethiyespor, Ceyhanspor karşılaşmasına hazırlanıyor. Lider Fethiyespor'un 19, on yedinci sıradaki Ceyhanspor’un ise 3 puanı bulunuyor.

The Bodrum Cup’ta ilk etap geçildi

Bu yıl 33’üncüsü düzenlenen Amerikan Hospital The Bodrum Cup, kampana töreni ile başladı. Organizasyonda bugün ilk etap geçildi.

Fethiyeli Sporcu Yücel, bronz madalya kazandı

Antalya Kemer bir kere daha Sea To Sky'a ev sahipliği yaptı. 33 ülkeden 350 sporcunun katıldığı bu sıra dışı enduro yarışında Fethiyeli sporcu Ahmet Selim Yücel bronz madalya almaya hak kazandı.

Arena Aquamasters Yüzme şampiyonası koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

23-24 Ekim 2021 tarihinde 600 Sporcunun katılacağı ve 5 kategoride Göcek’te yapılacak olan 13. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası için Fethiye Kaymakamlığı toplantı salonunda koordinasyon bilgilendirme toplantısı Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında gerçekleştirildi.

Bodrum’daki yelken yarışları ödül töreniyle sona erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Yelken Federasyonu ve Bodrum Belediyesi işbirliğinde, Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Kulübü organizasyonuyla gerçekleştirilen BİOR (Bodrum International Optimist Regatta) ödül töreninin ardından sona erdi.

Dinçel, “Fethiyespor emin adımlarla ilerliyor”

3.Lig 3.grupta 8 maçta 19 puanla şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyespor, Gümüşhanespor'u Alihan (2), Nurettin ve Talha’nın attığı gollerle 4-2 yenerek taraftarlarını coşkuya boğdu. Maçın ardından takımlar FRT TV’de değerlendirmelerde bulundular.

Fethiye’nin Sultanları deplasmanda mağlup oldu 3-2

Voleybol Sigortashop Kadınlar 1. Ligi A Grubu’nda yer alan Fethiye Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Çanakkale Belediyespor’a 3-2 kaybetti. Oldukça çekişmeli geçen mücadelede kazanan 5. sette belli oldu.

Fethiyespor gollere doymuyor

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, evinde Gümüşhanesporu konuk etti. Bu sezon 7 maçtır gol yemeyen Gümüşhanespor’a, Fethiyespor 4 gol atarak büyüyü bozdu. Fethiyespor evindeki galibiyeti ile puanını 19’a çıkardı.

Marmaris’te yelkenli yarış haftası başlıyor

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen Marmaris Uluslararası Yarış Haftası`nın otuz ikincisi 23 Ekim de başlıyor.

Off-Road Fethiye Yarışı nefesleri kesti

Türkiye Akdeniz Offroad Kupası 1. Ayak Fethiye yarışı sona erdi. Yarışmada başarılı olan sporcular ödüllendirildi.

Türkiye Akdeniz Offroad Kupası 1. ayak Fethiye yarışı nefesleri kesiyor

Türkiye Akdeniz Offroad Kupası 1. ayak Fethiye yarışı tüm hızıyla devam ediyor.

Offroad yarışı nefesleri kesecek

Türkiye Akdeniz Offroad Kupası 1. ayak yarışı için araçların güvenlik onayı Beşkaza meydanında alındı. Yarış öncesi FRT TV’ye açıklama yapan Fethiye Orman Spor Kulübü Offroad Başkanı Tercan Kısa, yarışın Pazar günü saat 11.00’da Esenköy Parkur alanında start alacağını belirterek tüm Fethiye halkını Offroad yarışına davet etti.

Dinçel, “7 maçta gol atan lider bir Fethiyespor var”

Lig 3. Grupta Orduspor 1967 ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak liderliğini koruyan Fethiyespor, ligin hiç gol yemeyen tek takımı Gümüşhanespor karşısında galibiyet ve 3 puan hedefliyor.

Kıran kırana maçta ayağı kırıldı

Ragbi Ligi Avrupa Şampiyonası D Grubu maçları, 14-17 Ekim tarihlerinde Bodrum'da oynanıyor. Maçlar, kıran kırana geçerken bir oyuncunun ayağı kırıldı.

Bodrum’da yelken yarışları başladı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 9'uncusu gerçekleştirilen 'Bodrum International Optimist Regatta' 16 ülkeden 286 sporcunun katılımıyla başladı.

Orduspor, Fethiyespor maçı berabere bitti 1-1

3. Lig 3. Grup’un 7. haftasında Fethiyespor, Karadeniz deplasmanında Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği SK takımına konuk oldu. İlk yarıda Ömercan’ın golü ile geriye düşen Fethiyespor, ikinci yarıda Nurettin’in golü ile eşitliği sağladı.

FGSK’den transfer atağı

Fethiye Gençlik Spor Kulübü 30 Ekim'de başlayacak olan 1. Amatör ligi maç sezonuna yeni transferler ile hazırlanıyor. Her hafta sürpriz transferler ile gündeme gelen Fethiye Gençlik Spor Kulübü gücüne güç katmaya devam ediyor.

Toplam 2748 haber.