Spor

Son dakika Spor haberler, en son Spor haberler, Spor haberler burada, haber oku | Spor

Spor Haberleri

Boksör Alcu’dan FGSK’ye Ziyaret

UBA Avrupa Altın Kemer Şampiyonası'nda rakibini ilk rauntta yenerek, Altın Kemeri kazanan Milli Boksör Kubilay Alcu, Fethiye Gençlik Spor Kulübünü ziyaret etti.

Dinçel, “Fethiyespor zirvede bitirecek”

3. Lig 3. Grup’ta liderliğini sürdüren Fethiyespor, hafta sonu deplasmanda Ceyhanspor’u 3-0 mağlup ederek; galibiyetlerine bir yenisini eklemişti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, ligde oynanan her maçın büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.

The Bodrum Cup Yarışlarından İkincilik Kupası öğrencilerin oldu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Türkiye'nin önde gelen uluslararası deniz festivali ve yelken yarışı olan The Bodrum Cup'tan ikincilikle döndü.

Marmaris Uluslararası Yelken Yarışları’nda renkli görüntüler

Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen yelken yarışları devam ederken, rüzgarı bekleyen yarışçılar renkli görüntüler sergiledi.

15. Gökova Bisiklet Turu başladı

15. Gökova Bisiklet Turu, 200 bisikletçinin katılımıyla Muğla'nın Bodrum ilçesinde başladı. 5 gün sürecek tur, Bodrum'da sona erecek.

Marmaris Uluslararası Yelken yarışlarının ilk günü tamamlandı

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen Marmaris Uluslararası Yarış Haftası`nın otuz ikincisi 23 Ekimde başlayan kayıtların tamamlanmasının ardından bugün start verildi.

Muğlaspor'da Neler Oluyor?

Muğlaspor Teknik Direktörü Tayfun Hut ile kulüp arasında yollar ayrıldı.

Bakırcı, “Böyle maçlar zor maçlardır”

3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda konuk olduğu Ceyhanspor'u 3-0 mağlup etti. Seriyi bozmayan Fethiyespor’a 90 dakikalık maç değerlendirmesinde bulunan Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Böyle maçlar zor maçlardır Ceyhan’ın altta olmasına bakmayın benim en korktuğum maçlar böyle maçlardır. Hayırlısıyla çocuklar bu işin üstesinden geldiler 3-0 ile maçı aldılar” dedi.

The Bodrum Cup yarışlarından İkincilik kupası

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bu yıl 33'üncüsü düzenlenen The Bodrum Cup Uluslararası Ahşap Yelkenli Tekne Yarışlarına, Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokuluna ait STS Bodrum Eğitim Teknesi ile katıldı.

Dinçel, “Maçı istediğimiz gibi bitirdik”

3.Lig 3.grupta 22 puanla şampiyonluk yolunda ilerleyen Fethiyespor, Lacivert beyazlılara galibiyeti getiren Soner, Nurettin ve Ali Han golleri ile rakip takım Ceyhanspor’u yenerek taraftarlarını coşkuya boğdu. Maçın ardından takımlar FRT TV'de değerlendirmelerde bulundular.

Marmaris Uluslararası Yelken yarışları başladı

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen Marmaris Uluslararası Yarış Haftası`nın otuz ikincisi 23 Ekimde başlayan kayıtların tamamlanmasının ardından bugün start verildi.

33. The Bodrum Cup sona erdi

Bu yıl rotasını orman yangınlarından etkilenen bölgelere çeviren The Bodrum Cup, Kissebükü-Bodrum Erol Ağan etabı ile beş günlük heyecan dolu yarış maratonunu tamamladı.

Fethiyespor seriyi bozmuyor 0-3

3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda konuk olduğu Ceyhanspor’u 3-0 mağlup etti. Lacivert beyazlılara galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Soner, 65. dakikada Nurettin ve 78. dakikada Ali Han kaydetti.

Beşiktaşlılardan Fethiye’nin Sultanlarına Tatlı İkramı

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Voleybol Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Fethiye Bahçeşehir Spor Kulübü’nün antrenmanını ziyaret etti.

The Bodrum Cup’ta 2 yelkenli çarpıştı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bu yıl 33.'sü düzenlenen American Hospital The Bodrum Cup'ta heyecan dolu anlar yaşandı. Yarışların 4. gününde 2 yelkenli teknenin çarpışması saniye saniye cep telefonu görüntülerine yansıdı. Yarışların maskotu ise yelkenlilerle yarışan yunuslar oldu.

William Lee Daniels Fethiye Belediyespor ile anlaştı

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Fethiye Belediyespor, deneyimli uzun William Lee Daniels ile anlaştı.

Ortaca Belediyespor kongreye gidiyor

Muğla'nın köklü kulüplerinden Ortaca Belediyespor kongresi çoğunluk sağlandığı takdirde bugün gerçekleştirilecek. Temmuz ayında ilk kongresini duyuran ancak yapamayan kulüp, ilk bu hafta, çoğunluk sağlanamazsa gelecek hafta olan kongreyi yapamazsa kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalacak.

Fethiyespor-Ceyhanspor Maçı FRT TV’de Canlı Yayınlanacak

3. Lig 3. Grupta 19 puanla liderlik koltuğuna oturan Fethiyespor, Adana Ceyhanspor deplasmanına 3 puan için gitti. Fethiyespor Ceyhanspor maçı FRT TV’nin Facebook ve Youtube hesaplarından canlı yayınlanarak izleyicileri ile buluşacak.

Dinçel, “Hedefimiz şampiyonluk”

3. Lig 3. Grupta 19 puanla liderlik koltuğuna oturan Fethiyespor, Adana’da Ceyhanspor deplasmanına 3 puan için gitti. Fethiyespor kafilesini kadroda yer almayan futbolcular ile Fethiyespor çalışanları uğurladı. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel ise, “Tek hedefimiz kazanmak” şeklinde konuştu.

Toplam 2748 haber.