Kökten'den aday adayı açıklaması

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı aynı zamanda Fethiye Belediye Meclis Üyesi Muhammet Kökten, 'Bu göreve talibim' diyerek AK Parti'den Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı aynı zamanda Fethiye Belediye Meclis Üyesi Muhammet Kökten, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'den Fethiye Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

Uzun zamandır aday adaylığı düşüncesinin olduğunu belirten Kökten, Fethiye’nin sorunlarını bildiğini söyleyerek, “Fethiye için hizmet yapmak istiyorum” dedi.
Konuşmasına devam eden Kökten, şunları söyledi:
“Öncelikle Fethiye sakinlerimize saygı ve sevgilerimizi sunuyorum. Uzun zamandan beri böyle bir düşüncemiz vardı. Tabi bu düşüncemize karar vermeden önce ailemizle görüşmem gerektiğini düşündüm çünkü böyle bir görev tebliğ edildiği zaman benim bazı bahanelerim olmaması lazım. 

“Fethiye için hizmetler yapmak istiyorum”
Ticaretimde de bahanelerim olmaması lazım. Ticaretimi ayarladım, ailemi ayarladım ve onların olurunu alarak ve en önemlisi de Fethiye’de bu görevi bana tebliğ edildiği zaman ben bu görevde başarılı olmak istiyorum. Fethiye için hizmetler yapmak istiyorum. 

“Bu görevi üstlenmeye hazırlandık”
Şuan da bilindiği gibi sorunlar da birikti. Bu iş bir hobi değil, gerçekten ciddi bir görev. Kendi kafamdaki projeleri tasarlayarak bunları yapabileceğime inandıktan sonra düşündüm ve bu açıklamayı yapmaya karar verdim. İl ve ilçe yönetimimizle ve vekillerimizle görüşeceğiz. Onlar da bu şekilde takdir ederlerse biz bu görevi üstlenmeye hazırlandık ve hayırlısı olmasını diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN