Kökten, Kooperatif Üyelerinin Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, S.S. 22 Nolu Minibüs Kooperatifi üyelerini ziyaret etti. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Sohbet havasında geçen ziyarette Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, S.S. 22 Nolu Minibüs Kooperatifi Başkanı Ünal Arıcı ve üyelerin sorunlarını dinledi.

Projelerini de anlatan Başkan Adayı Kökten, her zaman esnafların yanında olduğunu belirtti. Kendilerine gösterilen ilgi ve teveccühe teşekkür eden Kökten, Ölüdeniz Mahallesi ve Fethiye genelinde ulaşım sorununu çözecek çalışmalarını hakkında bilgiler aktardı. 

S.S. 22 Nolu Minibüs Kooperatifi Başkanı Ünal Arıcı yaptığı açıklamada, “Kooperatif olarak sorunlarımızı hem Muhammet başkanımıza hem de Aydın Ayaydın başkanımıza bir dosya halinde sunduk. Muhammet başkanımız seçilirse daha koordineli bir çalışma içerisinde olacağımız kanaatindeyim. Yerel seçimlerde Fethiye ve ülkemiz için hayırlısı neyse o olsun. Bizlere zaman ayırdığınız için çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten açıklamasında, “Ben her zaman Fethiye’deki esnaf arkadaşlarımızın yanındayım. Hiç kimse emekçilerin hakkıyla oynayamayacak. Ölüdeniz Mahallesi’nde bulunan arıtmanın yanındaki 15 bin metrekarelik alanı otopark yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki süreçte sizlerle birlikte çözümleyeceğiz” şeklinde ifadeler kullandı.

Kökten, Kooperatif Üyelerinin Sorunlarını Dinledi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN