Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu Lisesi Yenilendi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Naip Hüseyin Anadolu Lisesi binası güçlendirme çalışmalarından sonra eğitim öğretime hazır hale getirildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Daha önceki yıllarda deprem analizi yapılıp güçlendirme programına alınan Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu Lisesi güçlendirme ve büyük onarımı, Eylül ayı başında sona ererken, öğrenciler yenilenen okulda eğitim öğretime başladı. Onarım ve güçlendirme çerçevesinde okulun kolon güçlendirmeleri yapıldı. Tüm okulun elektrik ve güvenlik kamerası tesisatı, kapı pencere doğramaları, ıslak zemini yenilendi. Alçı sıva ve boya işleri tamamlanan okulda, tüm sınıflara klimalar takılarak, asansör sistemi, yangın söndürme sistemiyle birlikte yeni bir acil çıkış merdiveni de yapılan okula, atölyeler, laboratuvar ve idari bölümler için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen yeni donatım malzemeleri ile güvenli ve modern bir eğitim yuvasına dönüştürüldü.

Köyceğiz Kaymakamı Maslak, yenilenen okulda incelemelerde bulundu
Muğla’nın Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak beraberinde Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı tarafından deprem güçlendirme çerçevesinde onarımı tamamlanan Köyceğiz Naip Hüseyin Anadolu Lisesi'ne ziyaret gerçekleştirdi. Sene başında eğitim öğretime başlayan okulda derslik ve atölyeler incelenerek, okul müdüründen okulun genel durumu hakkında bilgiler alındı. Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, öğrencilerin kullanımına açılan teknolojik alt yapısı ile desteklenen okul binasında; resim-müzik atölyeleri, fen laboratuarı, lavaboları ve sosyal alanları, modern derslikleri ziyaret ederek Köyceğiz’e böyle bir okulun kazandırılmasını sağlayan Milli Eğitim Bakanlığına, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve emeği geçenlere teşekkür ederek memnuniyetini dile getirerek ilçeye ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti. Fiziki şartları iyileştirilen okulun, dinamik okul yönetimi ve öğretmenleriyle birlikte öğrencilere başarılar diledi.
 

İHA- İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN