Saatcı: çalışanarıma terleri kurumadan haklarını verdim, vereceğim

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı 20 yıllık görev süresi boyunca çalışanlarının hakkını teri kurumadan verdiğini hatırlatırken, 1 Nisan'dan sonra da çalışanların maaş ve zamlarını zamanında alacaklarını söyledi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı ve eski Belediye Başkanı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Menteşeoğlu Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği buluşmaya, Behçet Saatcı tezahürat ve alkışlar eşliğinde geldi.

Alanı hınca hınç dolduran kalabalığa seslenen Saatcı, zam artışı alamayan belediye çalışanlarına dikkat çekti. Yüzde 80 zam yapıldı denilmesine karşın hala personele maaş artışlarının yatırılmadığını söyleyen Belediye Başkan Adayı Saatcı, görev yaptığı 20 yıllık dönemde hiç bir çalışanının maaşını aksatmadığını açıkladı. Saatcı, "Belediye çalışanı herkes benim evladım gibidir. Belediye personelime maaşlarını terleri kurumadan verdim ve bundan sonra da vereceğim. Zam yaptık diyorlar reklam yapıyorlar ama hala çocuklarımın zamlı maaşlarını yatırmadılar. Liyakatli insanlarla değil yandaşlar iş yapmaya kalkarsan böyle altında kalırsın." dedi.

Görev yaptığı süre içerisinde personeli ile bir aile gibi olduklarının da altını çizen Behçet Saatcı, "Şimdi benim zamanımda işe girmiş, birlikte çalıştığım arkadaşlarıma utanmadan arlanmadan 'Behçetin Köpekleri' diyecek kadar alçalıyorlar. Yazık insan insana bunu nasıl der. Yarın biz geldiğimiz zaman sizin işe aldıklarınıza biz de bilmem kimin köpekleri mi diyeceğiz. Hayır. Asla. Bu bize yakışmaz. Herkes kendine yakışanı yapar" diyerek ağırsöylemleri eleştirdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN