Seydikemer'de Değişim Devam Ediyor

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler hava şartlarına bağlı olarak mahallelerde ki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler hava şartlarına bağlı olarak mahallelerde ki  çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.

Seydikemer Menekşe mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde görmek üzere Fen İşleri Müdürü Osman Şimşek’le birlikte  sahaya inerek  vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Seydikemer Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Karakuş; en kısa sürede parke altyapı çalışmaları tamamlanarak parkeyi de döşeyecek ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz,dedi.

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Muhtarlar ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına hız kesmeden devam ederken Merkezde bulunan Menekşe mahallesine de 8 bin metrekare parke yapacak.

Seydikemer Belediyesinin Çobansa Mahallesi, Korubükü Mahallesi ve Uğurlu Mahallesin de Stabilize yol yapım ve parke altyapı çalışmalarıyla birlikte yol onarım çalışmaları devam ederken bu hafta ise Menekşe  Mahallesinde çalışmaların devam edeceği öğrenildi. Vatandaşlar Seydikemer Belediyesinin mahallelerinde yaptığı çalışmalardan memnun olduğunu dile getirerek Çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Yakup  Otgöz’e ve ekibine teşekkür etti.

 

Menekşe  mahallesi sakinleri yapılan çalışmaları yerinde izlerken: Mahallemizde şu anda parke altyapısı yapılıyor. Ve her tarafta bu uygulama devam ediyor. Bunlar çok güzel çalışmalar. Arkadaşlar sağ olsun her şey ile ilgileniyorlar. Güzelleştirme olsun, peyzaj olsun her şeyi yapıyorlar. Başkanımız gerçekten var gücüyle çalışmaktadır. Burası artık yeni bir İlçe olması bakımından epey bir sıkıntıları var. Bu hemen yapılacak bir şey değil ama çok güzel çalışmalar oluyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bütün personelleri ile beraber, başkanımıza başarılarının devamını diliyorum. Artık her geçen gün daha da iyiye gideceğini biliyoruz.Dediler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN