Vali Çiçek, Yelken Yarışları Ödül Törenine Katıldı

Muğla Valisi Amir Çiçek, Türkiye Yelken Federasyonu Hareketli Salma 4. Ayak Yelken Yarışları ödül törenine katıldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Muğla Valisi Amir Çiçek, Türkiye Yelken Federasyonu Hareketli Salma 4. Ayak Yelken Yarışları ödül törenine katıldı.

Törene Vali Çiçek’in yanı sıra Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan ve eşi Dilek Özfidan, İl Emniyet Müdür Vekili Ahmet Yeniçeri, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serkan Öçalmaz, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, antrenörler, sporcular ile aileleri katıldı.

1-13 Kasım 2016 tarihleri arasında Fethiye’de düzenlenen yarışmaya 5’i Muğla, 1’i Isparta bölgesi olmak üzere 6 kulüpten toplam 70 sporcunun katıldığı belirtildi.

Vali Amir Çiçek törende yaptığı konuşmada “Sizleri ve sporu çok sevdiğimiz için ve elde ettiğiniz başarıları kutlamak için buradayız. Denizde, karada ve havada her şekilde spor yapacak imkânlara sahip bir coğrafyada yaşıyoruz. İlimizde yelken sporuna elverişli pek çok yer bulunuyor. Bu amaçla Yelken sporunun Muğla’da gelişip yaygınlaşması, sporcu sayısının ve faaliyetlerin arttırılması için her türlü desteği sunuyoruz. Sizler bu spora devam ettiğiniz müddetçe bizler sizlerin her zaman yanında olacağız. Elde etmiş olduğunuz başarılarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz su sporlarında ülke genelinde en büyük payın Muğla’ya ait olduğunu belirtti.

Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak ise su sporları alanında milli takımların birçok sporcusunun Muğla’dan olduğunu belirterek “Muğla’yı yelken sporunda marka haline getirmek istiyoruz” dedi.

 

Hareketli Salma 4. Ayak Yelken Yarışlarında dereceye giren sporculara ödüllerini Vali Amir Çiçek ve diğer protokol üyeleri verdi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN