Yaz Kursu Başvuruları Başladı 

22 branşta ücretsiz GSB spor okulları yaz kursu başvuruları başladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

GSB Spor Okulları yaz tatilinin gelmesi ile kapılarını açmaya hazırlanırken Muğla’da bu sene 22 branşta ücretsiz kurs açılacağı duyuruldu.
22 branşta ücretsiz GSB spor okulları yaz kursu başvuruları başladı - Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yıl boyunca devam eden GSB Spor Okulları kursları için yaz tatilinin gelmesi ile yaz dönemi kurs kayıtları için beklenen duyuru yayımlandı. 

Merkez ve diğer ilçeler olmak üzere 13 ayrı ilçede toplam 22 branşta ücretsiz kurs kayıtları için başvurular kabul edilecek. 05–18 yaş grubunu kapsayan kurslar için kayıt olmak isteyenler online olarak kayıt için başvuru yapabilecekler. Şahsen başvuru yapmak isteyenler için ise Gençlik Spor İlçe Müdürlükleri üzerinden bilgi ve başvuru hizmeti verilecek. 

Muğla Gençlik ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamada:
“Yeryüzü cenneti Muğla’mızda 22 branşta açılacak olan Spor Merkezlerimize daha fazla çocuk ve gencimizin katılımını sağlamak amacı ile uygulanan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları yaz dönemi kayıtları başladı. Tüm Çocuklarımızı ve Gençlerimizi Bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN