Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayları saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Muğla İl Başkanı Kübra Bilginer, Milletvekili adayları Aybike Ece Taşova ve Mehmet Özdemir ile birlikte saha çalışmalarını sürdürüyor. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Bodrum’a bağlı Turgutreis Mahallesi’nde semt pazarını ziyaret eden Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit ve beraberindeki heyet, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Adayı Yiğit, hem sorunları dinledi hem de projelerini anlattı. Daha sonra Milas’ın Akkovanlık Mahallesi’nde gerçekleşen kahvehane toplantısında bölge sakinleri ile bir araya geldi. Antep fıstığı veya künar olarak bilinen ağaçlardan geçimini sağlayan üreticilerin kadastro çalışmaları ile ilgili sorunların takipçisi olacaklarını belirten Yiğit, geçici sığınmacılar ve ekonomi alanında konusunda yapılacak düzenlemeleri anlattı.

Seçim çalışmalarını değerlendiren Zafer Partisi Muğla Milletvekili Adayı Ünal Yiğit, “14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesinde, çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Zafer Partisi heyeti olarak önce Bodrum’un Turgutreis Mahallesi’nde semt pazarını ziyaret ettik. Halkımızın taleplerini dinledik. Hemen ardından Milas’ın Akkovanlık Mahallesi’nde gerçekleşen kahvehane toplantısında bölge sakinleri ile bir araya geldik. Antep fıstığı veya künar olarak bilinen ağaçlardan geçimini sağlayan üreticilerin kadastro çalışmaları ile ilgili sorunların takipçisi olacağımızı ifade ettik. Bunun yanında geçici sığınmacılar ve ekonomi alanında konusunda yapılacak düzenlemeleri anlattık” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN