Aday Adayı Çaylı'dan, Başkan Çıralı'ya Ziyaret

AK Parti'den Fethiye Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Yusuf Çaylı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı'yı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Bölge siyasetinin sevilen isimlerinden, 2 dönem Karaçulha Belde Belediye Başkanlığı yapmış olan, AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı’yı makamında ziyaret etti. AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı’ya ziyarette eşi Şerife Çaylı da eşlik etti. Sohbet havasında geçen ziyarette bölge siyaseti de değerlendirilirken, Yusuf Çaylı ve eşi Şerife Çaylı Başkan Osman Çıralı’ya çiçek takdim etti.

Başkan Çıralı, ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirerek, çıktığı bu yolda başarılar diledi. Çıralı sözlerine şöyle devam etti: ‘’Bu iş gerçekten zor bir iş. Başkanım deneyimli olduğu için cesareti biraz daha yüksek. Bu cesareti göstermek herkesin işi değil. Özellikle Başkanımı bu cesaretinden dolayı kutluyorum. Önemli olan Fethiye’ye hizmet. Sivil toplum örgütleri de belediyeler de hepimiz Fethiye’ye hizmet etmek için çalışıyoruz. Başkanımın daha önceki deneyiminden dolayı başarılı olacağını düşünüyorum. Her yerde de söylüyorum Yusuf Başkanın cesaretini ve hizmetlerini, inşallah Fethiye’miz için hayırlı olur. Tabi aday adayları var. Adaylar netleştikten sonra Allah başkanımın inşallah gönlüne göre verir. Fethiye’ye de iyi hizmetlerde bulunacağına inanıyorum. Başarılar diliyorum’’

AK Parti’den Fethiye Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Yusuf Çaylı ziyarette yaptığı konuşmada; ‘’İlk ziyaretimizi Ticaret Odası Başkanlığına gerçekleştirdik. Daha önce de başkanlık yaptığım için sivil toplum örgütleri ile belediyeler ile sürekli temas halindeyiz. Kurumlarla dirsek temasındayız. Osman Başkanımızla ziyarete başladık. Aday adaylığımız netleşene kadar halkımızın içinde olacağız. Derneklerle de iç içe olacağız. Osman Başkanıma da çok teşekkür ediyorum. Bizi kabullendiler. Süreç Aralık ayında tamamen netleşecektir. Kasım ortalarında başvurular olacak. Genel Merkezimiz iyi bir karar verecektir. Her adayımız için geçerli. İlle de şöyle olsun demiyorum tabi. Geçenlerde bir anket yapılmış. İstanbul şirketi 4-5 kişi içerisinde iyi bir puan aldığımı gördüm. Diğer arkadaşlarla da aynı havuz içerisindeyiz. Az puan aldılar demiyorum çünkü aynı havuzdayız. Hep birlikte masaya bir yumruk vuracağız inşallah. Her aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hayırlısı neyse o olsun’’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN