Cem Belevi, Gia The Karacabey'de sevenleriyle buluştu

Sevilen sanatçı Cem Belevi, 24 Haziran Cumartesi günü Fethiye'nin gözde mekânlarından biri olan Gia The Karacabey'de sevenleriyle buluştu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Pop müziğinin beğenilen ismi Cem Belevi, 24 Haziran Cumartesi gecesi Fethiye’nin gözde mekânlarından biri olan Gia The Karacabey’de sevenleriyle buluştu. Dinleyicilere eğlence dolu anlar yaşatan usta sanatçı Belevi, sevilen şarkılarını Gia The Karacabey’de müzikseverler ile beraber seslendirdi.

“Murat Bey bizi çok güzel ağırladı”
Konser sonrası açıklamalarda bulunan Cem Belevi, “Fethiye, benim için çok anlamlı bir yer çok özel bir yer çünkü geçen sene burada bir sinema filmi çektik. Önümüzde ki günlerde dijital olarak yayınlanacak. O zamanlar Karacabey’e çok gelmiştik. Set aralarında yemek yedik. Sevgili Murat Bey bizi çok güzel ağırladı. Hem dostluğumuz gelişti hem de burada sahne vereceğiz. Sezonda sahnelerimiz daha devam edecek. Şahane Fethiye geceleri de devam ediyor. Daha önce de gelmiştim buraya dediğim gibi sahnelerimiz devam edecek. Fethiye çok güzel bir yer. Tarihi bir yer aynı zamanda hem doğasıyla olsun deniziyle, güneşiyle olsun çok güzel. Halkı da çok tatlı çok sıcak. Herkesin mutlaka Fethiye’yi görmesi lazım. Herkesi bekliyoruz buralara. Teşekkür ederim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN