Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar haberleri, haber editörü Emine Koftar tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Cumhuriyetin 100. Yılı ‘’Atanın Çocukları’’ Tarafından Kutlandı

Özel Fethiye Ata Okulları; Cumhuriyetin 100. yılını, öğrenci ve öğretmenlerinin hazırlamış olduğu törenle kutladı.

100 Metre Uzunluğundaki Türk Bayrağı, Seydikemer’in Sokaklarını Süsledi

Binlerce yıllık şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktası olan, destansı mücadelemizin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı Seydikemer’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Yüzlerce öğrenci ve vatandaşın katılımıyla yapılan Kortej Yürüyüşünde 100 metrelik dev Türk bayrağı omuzlarda taşındı.

Öğretmenler 29 Ekim’de bir araya geldi

Cumhuriyetin 100. yılında Büyüksamanlı Plajı’nda yaşında bir araya gelen öğretmenler, sohbet ederek keyifli vakit geçirdiler.

Teknelerden 100. Yıl Konvoyu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in ilanının 100’üncü yılı Muğla’nın dünyaca ünlü ilçesi Fethiye’de teknelerde coşkuyla kutlandı. 

Yeşilüzümlü'de Cumhuriyet Çoşkusu

Yurt genelinde olduğu gibi Fethiye’de de Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümü coşkusu sürerken, Fethiye ilçesi Yeşilüzümlü Mahallesinde öğrenciler de hazırladıkları gösteriyle bu coşkuyu ortak oldu.

Fethiye’de Cumhuriyetin 100. Yılı kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıldönümü tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de de coşkulu bir törenle kutlandı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, öğrencilerin sunduğu birbirinden güzel gösteriler büyük alkış aldı. 

Fethiye protokolü bayramlaştı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100'üncü yıldönümü nedeniyle Fethiye Kaymakamlığı'nda bayramlaşma töreni programı düzenlendi.

Ünal, “Çocuklara ve Gençlere Armağan Edilmiştir”

Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı emekli astsubay Kıbrıs Gazisi Namık Ünal açıklamada bulundu. 

Seydikemer’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

Seydikemer’de Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı kutlamaları kapsamında Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni yapıldı.

100. Yıla Özel Zeybek Gösterisi

Cumhuriyetimizin 100.Yılı kapsamında cumartesi(bugün) günü etkinliklerinde, Beşkaza Meydanında 100 öğrencimizin katıldığı Zeybek Gösterisi düzenlendi.

Kaymakam Ertaş’dan 100.yıl mesajı

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Fethiye'de 'Kemal' Belgeseli İlgiyle İzlendi

Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde, Cumhuriyetin 100. Yılına özel sanatçı Pınar Karakoç Ayhan'ın sunumuyla Bir Müzikal Belgesel 'Kemal' belgeseli Fethiye'deki vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Fethiye 100. Yılda 100 Çiçekle Süslendi

2. Karagözler Kürek Merkezi Alanının arkasında bulunan merdivenlerin, cumhuriyetin 100. Yılına 100 Fethiye Çiçeği ile boyanması etkinliği, Fethiye Belediyesi ve Likya Kadın Kooperatifinin katkılarıyla düzenlendi.

Yeni Dönem KGK ve GGK Başkanları Seçildi

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimle belirlenen TOBB Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İl İcra Komitesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İl İcra Komitesi Üyeleri, düzenlenen ilk gündemli toplantı ile bir araya gelerek Başkan ve Başkan Yardımcısı seçimlerini gerçekleştirdi. KGK İcra Komitesi Başkanı olarak Mehtap Şeniz Çahan yeniden seçilirken, GGK İcra Komitesi Başkanlığına Berke Altınsoy seçildi.

“Cumhuriyetimize İkinci Yüzyılda da Sahip Çıkacağız”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl dönümünde yayımladığı yazılı mesajında, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında da Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında yürümeye devam edeceklerini kaydederek, “Bizler var oldukça Cumhuriyetimize sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz.” dedi.

Alim Karaca’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yayımladığı yazılı mesajda; “29 Ekim 1923 tarihinde ilan edilen cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümü olan bu günü büyük bir mutluluk ve onurla kutluyoruz. Fethiye’de yaşayan yurttaşlarımız ile şanlı tarihimizin altın halkalarından biri olan bu özel günümüzü bizimle paylaşan tüm dostlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Toplam 1081 haber.