Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar haberleri, haber editörü Emine Koftar tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yürüyüş yoluna giren motorlar tehlike saçıyor

Fethiye’de Dispanser Sokak’tan motosiklet geçişi yasak olmasına rağmen vatandaşlar, motor kullanmaya devam ediyor.

Vatandaşlar Mültecilerden Şikayetçi

Fethiye’de vatandaşlar, mülteciler konusundaki şikayetlerini çok kez dile getiriyor. Fethiye’de yaşayan vatandaş Cemal Çimen, mülteciler konusundaki düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına anlattı.

Taksici esnafından Karaca’ya teşekkür ziyareti

Fethiye Belediyesi’nin alt yapı çalışmalarının bitmesinin ardından  Fethiye’de birçok noktada üst yapı çalışmalarını da tamamladı.

O Hakeme Bu Hafta Maç Verilmedi!

Fethiyespor’un Somaspor ile karşılaştığı maçta, 90+5.dakikada Sezer Özmen’in yerde kaldığı tartışmalı penaltı pozisyonunda penaltı düdüğü çalmayan hakem Berkay Erdemir’e bu hafta TFF tarafından maç verilmedi.

Fethiye'de Halk Oyunları Festivali yapıldı

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 4. Spor festivali, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan halk oyunları gösterisi ile renkli görüntülere sahne oldu.

‘İyilik Atölyesi’ İyilik İçin Buluşturacak

“İyiliğin Peşindeyiz” mottosuyla faaliyet gösteren İyilik Atölyesi, 6 Ekim Cuma günü Bodrum’da keyifli bir organizasyonla iyiliklerle dolu bir geceye imza atacak.

Spor Fest ekibi Kaymakam Ertaş'ı ziyaret etti

4.sü düzenlenen Uluslararası Fethiye Spor Fest 'e katılan halk oyunları ekipleri, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'ı ziyaret etti.

Trafik denetimleri devam ediyor

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi yapıldı.

Motosiklete Talep Her Geçen Gün Artıyor

Otomobil sektöründe yaşanan fiyat artışı ve bulunabilirliğin düşük olması ve yakıt fiyatlarındaki artış vatandaşı motosiklet almaya yöneltiyor. Motosiklet sektörüne talep her geçen gün artıyor.

Dedesinin Tarifiyle Dondurma Üretiyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Müslüm Koç, dedesinden öğrendiği el yapımı dondurma üretimini 3. Kuşak olarak sürdürüyor.

Fethiye Sporfest Halk Oyunlarıyla Devam Ediyor

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 4. Spor festivali, kortej yürüyüşü ile başladı. Ardından halk oyunu gösterileri sergilendi.

Adres Bildirimi Yapacaklar Dikkat!

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek mahalli idare seçimleri için adres bildirimlerinin 1 Ekim 2023 tarihine kadar yapılması gerektiğini duyurdu.

Fethiyespor’dan Menemenspor Mesaisi Sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Fethiyespor, 6.Hafta mücadelesinde İzmir ekibi Menemenspor’a konuk olacak.

Özmen Tartışmalı Penaltıyı Değerlendirdi

Fethiyespor’un başarılı defans oyuncusu Sezer Özmen, Somaspor maçında beklediği penaltı pozisyonunu FRT TV muhabirlerimize anlattı.  Somaspor maçında beklediği pozisyonu, 2025 yılına kadar uzattığı sözleşmesini, geçmişte beraber çalıştıkları Teknik Direktör Erhan Altın hakkındaki düşüncelerini FRT TV muhabirlerimize anlattı.

Yönetici Keskin, “Biz bu ligin en sert takımlarıyla üst üste oynadık”

Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin, geçtiğimiz haftalarda usulsüzlük olduğunu belirttikleri GMG Kastamonuspor maçından 3 puan beklediklerini ve Somaspor maçında çok tartışılan penaltı pozisyonu ile ilgili açıklamalarını FRT TV mikrofonlarına yaptı.

Başkan Karaca’ya yaz sezonu için önemli ziyaret

2024 yaz sezonu için hazırlıklar başladı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Jet2.com ve Jet2holidays, Havalimanları ve Turizm Organizasyonları Genel Müdürü Jacob Bramley beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Toplam 1081 haber.