Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar haberleri, haber editörü Emine Koftar tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

GRİPLER ARTTI. AKTARLARDA YOĞUNLUK BAŞLADI

Kış ayları iyiden iyiye etkisini gösterirken vatandaşın aktarlara olan ilgisi arttı. Bin bir çeşit bağışıklık sistemini arttırmaya yönelik çayları ve faydalı bitkileri bünyesinde barındıran aktarlar, kış aylarının vazgeçilmezleri arasında yerini aldı.

KAYMAKAM KARAMAN, SABAH NAMAZI BULUŞMASI ETKİNLİĞİNDE

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, “Sabah Namazı Buluşması” etkinliğine katıldı.

İLK YARDIM EĞİTİMİNDE BAŞARILI OLAN 21 KİŞİ BELGE ALDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) düzenlediği ilk yardım eğitimine katılan ve başarılı olan 21 kişi belge aldı. Cankurtaran Tıp Hizmetleri Hekimi Göksal Bulut tarafından verilen ve iki gün süren ilk yardım eğitiminin ardından katılımcıların yazılı ve uygulamalı iki aşamalı sınav sonrası aldıkları ilk yardım belgeleri 3 yıl geçerli olacak.

FETHİYESPOR’DAN ORTA SAHAYA TAKVİYE

Fethiyespor, Tarsus İdman Yurdun’da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Azad Filiz ile anlaştı.

BAŞKAN OTGÖZ, 2022 YILININ SON İŞ GÜNÜNDE PERSONELİN YENİ YILINI KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 2022 yılının son iş gününde belediyenin hizmet birimlerini dolaşarak belediye personelinin yeni yılını kutladı. 

İYİ PARTİ YÖNETİMİNDEN KAYMAKAM KARAMAN’A ZİYARET

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

FETHİYE KAYMAKAMI YUSUF İZZET KARAMAN'IN "YENİ YIL" MESAJI

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

TORUNOĞULLARI AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Bünyesinde Orka Otellerini de barındıran Orka Şirketler Grubunun Kurucusu ve Onursal Başkanı Hacı Faik Torunoğulları 84 yaşında hayatını kaybetti. Hacı Faik Torunoğulları’nın Fethiye Merkez Yeni Camiindeki cenaze merasimine turizm, sanat, spor ve iş dünyası ile bürokratların yoğun katılımı oldu. 

GİRGİN, “KÖYCEĞİZ’DEKİ SIĞLA AĞAÇLARI RANTA KURBAN GİTMESİN!”

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, sadece Türkiye için değil Dünya için de genetik miras olan Köyceğiz ilçesindeki sığla ağaçlarının bulunduğu alanların Milli Park ya da Tabiat Parkı olması gerekliliğini TBMM gündemine taşıdı.

Toplam 1081 haber.