Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar haberleri, haber editörü Emine Koftar tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kültür ve Dayanışma şenliği düzenlenecek

Menteşe’de bu hafta sonu Göktepe Belenye 9. Kültür ve Dayanışma Şenliği ile 6. Tarhana Festivali düzenlenecek.

Kaymakam Ertaş'tan, İMEAK' ya ziyaret

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi'ni ziyaret etti.

Mustafa Toklu, Fethiye Belediyesi başkanlık görevine talip

Fethiye’nin tanınmış siyasetçilerinden iş insanı Mustafa Toklu; Cumhuriyet Halk Partisinden Fethiye Belediye başkan aday adaylığını Perşembe günü açıklıyor.

Bakırcı, “3 puana ihtiyacımız vardı”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sezonun ilk galibiyetini Denizlispor karşısında aldı. 3-1’lik net galibiyetin ardından Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı açıklamada bulundu.

Taraftarlar Galibiyetten Tatmin Olmadı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sezon başından bu yana ilk galibiyetini dün akşam Denizlispor’a karşı 3-1’lik skorla aldı. Galibiyete rağmen Fethiyespor taraftarları, alınan skordan tatmin olmadı. Dünkü maçı tribünden takip eden Fethiyespor taraftarı Özer Tuna, maçla ilgili görüşlerini FRT TV muhabirlerimize anlattı.

Atapark’ta “Harmandalı” Gösterisi

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim en büyük eserim” dediği Cumhuriyet’in 100. yaş günü Milas’ın dört bir yanında gerçekleştirilecek etkinliklerle büyük bir coşku ve heyecan içerisinde kutlanacak.

Fethiyespor’da Sarıyer mesaisi başladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, dün akşam 3-1 kazandığı Denizlispor maçının ardından ara vermeden Cumartesi günü oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarına başladı.

Denizlispor Taraftarlarından Müdür Dadaşoğlu’na Teşekkür

Dün oynanan Fethiyespor – Denizlispor müsabakası için Denizli’den Fethiye’ye gelen Denizlispor taraftarları, güzel karşılaşama için Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’na teşekkür ettiler.

Zehir tacirlerine operasyon

Muğla İl Jandarma komutanlığına bağlı KOM şube müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti ile mücadeleye hız kesmeden devam ediyor

Seydikemer’de İmece Usulü Şükür Yemeği’nin 21’incisi Düzenlendi

Seydikemer'in Karadere Mahallesi'nde vatandaşların bir araya gelerek imece usulü yaptığı şükür yemeğinin bu yıl 21’incisi düzenlendi. Birlik ve beraberliğin en güzel şekilde sergilendiği yemeğe Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.

Denizlispor taraftarları Fethiye’ye ulaştı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta müsabakasında Fethiyespor, evinde Denizlispor’u ağırlayacak. Bugün 19.00’da oynanacak mücadele için Denizlispor taraftarları Fethiye’ye ulaştı.

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası sona erdi

Fethiye’de Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın 3. ve son ayağı sona erdi.

Fethiyespor maç saatini bekliyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 7.Hafta mücadelesinde Fethiyespor bu akşam 19.00’da evinde Denizlispor ile karşılaşacak.

Eyüpspor – Bodrum FK Maçını Metoğlu Yönetecek

Trendyol 1.Lig 8.Hafta müsabakasında Bodrum FK, Eyüpspor'a konuk olacak. Maçta Muhammet Ali Metoğlu düdük çalacak.

Derya Uluğ Unutulmaz Gece Yaşattı

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliğinin birinci gününde Derya Uluğ sahne aldı. Uluğ, performansıyla vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

FTSO'da ekonomi toplantısı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısının gündemi ekonomi oldu. Toplantıda TOBB Muğla Odaları ve Borsası Akademik Danışmanı Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık, bölge ekonomisine ilişkin verilere ve beklentilere ilişkin bir sunum yaptı. 

Toplam 1081 haber.