Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar haberleri, haber editörü Emine Koftar tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Amos'taki Kazılarda Deprem İzlerine Rastlandı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) tarafından yürütülen Amos Antik Kenti arkeolojik kazılarında, MS. 3. yüzyılda gerçekleşen ve buradaki iskânı sona erdiren büyük depremin izleri ortaya çıkarıldı.

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi yapımına başlandı

Fethiye Belediyesi, Karaçulha Mahallesi’nde 3750 m2’lik alanda park yapımına başladı. Babataşı, Hıdırlık ve Karaçulha parklarında çalışmalar aynı anda devam ediyor.

Başkan Tokat Boğulma Tehlikesine Karşı Uyardı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Boğulma vakalarında artış olduğunun altını çizerek boğulma vakalarına karşı uyarılarda bulundu.

Zafer Bayramı Menteşe’de Coşkuyla Kutlanacak

Menteşe Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında fener alayı ve Aslı Göngör konseri düzenlenecek. 

Seydikemerspor Kadrosunu Güçlendiriyor

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

BBP’den Başkan Koyuncu’ya Anlamlı Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu’yu makamında ziyaret etti.

Şarkılarını hayranlarıyla söyledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahne alan genç popçu Barış Kömürcüoğlu, Azka Otel'de şarkılarını hayranlarıyla beraber söyledi.

Başkan Koyuncu’dan SED Medya’ya Ziyaret

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti.

Başkan Çıralı: “Herkes TOGG’a Sahip Çıkmalı”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, geçtiğimiz günlerde ‘Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG odamıza ve bölgemize hayırlı olsun’ ifadelerinden dolayı yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Fethiye’de Gündüz Güneş , Gece Eğlence

Fethiye’ye gelen yerli ve yabancı turistler gün boyu sahillerde güneşlenip bronzlaşırken, geceleri de bulundukları tatil köyleri ya da hotellerdeki animasyon ekipleri tarafından düzenlenen özel gösterilerde bol bol eğleniyorlar. Fethiye ve çevresine gelen turistler, günlerini gün ederken Fethiye’nin doğal güzelliklerinin tadını da çıkarıyorlar.

Karaçulhaspor’dan Başkan Soydemir’e Ziyaret

Karaçulhaspor Başkanı Mehmet Dalca ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyarette bulundular.

Karaçulhaspor yönetiminden Başkan Akdenizli’ye ziyaret

Karaçulhaspor Kulüp Başkanı Mehmet Dalca ve yönetim kurulu üyeleri, Seydikemerspor Kulübü başkanlığı görevine seçilen ve aynı zamanda Seydikemer Belediye Başkanı olan B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyarette bulundular. 

Büyükşehir Kısa Mola ile Ailelerin Yanında 

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de bir ilk olan hizmeti Kısa Mola bugüne kadar 378 aileye 6 bin 729 kez hizmet verdi. 

Yatarak motosiklet kullanan şahıs Fethiye polisinden kaçamadı

Trafik güvenliğini tehlikeye düşürecek şekilde araç kullanan şahıs Fethiye polisinden kaçamadı.

Bakanlıktan Belcekız Plajı açıklaması: Haberler gerçek dışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bazı basın ve yayın organlarında Belcekız Plajı hakkında çıkan gerçek dışı haberler ardından açıklama yaptı..

Vali Akbıyık, Şehit Anıtı’nın açılışını yaptı

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Kavaklıdere Kurucuova Şehitler Anıtı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Toplam 1081 haber.