Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar haberleri, haber editörü Emine Koftar tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bu Spor Salonu Ücretsiz

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Menteşe Spor Salonu içerisinde bulunan Fitness Salonu ilgi görüyor.

Fethiye Halk Evi’ne Yoğun İlgi

Fethiye Belediyesi’nin uygun fiyatlarıyla ve denize sıfır mekânıyla dikkat çeken Fethiye Halk Evi’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Fethiye’de Bursluluk Sınavı Gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik açtığı Bursluluk Sınavı tüm Türkiye’de olduğu gibi Fethiye’de yapıldı.

Fethiyespor’da Ayrılık

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor'da forma giyen sol bek Mehmet Sacit Yolcu, TFF 3.Lig ekiplerinden 3Gen Holding Elazığspor'a transfer oldu.

Özer’e TOBB’da Görev; Dış İlişkiler Raportörlüğüne Seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İkiz Kulelerde gerçekleşen TOBB Komisyon ve kurulları toplantısına Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer katıldı.

Neslican Tay’ın Ailesinden Ziyaret

Genç yaşında hayata veda eden, azimli ve umut dolu mücadelesiyle herkese örnek olan Neslican Tay’ın ailesi Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret etti.

Vali Akbıyık, Beçin Antik Kenti'nde incelemelerde bulundu

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Milas ilçesindeki Beçin Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Beçin Antik Kenti’nde incelemelerde bulundu.

1455 Genç Fidan Okula Hazır

Marmaris’te 1455 genç fidan, okul önce yaz kurslarında “halk oyunları, bale, yüzme, drama, masa tenisi, ritim perküsyon, çocuk pilatesi, modern dans, zumba, crosfit, jimnastik, resim ve Latin dansı” kurslarıyla önümüzdeki hafta açılacak okullar öncesi moral depoladı.

Selimiye Ve Bafa’da Yaz Tatili Çok Hareketli Geçti…

Çocuklarımızın keyifli bir tatil dönemi geçirmelerini sağlamak ve yeteneklerini ortaya çıkarmak için Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Futbol Okulu’nun antrenmanları Bafa ve Selimiye’de devam ediyor. Yaz Futbol Okulu, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte sona erecek.

Türkiye’de ilk ve Tek “Temiz Petek Projesi” Başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi arıcıların büyük sorunlarından biri olan Büyük Balmumu Güvesine karşı başlattığı “Temiz Petek” projesi bu yıl Köyceğiz Merkez ve Marmaris Çamlı Mahallesi’nde arıcılara hizmet vermeye başladı. Hizmetten yararlanmak isteyen arıcılar Büyükşehir Çağrı merkezini arayarak bilgi ve randevu alabilecek.

Sağır, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Muğla Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Harun Sağır ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki esnafı yerinde ziyaret etti.

“Asfalt Alt Yapı Çalışmalarına Başlamış Bulunmaktayız”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçedeki ihtiyaç duyulan bölgelerinde asfalt çalışmalarının başladığını söyledi. 

Fethiyeli Teğmen Mustafa Çalıca’nın Gurur Günü! 

Fethiyeli Teğmen Mustafa Çalıca, Millî Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kara Harp Okulu’ndan ikincilikle mezun oldu. 

“Fethiye Kitap Günleri” Özer Olgun Kültür Merkezi’nde

Fethiye Edebiyat Grubu tarafından Fethiye Belediyesi katkılarıyla düzenlenen “Kitap Günleri” programı 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde olacak.

Kore Gazisi Son Yolculuğuna Dualarla Uğurlandı 

Fethiyeli son Kore gazilerinden Zeki Doğan Koreli, 95 yaşında vefat etti. Merhum Koreli’nin cenaze namazı öğle namazına müteakip Fethiye Merkez Yeni Camii’nde kılınırken, Taşyaka Şehir Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. 

Ata Sporu “Yağlı Güreş” İlk Defa MSKÜ’de

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesine yerleşmek için uygulanan Sporcu Özgeçmiş Puanı Uygulaması’nda, geleneksel spor dallarından Ata sporu yağlı güreşe ilk kez yer verildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi her yıl özel yetenek sınavı ile spor özgeçmişine sahip adaylara MSKÜ öğrencisi olma imkânı tanıyor.

Toplam 1081 haber.