Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar haberleri, haber editörü Emine Koftar tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bayrak yürüyüşü gerçekleştirildi 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüş, Özgecan Anıtı'ndan başlayıp Beşkaza Meydanı'nda sona erdi.

Fethiye Polisi Halkı Bilinçlendirdi

Fethiye Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, Fethiye Beşkaza Meydanı'nda halkı bilinçlendirmek amacıyla hırsızlığa karşı önlem temalı broşürler dağıttı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Fethiye’de Törenle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Fethiye'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Zafer Bayramı coşkusunun 101 yıllık gururu, Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni ile başlayıp, saygı duruşu, İstiklal Marşı ile devam etti.

Plaj Voleybol Turnuvası gerçekleştirilecek

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ‘Evinin Sultanları Plajda’ mottosuyla 30 Ağustos Zafer Kupası plaj voleybol turnuvası gerçekleştirilecek.

Fethiye Emniyet Müdürlüğünden Hırsızlık Uyarısı

Fethiye Emniyet Müdürlüğü, hırsızlığa karşı uyarı amacıyla vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla broşür yayınladı.

Fethiye Belediyesi öğrencilerin yanında

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Fethiye’de öğrenim görmeye gelen öğrenciler için otogarda karşılama stantı ve mobil ikram aracı kurdu. Burada öğrencilere her türlü imkânı sağlayan ekipler, tercih dönemi boyunca görevlerinin başında olacaklarını belirttiler.

Şeftalinin kilosu “40” lirayı gördü

Salı pazarında yaz aylarının sevilen meyvelerinden biri olan şeftalinin kilosu 40 liradan satılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Deprem Önlemlerine Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı önlem almaya devam ediyor. Bu kapsamda ekipler son olarak Ortaca Sarıgerme, Ula Ataköy, Çıtlık ve Kızılyaka Mahallelerinde mikrobölgeleme çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Muhammet Tokat’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Tokat, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Akdenizli, “3 gün süren şölen havasında bir organizasyondu”

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri hakkında konuşan Başkan Akdenizli, şölen havasında bir organizasyon olduğunun altını çizerek çeşitli açıklamalarda bulundu.

Alim Karaca'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Kökten, “Güzel bir organizasyon oldu”

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen 30. Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne yoğun ilgi gördü. Programa katılan Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten etkinlik hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Otgöz’den  “30 Ağustos Zafer Bayramı”  Mesajı…

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, '30 Ağustos Zafer Bayramı' mesajı yayımladı.

Hakemlik kursuna yoğun katılım oldu

Türkiye Boks Federasyonu ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan hakem adaylık kursu Milas’ta gerçekleştirildi. Türkiye Boks Merkez Hakem Kurulu Üyesi aynı zamanda Başhakem İbrahim Avcıoğlu yönetiminde programa 23 kursiyer katıldı.

Muğla’da hastanede çıkan yangın korkuttu

Menteşe Devlet Hastanesinde elektrikten çıktığı belirlenen yangın ekiplerin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

YKS Ek Tercihleri Ne Zaman?

Üniversite yerleştirme sonuçları sonrası herhangi bir üniversitenin programına yerleşemeyen öğrenciler için ek tercih fırsatı sunulacak. 28 Ağustos ile 1 Eylül 2023 tarihlerinde yapılacak üniversite kayıtlarının tamamlanmasının ardından boş kontenjanlar üzerinden tercih yapılacak.

Toplam 1081 haber.