Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar haberleri, haber editörü Emine Koftar tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Karaca, Zabıta ekipleriyle kahvaltıda bir araya geldi

1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası vesilesiyle Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Zabıta ekipleriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Birleşik Krallık Büyükelçisi’nden Başkan Gürün’e Ziyaret

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti. 

Otgöz, "Muhalefet kavga ederken biz eser siyasetine devam ediyoruz"

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, ve teşkilat mensupları ile birlikte Menteşe’de bir dizi programa katıldı.

Seydikemer Belediyesi Eylül Ayı Meclisinde Kararlar Oy Birliği İle Alındı

Seydikemer Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli Başkanlığında gerçekleştirildi. 

Giyim pazarına yabancı turist akını

Fethiye salı pazarında yabancı turistlerin alış veriş yapmasıyla yoğunluk yaşanıyor. Turistler daha çok giyim pazarında alışveriş yaparak, pazar esnafına can suyu oluyor.

Büyük Samanlık Koyu yoğunluğuyla dikkat çekiyor

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tahsis edilen Büyük Samanlık Plajı tatilcilerin uğrak noktası oldu.

Büyükşehir Kütüphanelerine Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi içerisindeki kütüphanelere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.  

Bakım çalışmaları yapıldı

Ortaca Belediyesi ekipleri ilçe genelinde budama, temizlik, bakım ve çevre çalışmaları yaptı.

Çocuk Atölyesi Etkinliklerle Sona Erdi

Menteşe Belediyesi tarafından yaz döneminde 4 – 10 yaş arası çocukların duyusal, bilişsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla açılan Sekibaşı Çocuk Atölyesinde eğitimler tamamlandı.  Eğitimlerin son gününde atölyeyi ziyaret eden Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş çocuklarla bir araya gelerek etkinliklere katıldı. 

Milletvekili Otgöz, “AK Parti olarak biz daima sahadayız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına devam ediyor. Köyceğiz, Dalaman, Ortaca, Fethiye’den sonra Ula’da sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Milletvekili Otgöz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Ula İlçe Başkanlığı’nda toplantı yaptı.

Tarımsal Üretimde Üreticiye Laboratuvar Desteği 

Muğla Büyükşehir Belediyesi modern tarım tekniklerinin uygulanması ve verimin arttırılması amacıyla kurmuş olduğu Toprak, Bitki, Sulama Suyu Analiz Laboratuvarında 2015 yılından bugüne kadar 10 bin 957 toprak, 5 bin 150 bitki, 607 su toplam 16 bin 714 analiz gerçekleştirdi. 

Vali İdris Akbıyık, Karşılaşmayı İzledi

Trendyol 1.Lig 4.Hafta müsabakasında Bodrum FK, evinde Ümraniyespor'u konuk etti.

Mendos Dağında Orman Yangını

Mendos Dağında yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı.

Fethiye'de Millî Coşku

A Millî Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı setlerde 3-2 yenerek şampiyon oldu. Bu sonuçla kadın voleybol millî takımımız Avrupa'nın en büyüğü olarak adını tarihe yazdırdı.

Tarımsal Hasar Tespitleri Yapıldı

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürü Barış Saylak, Muğla'nın Menteşe İlçe'sinin Gazeller Mahallesi'nde meydana gelen şiddetli fırtına ve dolu yağış nedeniyle zarar gören tarımsal ürünlere hasar tespiti yaptırdı.

Seramik Kursları İlgi Görüyor

Kültür Bakanlığı Seramik Sanatçısı Dilek Konakoğlu, birbirinden güzel el işçiliği seramik modellerini Fethiye’de bulunan seramik kurs atölyesinde sergiliyor. Seramik kursları, yoğun ilgi görüyor.

Toplam 1081 haber.