Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar Haberleri

Emine Koftar haberleri, haber editörü Emine Koftar tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

2023-2024 Yılı Eğitim Öğretim Burs Başvuruları Başladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından karşılıksız verilen öğrenci bursları için başvurular başladı. 8 Eylül 2023 Cuma gününe kadar devam edecek başvurular için Fethiye-Seydikemer doğumlu olmak veya Fethiye ya da Seydikemer'de ikamet etmek gerekiyor.

Vali Akbıyık İzleyenleri Selamladı

Seydikemer’e bağlı Seki Mahallesi’nde gerçekleştirilen yağlı pehlivan güreşleri, Seydikemer ve Fethiye başta olmak üzere birçok ilçeden izleyici akınına uğradı. 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta Heyecan Başlıyor

Fethiyespor’un da mücadele ettiği TFF 2.Lig Kırmızı Grup, bugün oynanacak olan maçlarla beraber başlıyor.

Kırkpınar Başpehlivanı Er Meydanında

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen 662. Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri finalinde İsmail Balaban'ı yenerek başpehlivanlığı kazanan Yusuf Can Zeybek, Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri için er meydanına geldi.

Rafet El Roman Sevgisi Seki Çayırına Sığmadı

Seydikemer'in Seki Mahallesinde 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Rafet El Roman sevilen şarkılarını seslendirdi. Seydikemerlilerin Rafet El Roman sevgisi Seki Çayırına sığmadı, alan binlerce vatandaş tarafından doldu taştı.

Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri Minikler Kategorisinde Başladı

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri minikler kategorisi ile başladı.

Başkan Akdenizli ve Rafet El Roman'a Doğum Günü Sürprizi

Seydikemer Belediye Başkanı B.Önder Akdenizli ve sevilen sanatçı Rafet El Roman, aynı sahnede doğum günü pastası kesti.

Seki’de Festival Havası Yaşanıyor

Seydikemer Belediyesi tarafından 30’uncusu düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri etkinlikleri ikinci gününde de dolu dolu geçti. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, cirit gösterileri sırasında ata bindi. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinliklerde vatandaşlar unutulmaz bir gün geçirdi.

Seki'de Muhteşem Açılış 

Seydikemer’in Seki Mahallesinde bu sene 30’uncusu düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri Mehteran gösterisi ve kortej yürüyüşüyle başladı.

Kökten, “Fethiye’de gurbetçi yoğunluğu var”

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı, FTSO yönetim kurulu üyesi ve Başkan yardımcısı, Fethiye Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Muhammet Kökten, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Kökteneri ziyaret etti.

MÜSİAD Muğla Şube'sinden Vali Akbıyık’a Ziyaret 

MÜSİAD Muğla Şubesi Başkanı Nevzat Aykaç ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret etti. 

Vali Akbıyık’tan İl Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

Yenilgisiz Boksör Alcu, Rakibiyle Yüz Yüze Geldi

Fethiyeli yenilgisiz boksör Hasan Kubilay Alcu, bu akşam İstanbul Şampiyonlar Profesyonel boks gecesinde onuncu profesyonel boks maçına çıkacak. Alcu, maç öncesi rakibiyle yüz yüze geldi.

Başkan Maçoğlu Aşure Etkinliğine Katıldı

Dalaman Kitap Günleri etkinliği kapsamında Muğla’ya gelen Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Foça Mahallesi’nde düzenlenen aşure etkinliğine katıldı.

Muğla Valisi İdris Akbıyık’a Ziyaret

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Cumhuriyet Başsavcısı Alper Çetin, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz  ve Stratonikeia Kazı Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret etti.

Sıcak hava dalgası Fethiye’yi de vuracak

Yaz başından beri peş peşe gelen sıcak hava dalgalarına bir yenisi daha eklenecek. Fethiye’de olduğu gibi yurt genelinde de sıcaklıklar yeniden yükselecek ve mevsim normallerinin 10 derece üstüne çıkacak. 

Toplam 1081 haber.