English Time Dil Kursu'ndan, FTSO Üyelerine indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, English Time Dil Okulu'nda Almanca, İngilizce ve Rusça dil kurs ücretlerinde yüzde 30 indirim yapılacak.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile English Time Dil Okulu Müdürü Mehmet Can Yiğit ve Eğitim Danışmanı Ebru Pamuk’un katıldığı törenle imzalanan indirim protokolüyle FTSO üyelerine özel indirim imkanı sağlandı. Böylece Oda üyeleri, çalışanları ve birinci derece yakınları Almanca, İngilizce ve Rusça dil kurslarında yüzde 30 indirimden yararlanabilecek.
Turizm sezonu öncesinde işletmelerin yabancı dil bilen kalifiye eleman ihtiyacının arttığını hatırlatan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Oda üyelerine ve çalışanlarına indirim imkanı sağlayan English Time Dil Okulu yetkililerine teşekkür ederek, protokolün hayırlı olması temennisini dile getirdi.
FTSO üyelerinin, protokol çerçevesinde Oda Kimlik Kartı ya da Faaliyet Belgesi ile başvurmaları halinde yüzde 30 indirimden faydalanabileceklerini kaydeden English Time Dil Okulu Müdürü Mehmet Can Yiğit, indirimin 1 yıl süreyle geçerli olacağını söyledi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN