Düzenlenecek Haberleri

Düzenlenecek Haberleri

59.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu için Marmaris’te bazı yollar trafiğe kapatılacak

Muğla Valiliği 23-24-25 Nisan 2024 tarihlerinde düzenlenecek 59. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu dolayısıyla geçici olarak trafiğe kapanacak yollar ile ilgili duyuru yaptı. Marmaris’te yapılacak etaplar için de Marmaris Kaymakamlığı araçların belirtilen güzergahlar üzerinden alınmasını ilan etti.

Muğla İŞKUR, Sanal İstihdam Fuarı ile işverenle iş arayan vatandaşı bir araya getiriyor

Muğla İŞKUR tarafından 24 ve 25 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Sanal İstihdam Fuarı, iş arayanları ve işverenleri çevrim içi ortamda bir araya getirecek.

Ege rallisi 33. Yılını marmaris’te kutluyor

2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarışı Ege Rallisi, 33. yılını Marmaris’te kutluyor. Akdeniz ve Ege’nin kesiştiği Marmaris, ayrıca aynı tarihlerde cumhuriyetin ilk kadın otomobil yarışçısı Samiye Cahide Morkaya anısına Klasik Otomobil Kulübü tarafından düzenlenecek Turing yarışına da ev sahipliği yapacak.

Belediye Fen Lisesi öğrencileri, Fransa yolcusu

Fethiye Belediye Fen Lisesi bu yıl 55.'si düzenlenen Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda bölge finallerine katılmaya hak kazanırken, Tarih Eğitiminde Yenilikçi Okul Projeleri 2024 HİSTOLAB ödül başvuruları için hazırladıkları proje ile Fransa’nın Strazburg kentinde düzenlenecek olan ödül törenine katılmaya davet edildi.

Muğla’da 6. Hamsi Festivali düzenlenecek

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 6. Uluslararası Hamsi Festivali 10 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek.

Marmaris’te Üniversite Tanıtım Günleri Düzenlenecek

Marmaris Belediyesi ve özel bir fuar işletmesi işbirliği ile üniversite tanıtım günleri düzenlenecek. 13 Mart’taki etkinlikte ücretsiz atölyeler de olacak.

Muğla’da 6 Şubat Depremlerinin Yıldönümü Programı Düzlenecek

Muğla AFAD Müdür Vekili Gülgün Kaya ve AFAD Yönetim Hizmetleri Şube Müdür V. Kutlu Çeler, Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret ederek, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 11 ilimizi etkileyen, asrın felaketi olarak adlandırılan depremin yıl dönümü dolayısıyla Muğla’da düzenlenecek anma programı hakkında bilgi verdi.

Bodrum Kitap Günleri Başlıyor

Bodrum Belediyesi ve Gümüşlük Akademisi Vakfı işbirliğiyle düzenlenecek olan “Bodrum Kitap Günleri” tanıtım toplantısı yapıldı. Etkinlik açılışı 27 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’da Herodot Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Bodrum Deve Güreşi Festivali İçin Geri Sayım

Bodrum Deve Güreşi Festivali, düzenlenecek olan kortej yürüyüşü sonrasında 14 Ocak Pazar günü vatandaşlarla buluşacak.

Köyceğiz’de Regaib Kandili Özel Programı Yapılacak

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Regaib Kandili için özel program düzenlenecek.

Arasta’da Fotoğraf Sergisi Açılıyor

Menteşe ilçesindeki Arasta bölgesinde, Arasta Platformu işbirliğinde düzenlenecek etkinlik kapsamında, Muğla Basın Emekçileri Platformu üyesi gazetecilerin “Haberci Gözüyle Muğla” temalı 23 fotoğrafı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Bodrum Belediyesi’nden Kitapseverlere Müjde!

Bodrum Belediyesi tarafından 27 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında Herodot Kültür Merkezinde “Bodrum Kitap Günleri” düzenlenecek.

Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi Programı Düzenlenecek

‘’Mekke'nin Fethi ve Kudüs Gecesi’’ programı, 31 Aralık Pazar günü saat 20.00’de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM B Salonu’nda gerçekleşecek.

Marmaris’te konserler iptal edildi

Marmaris Belediyesi, 12 askerin şehit olması nedeniyle düzenlenecek tüm etkinlikler, eğlenceler ve yılbaşı konserini iptal etti.

Kursiyerlerin El Emeği Ürünleri Görücüye Çıkıyor

Menteşe Belediyesi kursiyeri tarafından hazırlanan el emeği, göz nuru ürünler Rüya Park Alışveriş Merkezinde düzenlenecek yılbaşı sergisi ile görücüye çıkıyor.

Rodos-Fethiye Arası Feribot Seferleri Başladı 

Fethiye’de hizmet sunan Skymarine Şirketi tarafından, kış mevsimi boyunca Rodos-Fethiye arasında feribot seferleri düzenlenecek. Böylelikle dünyanın gözde turizm merkezleri arasında bulunan Fethiye’de, turizmin 12 aya çıkarılması adına önemli bir adım atıldı. 

‘Çevre ve Kent Mücadelelerini Konuşuyoruz’ etkinliği düzenlenecek

Ülkemizin yetiştirdiği en değerli isimlerden mimar, Oktay Ekinci aramızdan ayrılışının 10. Yıl dönümünde Menteşe Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek etkinlikte anılıyor.

Zeytin Hasadı Şenliği’ne Geri Sayım Başladı

Türkiye'de ilk kez Avrupa Birliği coğrafi işaretini alan Milas zeytinini ve zeytinyağını tanıtmak için bu yıl 9’uncusu gerçekleşecek olan Milas Zeytin Hasadı Şenliği, 11-12 Kasım'da başlıyor. 18’i aşkın kurum ve STK’nın işbirliğiyle düzenlenecek hasat şenliğinde; konserler, söyleşiler, zeytin toplama, sıkım ve kırma etkinlikleri, ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler, zeytin güzeli yarışması, çeşitli workshoplar, defileler, yemek yarışmaları, kültürel geziler ile renkli anlara sahne olacak. Ünlü isimlerin de katılacağı şenlik, dolu dolu gerçekleşecek.

Ortaca Belediye Başkanı Uzundemir organlarını bağışladı

 3-9 Kasım tarihleri arasında düzenlenen ‘Organ ve Doku Bağışı Haftası’ başladı. Hafta nedeniyle düzenlenecek etkinliklerde organ bağışının önemine dikkat çekilecek.

Fethiye İlçe Müftülüğü Yardım Kermesi Düzenliyor

Fethiye İlçe Müftülüğü, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Erkek Kuran Kursu ve Çamköy Hz. Fatıma Kız Kuran Kursu’nun ihtiyaçları için yardım kermesi düzenliyor. Fethiye İlçe Müftüsü Kamil Oktay, düzenlenecek kermes ile ilgili bilgileri mikrofonlarımıza aktardı.

100.yıla özel 'Manuş Baba' konseri

Yeşilüzümlü Muhtarlığı tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 'nın Yüzüncü Yılı etkinlikleri kapsamında 'Manuş Baba' konseri düzenlenecek.

Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali

25-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 6. Uluslararası Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali Halikarnas Arena ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Etkinliklerin herkese açık ve ücretsiz olduğu Festival mekanlarından biri Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum olacak.

Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için üretiyorlar

Cumhuriyeti’nin kuruluşunu farklı etkinliklerle kutlayan Muğla Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Atölyeleri, 100 Yaş Evi, Oyuncak Kütüphanesi ve kreşlerde çocukların yaptığı Cumhuriyet’in 100’üncü yılı temalı yağlı boya, kara kalem, mozaik, cam altı boyama, ahşap boyama, takılar gibi çalışmalar 1 Kasım’da düzenlenecek Cumhuriyet’in 100’üncü yıl sergisinde vatandaşlarla buluşacak.

Athena, Fethiye’ye Geliyor

Fethiye Belediyesi tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Athena konseri düzenlenecek.

Cumhuriyetin 100. yıl coşkusu Marmaris'te yaşanacak

Marmaris Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü dolayısıyla coşku dolu bir program hazırladı. ‘Cumhuriyet coşkusu Cumhuriyet’in kalesi Marmaris’te yaşanır’ sloganıyla düzenlenecek etkinliklerde ünlü pop müzik sanatçısı Mehmet Erdem sahne alacak.

Cumhuriyetin 100. yılına özel etkinlikler

Menteşe Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılını düzenlediği özel etkinliklerle kutluyor. ‘Evlerimizi Bayraklarla Donatıyoruz’” kampanyasıyla başlayan etkinlikler çerçevesinde tiyatro gösterileri, spor müsabakaları ve turnuvalar düzenlenecek.

Uno Club Fethiye Cumhuriyet Konvoyu Düzenlenecek

Fethiye’de Uno Club Fethiye ve Fethiye Belediyesi, 100.Yıl Cumhuriyet Konvoyu düzenliyor.

6. Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali Başlıyor!

25-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 6. Uluslararası Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali Halikarnas Arena ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Etkinliklerin herkese açık ve ücretsiz olduğu Festival mekanlarından biri Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum olacak.

Knidos Kupası Datça Yarımadası’nda yapılacak

İki deniz bir yarış Knidos Kupası ustaların yarışı temasında 2 bin yıl önce Triremeler ile Knidos sularında seyreden denizcilerin anısına düzenlenecek olan yat yarışları 19-20-21 Ekim tarihlerinde Datça Yarımadası’nda gerçekleştirilecek.

Fethiye’de ‘Athena’ Konseri Düzenlenecek

Fethiye Belediyesi tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Athena konseri düzenlenecek.