Mustafa Haberleri

Mustafa Haberleri

Başkan Akdenizli 23 Nisan Mesajı yayınladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Ahmet Aras ve 11 ilçe Belediye başkanı Anıtkabir’de

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve yeni seçilen 11 CHP’li ilçe belediye başkanı Anıtkabir’i ziyaret etti. Aras Anıtkabir özel defterini imzalayarak “Milli değerlerimize bağlı, aklın ve bilimin rehberliğinde insanca yaşam için adil bir yönetim anlayışı benimseyeceğime söz veriyorum” dedi.

Köyceğiz Belediye Başkanı Erdoğan’dan ilk ziyaret

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Belediye Başkanı Ali Erdoğan, ilk ziyaretini Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak’a yaptı.

Köyceğiz Kaymakamı Maslak, miniklere masal okudu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Kaymakamı Mustafa Maslak, Köyceğiz Anaokulu öğrencilerine masal okudu.

Çamköy Kapalı Etkinlik Alanının Temeli Bugün Atılıyor

Fethiye Belediyesi, Çamköy mahallesine hareketlilik getirecek ve pek çok ihtiyacı aynı anda karşılayacak “Çamköy Kapalı Etkinlik Alanı” için temel atma töreni gerçekleştiriyor. 15 Mart 2024 Cuma günü, saat: 16.00’da gerçekleştirilecek açılış törenine Fethiye Belediye Başkanı ve CHP’nin yeni dönem Belediye Başkan adayı Alim Karaca ile belediye yetkilileri başta olmak üzere, Belediye Meclis üyeleri, CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ile bazı siyasi parti temsilcileri ve Çamköy halkının katılmaları bekleniyor.

Başkan Adayı Kökten’den Mangacı Ailesine Tekerlekli Sandalye

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 1 ay önce felç geçiren Mustafa Mangacı’nın tekerlekli sandalye ihtiyacını yerine getirerek bundan sonraki süreçte de yanında olacağını belirtti.

Başkan karaca’dan istiklal marşı’nın kabulünün 103. Yıldönümü mesajı

“Bugün milletimizin bağımsızlık aşkının ve vatan sevgisinin en güçlü ifadesi olan İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde ‘Milli Marş’ olarak kabul edilişinin 103. yılını büyük bir gururla kutluyoruz.

Karaca, İşitme Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Fethiye İşitme Engelliler Derneği’ni ziyaret etti.

Tatil hayaliniz kabusa dönüşmesin

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Başkanı Mustafa Deliveli, 2024 turizm sezonu öncesi tatil planı yapacaklara uyarıda bulunarak, sahte site ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılıklara dikkat çekti.

Köyceğiz’de Kur’an Öğrenenlerin Sayısı Artıyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde her geçen gün Kur’an öğrenenlerin sayısı artmaya devam ediyor.

Akdenizli: “Bodrum’la Aynı Paraya Su İçmeyeceğiz”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Seydiler ve Ortaköy Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluştu. Vatandaşların taleplerini dinleyen Akdenizli, Seydiler’de İmar sorunu önümüzdeki 5 yıllık süreçte çözeceklerini kaydetti. Ortaköy’de vatandaşların su faturasının yüksekliğinden yakınması üzerine Akdenizli; “31 Mart’ta inşallah Muğla Büyükşehir’i AK Parti Belediyeciliği buluşturursak, suyun fiyatlarını aşağıya indireceğimizin, Bodrum’la aynı paraya su içmeyeceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde Kültür Etkinleri Devam Ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi 2014-2024 yılları arasında 2185 tiyatro, çalıştay, eğitim, konser, bale, konferans ve söyleşiye ev sahipliği yaptı.

Başkan Adayı Saatcı’dan Anlamlı Ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Türk Hava Kurumu (THK) Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü eğiticiler ile bir araya geldi

Eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde değerlendirmek üzere Muğla’yı ziyaret eden Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar, 13 ilçedeki eğitim yöneticileriyle bir araya geldi.

Atatürk’ün Marmaris’e gelişinin 89. yıldönümü törenle kutlandı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Şubat 1935 yılında Marmaris'e gelişinin 89’uncu yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.

İncirköy Camii Törenle İbadete Açıldı

Fethiye Belediyesi tarafından İncirköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan İncirköy Camii, düzenlenen törenle açıldı. 9 ayda tamamlanan caminin 14 milyon TL’ye mal olduğu belirtildi.

Başkan Karaca, ‘Gerçekleri Konuşalım Kaybedeceksem Kaybedeyim”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, taksi esnaflarını duraklarında ziyaret etti.

Başkan Alim Karaca Muhtarlar İle Kahvaltıda Biraraya Geldi

Fethiye Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni dönemdeki belediye başkan adayı Alim Karaca, Fethiye’de görev yapan muhtarlar ile kahvaltıda biraraya geldi.

Çiftlik Halk Evi Törenle Açıldı

Fethiye Belediyesi tarafından Çiftlik Mahallesi’ne kazandırılan halk evi, gerçekleştirilen törenle açıldı. Programa yoğun bir katılım oldu.

THK 99 Yaşında

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Tayyare Cemiyeti adı ile kurulan Türk Hava Kurumu'nun kuruluşunun 99. yılı Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Gençlerde Taekwondo Şampiyonu Dalaman’dan

Antalya’da düzenlenen 11. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası'nda Gençler FreeStyle Pair Kategorisi’nde Dalamanlı sporcu Mustafa Kıvanç Aksoy büyük bir başarı elde ederek şampiyon oldu.

“Bize Gülmek Lazım” İzleyicisiyle Buluşuyor

Menteşe Belediyesi katkılarıyla sahnelenecek olan “Bize Gülmek Lazım” adlı tiyatro oyunu 13 Şubat Salı günü saat: 20.30’ da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde izleyicisiyle buluşacak.

Akgün Ailesinin Acı Günü

Türkiye Haller Federasyonu Başkan Yardımcısı Atabey Akgün, Mustafa Akgün ile Kemal Akgün’ün anneleri Dürdane Akgün, hayata gözlerini yumdu.

Köyceğiz Sağlık Müdürlüğü Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başladı

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet verdiği lojman katından, yapımı tamamlanan tam donanımlı hizmet binasına taşınarak hizmet vermeye başladı.

Köyceğiz’de Okul Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde okul güvenliği toplantısı yapıldı.

Toklu, “Fethiye Halkı Kendine Yakışan Belediye Başkan Adayını Bulur”

Fethiyeli siyasetçi Mustafa Toklu, Cumhuriyet Halk Partisinden istifa etti. CHP Fethiye Belediye Başkanı aday adayı olan Toklu, “Mevcut Belediye Başkanı Alim Karaca, belediye başkan adayı olarak atandı. Bu nedenle kendi ilkelerim açısından Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ediyorum” dedi.

Yarıyıl Tatilinde Öğrencilere Tiyatro Gösterimi

Yarıyıl tatiline giren öğrenciler için Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Eti Çocuk Tiyatrosu ‘Mutluluk Denince Akla’ tiyatro oyununu 25-26 Ocak tarihlerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi Yıldız Kenter Sahnesinde seyircisi ile buluşturdu.

Vali Akbıyık Yaralı Üsteğmen’i Ziyaret Etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak ile Pençe-Kilit Harekât bölgesinde hain terör örgütü saldırısında yaralanan, tedavisinin ardından Köyceğiz'e ailesinin yanında dönen Üsteğmen Mutlu Duran'a ve Irak Hakurt bölgesinde görevdeyken patlayıcı madde kazası nedeniyle yaralan ve tedavisinin ardından ailesinin yanına dönen İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Hasan Acar'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Bodrum FK 5 Genç Yeteneği Renklerine Bağladı

Bodrum Futbol Kulübü devre arası transfer çalışmaları kapsamında Tunahan Akpınar, Mustafa Erdilman, Ege Bilsel, Bilal Güven ve kaleci Yusuf Ersunar’u 4,5 yıllığına kadrosuna kattı.

Köyceğiz Kaymakamı Maslak, Özel Sporcu Oral’a Başarılar Diledi

Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Antalya'daki yüzme şampiyonasında birinci olan özel sporcu Elif Oral'a başarı dileğinde bulundu.