Okul Aile Birliği Haberleri

Okul Aile Birliği Haberleri

Fethiye Gazi Ortaokulu Kermes Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Fethiye Gazi Ortaokulu’nda okul aile birliği tarafından okul bahçesinde kermes etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe okul öğrencileri, öğretmenler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Kermese katılım ve ilgi yoğun

Fethiye Anadolu Lisesi velilerin ve Okul Aile Birliğinin destekleriyle düzenlenen yardım amaçlı kermese yoğun katılım oldu.

Fethiye Anadolu Lisesi, kermes düzenliyor

Fethiye Anadolu Lisesi, veliler ile okul aile birliğinin destekleriyle kermes düzenleyeceğini duyurdu.

BAŞKAN OTGÖZ’E TEŞEKKÜR

Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şemsettin Güngör, beraberinde Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği eski başkanı Mehmet Güven, Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanlığını devralan Gazeteci Zekeriya Şahin ile Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü ziyaret edip, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

KÖYCEĞİZ’DE OKUL YARARINA ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Toparlar Ortaokulu yararına okul aile birliği tarafından etkinlik düzenlendi.

Köyceğiz’de okul yararına pilav günü etkinliği düzenlendi

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi Zeytinalanı Şeyh İlkokulu ve Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından okul bahçesinde pilav günü etkinliği gerçekleştirildi.

Fethiye Anadolu Lisesi’nden Karaca’ya Teşekkür Ziyareti

Fethiye Anadolu Lisesi Müdürü Asım Cezayirlioğlu ve beraberinde Okul Aile Birliği Başkanı Nihat Türk, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya okulda yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Depremzedeleri Unutmadılar

Fethiye’de bulunan Şehit Feramil Ferhat Kaya Ortaokulu Okul Aile Birliği ile okul idaresi ve okul öğretmenleri, Elazığ depreminde mağdur olan vatandaşlarımıza yardım elini uzattılar. Bölgeye gönderilen yardım malzemelerinin ulaştığı bildirildi.

Başkan Otgöz’e Teşekkür Plaketi Sundular

Şehit Gürcan Akan İlkokulu idaresi ile Okul Aile birliği, okullarına yaptığı katkılardan dolayı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür ziyaretinde bulunup plaket taktim ettiler.

OKULLARDA GÜVENLİK TEDBİRLERİ ARTTIRILIYOR

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner başkanlığında 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının huzur ve güven içerisinde geçirilebilmesi amacıyla Okul Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya; Fethiye kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediyesi Başkan yardımcısı Güzide Özkaya, Fethiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Şentürk, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Yılmaz Demirelli, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal, daire amirleri, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, mahalle muhtarları, Fethiye Belediyesi’nden görevli personel ile MUSKİ ekipleri katıldı.

SÜREKLİ VE İHTİYAÇ ODAKLI EĞİTİM

Fen ve Sosyal Bilimler Uygulamalı Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi en yoğun eğitim öğretim dönemini yaşıyor. Okul Müdürü Demirhan Yılmaz, okul aile birliği ve müdür yardımlarıyla birlikte okul öğrencilerinin eğitim dışında sosyal etkinliklerle gelişimlerine destek oluyor. Bir taraftan okul içerisinde düzenlenen eğitimler ve konferanslar ile öğrencilerin ufkunun genişlemesine katkı sağlanıyor.

Öğrenciler Ve Öğretmenler Stress Attılar

Fethiye'de okul ihtiyaçlarını karşılamak için düzenlenen kermeste öğrenci ve öğretmenler canlı müzik eşliğinde bol bol oynayarak stres attılar. Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği ve Okul İdaresi'nin birlikte düzenlediği dayanışma ve kaynaşma kermesine yoğun ilgi oldu.

Gazi Ortaokulunda Kermes Düzenlendi

Fethiye Gazi Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından okul bahçesinde düzenlenen kermese yoğun ilgi oldu. Kermesin geliriyle okul binasında ve çevre düzenlemesinde bazı yenilikler yapılması planlamakta.

Kahvaltı Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Fethiye Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği eski ve yeni yönetimleri kahvaltı etkinliğinde bir araya geldiler. Kahvaltı etkinliğine okul idaresi de katıldı. Önallar Köy Sofrasında gerçekleşen kahvaltı etkinliğinde; gelecek dönem yapılacak olan etkinlikler planlandı…

Okul Müdürüne Sahip Çıktılar

Geçtiğimiz günlerde 12 yaşındaki bir ortaokul öğrencisinin sınıfta yaramazlık yaptığı gerekçesiyle okul müdürü H.A. tarafından dövüldüğü ve itirafname imzalattırıldığı iddiası üzerine okul aile birliği yöneticileri ve mahalle sakinleri olayın asılsız olduğunu belirttiler.

FETİMDER’den Hayırlı ve Uğurlu Olsun Ziyareti

FETİMDER yönetim kurulu üyeleri ve Fethiye’deki bazı okulların okul aile birliği başkanları Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Faruk Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü vekaleten yürüten Hasan Doğan’ın istifasının ardından yerine atanan Faruk Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

Kermese Yoğun İlgi Oldu

Fethiye İmam Hatip Ortaokulu okul aile birliği üyelerinin düzenlediği kermese veliler ve öğrenciler ile çevre esnafı yoğun ilgi gösterdi. Kermese Ak parti Fethiye İlçe başkanı Kadir sarıhan ve yönetim kurulu üyeleri de; katılarak destek verdiler. Kermesin gelirinin okul öğrencilerinin ihtiyaçları için kullanılacağı öğrenildi.

Özel Fethiye’den Anlamlı Ziyaret

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Özel Fethiye İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Ayser Yılmaz, Sağlık, Temizlik ve Beslenme Kulübü öğrencileri ve Okul Aile Birliği temsilcileriyle ile birlikte Özel Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine ziyarette bulundular.