Özel Haberleri

Özel Haberleri

Muğla'da İnşaatta Çelik Kalıp İşçilerin Üzerine Düştü: 1 Ölü, 1 Yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel bir kuruma ait sosyal tesis inşaatında kullanılan çelik kalıbın işçilerin üzerine düşmesi sonucu 1 işçi hayatını kaybederken, 1 işçi de yaralandı.

Marmaris’te sahil yolu bisikletli zabıtalara emanet

Bisiklet kenti olan yerlerden olan Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaz sezonunda bisikletli zabıtalar görev yapacak. Özellikle sahil yolu, yürüyüş bandı ve bisiklet yolunda güvenliği sağlamak için görevlendirilen ekipler yaz boyunca pedal çevirecek.

Başkan Ahmet Aras ve 11 ilçe Belediye başkanı Anıtkabir’de

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve yeni seçilen 11 CHP’li ilçe belediye başkanı Anıtkabir’i ziyaret etti. Aras Anıtkabir özel defterini imzalayarak “Milli değerlerimize bağlı, aklın ve bilimin rehberliğinde insanca yaşam için adil bir yönetim anlayışı benimseyeceğime söz veriyorum” dedi.

Fethiye Çalış plajında Not Just Beach hizmete açıldı

Cloud 9 bünyesinde bulunan Not Just Beach, Fethiye Çalış Plajı’nda hizmete açıldı. Toplamda 60 şezlongun bulunduğu plajda çeşitli koltuklar ve minderler de misafirlerin rahat etmesi için özel olarak tasarlandı. Fetiye Çalış Plajı’nda hizmet veren Cloud 9 adlı mekânın bünyesinde bulunan Not Just Beach hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılış programına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da katıldı. 

Tatilcilerin araç kuyruğunun sonu görünmüyor

 9 günlük Ramazan Bayramı tatili için özel araçları ile Muğla’nın Marmaris, Datça ve Fethiye ilçelerine gelen vatandaşlar, tatil sonu dönüşlerinde karayolunda uzun kuyruklar oluştu.

Muğla BİLSEM ulusal öğrenci kongresi düzenliyor

Menteşe ilçesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı olarak özel yetenekli öğrencilere yönelik faaliyet gösteren Muğla Bilim ve Sanat Merkezi; (BİLSEM) Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliğinde “Bilim ve Sanat Öğrenci Kongresi” düzenliyor.

Aday Kökten Oyunu Kullandı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu Fethiye Özel Girne Koleji’nde 1008 nolu sandıkta kullandı.

Büyükşehir 3 Bin 174 Can Dostu Sahiplendirdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 yılında açılışını yaptığı, özellikleri ile Türkiye’nin en donanımlı barınaklarından biri olan Geçici Hayvan Bakımevi can dostları tedavi etmeye ve sahiplendirmeye devam ediyor. Büyükşehir Geçici Hayvan Bakımevinde bugüne kadar 3 bin 174 can dost sahiplendirilirken, 23 bin 9 kısırlaştırma, 47 bin 252 tedavi, bin 554 cerrahi operasyon yapıldı. Geçici Hayvan Bakımevini 25 bin 93 kişi ziyaret etti

Köyceğizli milli yüzücü Elif, dünya rekorunun sahibi oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Fehmi Başoğlu İlkokulu özel eğitim sınıfı öğrencisi milli yüzücü Elif Oral, dünya rekoru kırdı.

Karapınar Camii'nde Ramazan Heyecanı!

Karapınar Camii'nde bu Ramazan ayında çocuklar için özel bir etkinlik düzenleniyor. Ramazan boyunca en çok namaza gelen çocuğa bayramda ödül verilecek.

Aday Saatcı’dan Esnaf Ziyareti

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Günlükbaşı Mahallesi’nden Taşyaka Mahallesi’ne kadar uzanan güzergahta esnaf ziyareti yaptı. Meclis üyesi adaylarıyla birlikte gerçekleştirilen ziyarette, esnafın Saatcı’ya ilgisi büyük oldu. Özellikle dışarıdan gelip Fethiye’ye yerleşen esnaf, Fethiye’nin mimarı olan Saatcı ismini çok merak ettiklerini söylüyor.

Herkesin Başkanı Akdenizli, Özel Öğrencilerin Kalplerini Fethetti

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” kapsamında ilçede bulunan Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezi ile Seydikemer Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Kökten’den Anlamlı Ziyaret

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliğine katıldı. Kökten, “Sadece bir gün değil her zaman özel bireylerin yanında olacağız” dedi.

Fethiye Belediyesi’nden otizmli bireyler için özel merkez

Fethiye Belediyesi, otizm konusuna dikkat çekmek için örnek bir projeye imza atıyor. Özellikle otizmli çocukların akranlarıyla zaman geçirip, sosyal etkinliklerini çoğaltarak eğlenmelerini ve toplumla kaynaşmalarını amaçlayan Otizm Parkı'nın temel atma töreni 18 Mart Pazartesi günü yapılacak.

Kadınlar, 8 Mart’ta Barbunn Bistro’da eğlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Fethiye'nin sevilen mekânlarından biri olan Barbunn Cafe Bistro'da Bora Gölbaşı rüzgârı esti.

Muhtar Adayı Kaya Kaya’dan Kadınlara Keşkek İkramı

Ölüdeniz muhtar adayı Kaya Kaya, 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel, Fethiye Ölüdeniz mahallesinde keşkek dağıttı.

Milletvekili Otgöz: Aydın Ayaydın Başkanımız ve 13 Dev Adamla Muğla’da Tarih Yazacağız

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına Köyceğiz ve Dalaman’da devam etti. Ayrıca Milletvekili Otgöz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Başta aile olmak üzere toplumun en önemli yapı taşı olan, hayatımızın her anını daha özel kılarak güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

Kökten, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutladı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi kadın personellerine ve tedavi olmaya gelen vatandaşlara karanfil takdim etti.

Saatcı: Belediye Bünyesinde Sebze Fideleri Üretimi Yapacağız

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, göreve geldikleri zaman kurulacak özel bir birimle belediye bünyesinde sebze fidanı yetiştireceklerini açıkladı.

Köyceğizli Elif, Özel Sporcular Yüzme Milli Takım Kampına Katıldı

Antalya’da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası’nda büyük başarı göstererek şampiyon olan Köyceğizli Elif Oral, milli takım kampına katıldı.

Menteşe Belediyesi’nden kadınlar gününde iki etkinlik

Menteşe Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü düzenlediği özel etkinlikler ile kutluyor.

Yangın sezonu öncesi örtü temizliği çalışmaları başlıyor

Orman yangınlarına en hassas illerin başında gelen Muğla’da yangın sezonu öncesi özellikle yol kenarlarında örtü temizliği çalışmaları başlıyor.

Saatcı'dan kamu ve özel sağlık kurumlarına ziyaret

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart seçimlerinden galibiyetle çıkıp göreve geldikleri zaman, belediye bünyesinde bir sağlık hastanesi kuracaklarını açıkladı.

Özgür Özel Yarın Muğla’ya Geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel 28 Şubat Çarşamba günü (yarın) Muğla’ya geliyor.

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü eğiticiler ile bir araya geldi

Eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde değerlendirmek üzere Muğla’yı ziyaret eden Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar, 13 ilçedeki eğitim yöneticileriyle bir araya geldi.

Köyceğizliler Berat Kandili özel programına davet edildi

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü vatandaşları Berat Kandili özel programına davet etti.

Milas’a ilave içme suyu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri İl genelinde sürdürdüğü içme suyu çalışmalarına devam ediyor. Özellikle yaz mevsiminde suyun yetersiz kaldığı ve yoğun kullanım nedeniyle de kesintilerin meydana geldiği bölgelerde çalışmalarını sürdüren ekipler bu kapsamda su gözlerinde ve kaynaklarında çalışma yapıyor.

Muğla’da Servis Araçlarına Denetim Gerçekleştirildi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan özel okullarda Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Menteşe Belediyesi Trafik Zabıta Şubesi personellerinin katılımı ile servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Seydikemer, Nikah Salonu İçin Gün Sayıyor

Seydikemer’de ilk olma özelliği taşıyan ve Eşen Çayı kenarına yapılacak Nikah Salonu projesinde inşaat çalışmaları başladı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “Seydikemer’de mutluluğu ‘Evet’ diyecek olan çiftlere, güzel ve nezih bir salon hazırlıyoruz” dedi.

Dalaman’da Sıcak Asfalt Çalışması Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle 13 ilçede yapılan kanalizasyon, içme ve yağmur suyu hatları gibi eksiklerin tamamlanması ile birlikte kazı yapılan bölgelerde yol yapım çalışmaları devam ediyor.