Sır Haberleri

Sır Haberleri

Skymarine şirketinden lokma ikramı

Ramazan Bayramı heyecanı tüm yurdu sararken Fethiye'de hizmet veren Skymarine Şirketi tarafından ana iskelede Yunan adaları yolcuları için lokma ikramında bulunuldu.

‘Hakkımı Helal Etmiyorum’ diyen Saatcı’ya yanıt Karaca’dan geldi

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmalarının son gününde balık pazarı esnafı ile buluştuğu ziyarette“Ben burada hepinizi milyoner yaptım. Bu konuda hiç de mütevazı olmayacağım. Küçük bahanelere sığınarak, farklı siyasi görüşlere sahip olsa da bize sırt dönenlere hakkımı helal etmiyorum” şeklinde konuşmasına yanıt CHP Fethiye Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’dan geldi.

Fethiye Belediye Başkan Adayları'nın oy pusulasındaki yerleri belli oldu

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’ne günler kala Fethiye’de yaşayan vatandaşlar, Fethiye Belediye Başkan Adayları’nın oy pusulasındaki sıralamalarını merak ediyor.

Kökten Emekçi Kadınlar ile Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda emekçi kadın ile bir araya geldi. Bir sonraki durağı dolmuşçular olan Muhammet Kökten, dolmuşçuların bekleme kulübesi isteğini en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

Büyükşehir 3 Bin 174 Can Dostu Sahiplendirdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 yılında açılışını yaptığı, özellikleri ile Türkiye’nin en donanımlı barınaklarından biri olan Geçici Hayvan Bakımevi can dostları tedavi etmeye ve sahiplendirmeye devam ediyor. Büyükşehir Geçici Hayvan Bakımevinde bugüne kadar 3 bin 174 can dost sahiplendirilirken, 23 bin 9 kısırlaştırma, 47 bin 252 tedavi, bin 554 cerrahi operasyon yapıldı. Geçici Hayvan Bakımevini 25 bin 93 kişi ziyaret etti

Marmarisliler baharın keyfini çıkarıyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde hava sıcaklığının 20 derece civarında olması ile vatandaşlar sahillere akın etti. Yürüyüş yapanların yanı sıra, sezona hazırlanan turizmciler de yeni sezondan umutlu olduklarını belirttiler.

Saatcı, Tersanede İlgiyle Karşılandı

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Karagözler Mahallesi’nde bulunan tersaneyi ziyaret etti. Saatcı, bölgenin Fethiye’ye yakışır bir hale gelmesi için özverili bir çalışma içerisinde olacaklarını belirtti. 

Çocuklardan Saatcı'ya Sevgi Seli

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya çocuklar büyük ilgi gösterirken, kendisiyle fotoğraf çektirmek için adeta sıraya girdi. Esnaf ziyaretş sırasında Saatcı'nın etrafını çeviren 100 kadar çocuk Saatcı'dan park ve spor sahası istedi.

Karaca, Tıp Bayramı’nda Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Karaca, Küçük Hayranına Hediye Sundu

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı küçük hayranına hediye takdim etti.

Vali Akbıyık’tan ‘14 Mart Tıp Bayramı’ mesajı

Muğla valisi İdris Akbıyık toplum sağlığının korunması ve iyileştirilmesi adına büyük bir özveriyle çalışan, canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz, sağlık neferleri başta hekimler olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Kökten, Emekçi Kadınlara Karanfil Dağıttı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Zirve ve Umut fide şirketlerinde çalışan kadınlara karanfil dağıtarak; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Karaçulha Hali pazarlama alanı ve Pekmez, Sirke, Şarap, Üzüm suyu tesisleri açıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Fethiye Karaçulha Toptancı Hali içinde üreticilerin olumsuz hava şartlarından etkilenmemeleri için kurulan ürün pazarlama alanı ve üzüm suyu, sirke, pekmez ve şarap üretim tesisi açılışı Başkan Dr. Osman Gürün’ün katılımıyla yapıldı.

Muğlaspor yönetiminden maça davet

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grupta mücadele eden Muğlaspor, bu hafta sonu en önemli maçına çıkıyor. 43 puanlı Muğlaspor, Pazar günü 42 puanlı ikinci sıradaki Manavgat Belediyespor'u Muğla Atatürk Stadyumu'nda konuk edecek.

Milas’ta silahlı saldırı: 1 ölü

Muğla’nın Milas ilçesinde bir kişi sokakta yürüdüğü sırada silahla vurularak öldürüldü.

Muğla Yeşilay Derneği’nden gençlere teknoloji bağımlılığı uyarısı

1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında Muğla Yeşilay Şubesi, genç nesle teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek ama amacıyla ‘Sosyal İkilem’ filmini gençlere ücretsiz olarak izlettirdi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM-B Salonunda gösterilen filme, öğretim üyeleri ve öğrencilerin yanı sıra halkın da ilgisi dikkat çekiciydi.

Yeni Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor

Muğla’ya en fazla yatırım yapan kurum olan Büyükşehir Belediyesi il genelinde tamamladığı ve temelini atacağı yatırımlara ara vermeden devam ediyor. 203 Milyon TL yatırımla Milas’a kazandırılacak Kültür Merkezi’nin temelini 4 Mart 2024 tarihinde atacak Büyükşehir Belediyesi 5 Mart 2024 tarihinde de Fethiye Karaçulha Toptancı Hali’nde 40 Milyon TL yatırımla yapılan Üretici Pazar yeri ve Sirke, Üzüm Şarap tesisinin açılışını yapacak.

Üretici Pazar yeri ve Sirke, Üzüm Şarap tesisinin açılışını yapılacak

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde kültür merkezi, atıksu arıtma tesisi, kent meydanı gibi halkın farklı ihtiyaçlarını karşılayan yatırımların açılış ve temel atmalarına devam ediyor.

Bodrum’da Dev Bisiklet Organizasyonu İçin Geri Sayım Başladı

Türkiye Geneli İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Muğla olmak üzere sadece 6 ilde organize edilen Garanfondo Bisiklet Yol Yarışı 4. uzun ve kısa parkur olmak üzere 2 ayrı etapta 10 Mart tarihinde Bodrum’da pedallanacak. Kısa ve uzun parkur olmak üzere iki ayrı rotada gerçekleştirilecek yarış; Tüm Türkiye’nin yanı sıra Dünyanın değişik ülkelerinden Bisiklet tutkunlarını Bodrum’da ağırlayacak.

Marmaris Ukraynalılar Derneği: "Halkımız her gün siren ve patlama sesleri ile uyanıyor"

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yaşayan Ukraynalılar, ülkelerinde yaşanan savaş ile ilgili açıklama yaptı.

Türkiye'de İlk Defa Karakulak'a Uydu Takip Cihazı Takıldı

2021 ve 2022 yıllarında Muğla’nın Marmaris ve Köyceğiz ilçelerinde çıkan orman yangınlarında Yaban Hayatı Koruma sahalarında çıkan orman yangınlarında yaban hayatındaki birçok canlı yaşam alanlarını terk etmek zorunda kalmıştı.

Tarih Tekrar Canlandı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı 5 asırlık tarihi köy Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi’nde 170 yıllık konak, restore edilerek konuk evi olarak misafirlerin hizmetine sunuldu. Aslına uygun olarak restore edilen tarihi konak bir yandan misafirlere hizmet verirken diğer yandan 5 asırlık kültürün yaşatılmasını sağlayacak.

MEAH’ta Yoğun Bakım Hemşirelik Sertifika Eğitimi Başladı

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2024 yılı 1. Dönem yoğun bakım hemşireliği sertifikalı eğitim programı başladı.

Sanayinin Elvan Ablası Kadınları Değil Araçları Güzelleştiriyor

Muğla’nın Menteşe ilçesi Sanayi Sitesi'nde 2 kızı ve oğlu ile birlikte oto kuaför işleten Elvan Özsoy, ilk defa gelen müşterilerinin kendisini görünce şaşırdığını, temizliğe kadın eli değmesi nedeniyle tekrar geldiklerini açıkladı.

Muğla Büyükşehir Evde Bakım Ekiplerine ‘Yara Bakımı’ Eğitimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Muğla genelinde hizmet veren Evde Bakım Hizmetlerinde görevli hekim, hemşire ve sağlık memurlarına Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sualtı ve Hiperbarik Tıp uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Serkan Ergözen tarafından ‘Yara Bakımı Eğitimi’ verildi.

Zafer Partisi’nin Muğla Büyükşehir Adayı Yiğit Oldu

Zafer Partisi Muğla İl Teşkilatının kurucu il başkanı ve geçtiğimiz dönem milletvekili 1. sıra adayı Ünal Yiğit’in, Zafer Partisi’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduğu açıklandı.

Küçük Çocuk Gaz Kolunu Çekince Motosiklet Otomobile Çarptı: 1 Yaralı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde çalışır vaziyette bulunan motosiklete binen küçük çocuğun yanlışlıkla gaz kolunu çekmesiyle meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Başkan Adayı Saatcı, Paylaştığı Anket Hakkında Konuştu

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, AREA Kamuoyu Araştırma Şirketi tarafından yapılan çarpıcı anketi değerlendirdi. Saatcı, “Siyaset süreci 15 rauntluk bir maçtır. Biz 1. maçı önde bitirmiş olduk. Daha oynanmamış 14 maç var” dedi.

Kökten "Projemiz Hazır Fethiye'de, Tüm Pazarların Üstünü Kapatacağız"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında sırası ile Çiftlik Semt Pazarı, Kargı Mahallesi ve Yanıklar Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Gerçekleşen seçim çalışmasında Kökten'e Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Av.Murat Çağlar Ayıkol ve çok sayıda partili eşlik etti. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Fethiye Belediye Başkan Adayı Kökten " Var olan bu sorunların mevcut bütçe ile çözülmesi mümkün değil. Merkezi hükümetin desteği olmadan bu sorunların çözülmeyeceği belli oldu. Fethiye'nin artık bir beş yıl daha kaybetme lüksü yok. Bunun için desteğinizi bekliyorum"diye konuştu. Çiftlik Semt Pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, pazarcı esnafı ile çay içerek sorunlarını dinledi.

Saatcı Yaptırdığı Anketlerin Sonuçlarını Açıkladı

Fethiye’de 1999-2019 yılları arasında dört dönem belediye başkanlığı yapan Behçet Saatcı’nın, AREA Kamuoyu Araştırma Şirketi'ne yaptırdığı Şubat ayı başında gerçekleştirilen anket çalışmasının sonuçları kamuoyu ile paylaşıldı.