Fethiye'nin Melekleri Üyeleri Bir Araya Geldi

Fethiye'de binlerce kişinin sosyal mecrada buluşma yeri olan Fethiye'nin Melekleri sayfasının üyeleri, Fethiye Sakatlar Derneği'nde buluşarak doyasıya eğlendiler. Fethiye'nin Melekleri sayfasının kurucusu Ebru Korkmaz Kocaman, mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Sosyal medyada Fethiye’de binlerce kişinin yardımlaşmasında önemli rol oynayan Fethiye’nin Melekleri sayfasının üyeleri, bugün Fethiye Sakatlar Derneği’nde buluşarak doyasıya eğlendiler.

Canlı müziğin, el emeği ürünlerin olduğu eğlencede üyeler kaynaşarak keyifli vakit geçirdiler. Eğlencede çeşit çeşit bağışlarda yapıldı. Fethiye’nin Melekleri sayfasının kurucusu ve yöneticisi Ebru Korkmaz Kocaman, mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Kocaman, yaptığı açıklamada “Fethiye Melekleri sayfasının kurucusuyum. Arkadaşlarım ile beraber çok güzel bir yola girdik. Sayfamızda 29 bin kişiye ulaştık. Sosyal medyanın gücünü doğru bir şekilde nasıl kullanılabileceğini göstermiş olduk. Sayfamızda herkes yardımlaşıyor. Ben herkesin burada olmasından çok mutluyum. Az önce bir arkadaşımız akülü araba bağışladı. Sayfamızda hiçbir şey yabana gitmiyor. 83 burslu öğrencimiz var, 1200 çocuk giydirdik. Herkes bugün kekini poğaçasını yapıp geldi. Çok mutlu olduk. Talep çok, deprem ve covidden ertelemeler yaptık ama bu tür etkinlikler devam edecek” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN